@Retriever
Perfecte plek voor een overnachting of twee. Het stadje met zijn vele cafés is op loopafstand. Het is wel een beetje ingewikkeld om water bij te vullen en elektriciteit aan te sluiten, maar het is ons via de app gelukt.
Geweldige plek om te parkeren tijdens een bezoek aan Düsseldorf. Kom voorbereid, er zijn geen faciliteiten.
We verbleven hier onlangs een nacht. Prachtig uitzicht over het water. Op loopafstand van een leuk stadje met veel winkels en restaurants. Geen faciliteiten, alleen vuilnisbakken, maar wees voorzichtig. De kraaien kijken graag wat je hebt weggegooid, en je afval kan de volgende ochtend op de stoep liggen.
We stoppen hier elke keer als we over de Rijn varen. Alle toiletten, grijs water en water zijn beschikbaar. Geweldige locatie en zeer vriendelijke beheerder. Leuk stadje en leuke restaurants.
Dit is een ideale tussenstop. 's Avonds erg rustig. Grote speeltuin met activiteitenpark aan de overkant van de straat. Veel leuke winkels en restaurants voor een klein stadje. Wc en grijswater legen en water uit de kraan voor €1. Grote hondenuitlaatplaats aan het einde van de speeltuin.
Wij waren hier onlangs een nacht. Leuke site, veel ruimte tussen de plekken. Geweldige locatie, of je nu wilt fietsen of lopen naar Mont St Michel. Mooie restaurants in de buurt. Het enige negatieve dat we hadden was dat, hoewel er heel duidelijk met WiFi werd geadverteerd, het onzin bleek te zijn. Dus ga hier niet naar toe voor wifi, maar wel voor een geweldige site.