@Richbonaire
- 2015
Topplek, schoon sanitair, goed restaurant, goedkoop! het dorpje zelf is helaas helemaal vervallen en oud… maar je kunt er taxi’s of huurauto’s bestellen.
We hadden een top plek aan het water. Vriendelijke ontvangst, super restaurant op de camping, schoon sanitair met hete douches. Supermarktje op de hoek. Let op met er naar toe (en weer weg) rijden; hou de buitenwegen aan. Navigatie stuurt je op weg er naar toe in eerste instantie over wegen waar je echt geen tegenligger kunt tegenkomen en op terugweg dorpje in waar je je zeker vast rijdt!! Wij moesten in de achteruit! Rijd langs het meer af!!
Goede plek om Siena te bezoeken. Met de scooter kwartiertje gereden maar er gaan ook bussen vanaf de camping. Sanitair oke maar ook niet meer dan dat. Camping is alles behalve sfeervol maar Siena zelf maakt dat dan wel weer goed.
Voor 1 nachtje prima. Sanitair schoon en hete douches. 15 minuutjes lopen naar centrum. Voor naseizoen een prima plek om (even) te zijn maar lijkt ons in het hoogseizoen een straf. Betaalden nu 23 voor 1 nacht met camper en 2 volwassenen dus niets van te zeggen. Camping zelf heeft meer weg van een barakkendorp dan van een camping.
Ligging top; je loopt zo het centrum van Levanto in met leuke terrassen en restaurantjes. Ook loopafstand eerste supermarktje. Camping is een beetje een fabriekje; niet echt gezellig. Sanitair schoon. Eerste restaurant buiten de camping heeft goede pizza’s. Aanrader om Cinque Terra met de boot (hop on hop off ferry) te doen. Opstappen op 10 minuutjes lopen van de camping.
We waren hier op 29 oktober en de camping zag er helaas erg gesloten uit! Telefonisch ook geen contact kunnen krijgen. Jammer want het zag er netjes uit.
Hier geweest met een camper van 7,5 meter; geen enkel probleem. Zeer gastvrij familiebedrijfje. Sanitair zeer schoon en hete douches. Het ontbijt is heel uitgebreid en daarmee een aanrader! Restaurant op fiets/ scootersfstand Osteria del Bamboro erg goed!! Bij de buren lekkere wijn gekocht.
Prima plek voor een nachtje; nette toiletten die ‘s nachts open zijn, stroom, water, restaurant en leuke boerderijwinkel aanwezig! Niets meer aan doen!
superlocatie met plekken direct aan t meer! sanitair gedateerd maar zeer schoon! uitstekend restaurant en niet te duur. wij stonden er augustus 2021 en betaalden voor 2 personen, stroom en hond €294,- voor 8 dagen!
Camping gelegen aan natuurplas. Wij stonden er 14-08-2021 tijdens corona en bijna niks open op de camping. De biergarten om de hoek wel en is top! Eenmaal op de camping even uitgerust, maar ‘s avonds verder gereden… niet onze camping met vaste staanplaatsen. Beetje een dejavu met ‘Undercover’…;-). sanitair wel schoon!
Op doorreis naar Zweden onze eerste stop. Prima plek met mooi verwarmd sanitair.... wel tevens de duurste stop tijdens onze reis....
Op heen en terugreis gestaan, prima plek met gratis stroom. Wij waren er eind december, dan is t er sober. Maar zomers denkelijk heel mooi aan t meer en dan is t sanitairgebouw ook open. Was nu gesloten.
Op doorreis naar huis hier overnacht. Prima plek bij sporthal en voor €1,- 8 uur stroom. Watervoorziening en sanidump waren defect.