@RickvanderAar
- Knaus Van Ti
- 2023
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Kort bij het centrum. Mooi aan het water
Augustus 2026
prima camperplaats met goede basisvoorzieningen. te voet loop je zo dat stad in. Mooi historisch stadsdeel boven, leuk winkelen en een top restaurant le quattro stagioni Via volta. Met tegenover heerlijke wijnbar!
goede eenvoudige camperplaats zoals een camperplaats moet zijn. verharde plek om te parkeren en ernaast of erachter een grasveldje om te zitten. douches zijn warm en de losplaats is goed bereikbaar. en ook nog belangrijk in het dorp ligt de zwaan. super lekker gegeten
goede prijs kwaliteit verhouding. we kregen een mooie plek toegewezen voor 20 euro met stroom en douchen. de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam. vanuit de camping fiets je binnen een minuut naar de Somme en binnen 5 minuten naar Saint valery sur somme. echte aanrader
gewoon perfect, nette wc en douches. super vriendelijke eigenaresse. de wine tasting was goed georganiseerd en natuurlijk wat flesjes gekocht. ontbijt en avondeten, alles vers gemaakt. echte aanrader
2023
ligt naast een erg drukke weg die als racebaan wordt gebruikt. ziet er troosteloos uit.
prima camping voor een paar nachten, op 10 minuten van het treinstation naar Nice en Monaco. nette schone douches en wc
nette cp met stroom en alle voorzieningen, vlakbij leuk centrum
prima plek bij een goed restaurant en tegenover het restaurant ligt een cafeetje met een super uitzicht over Barolo en omgeving. aperolletje en genieten maar. water lozen wc lozen water pakken. allemaal aanwezig