@RicoDo
We hadden een heerlijk verblijf. We hebben zelfs een paar dagen bijgeboekt. Goede standplaatsen, goed sanitair, winkeltje met de meest nodige producten, cafetaria met pizza en fish&chips en bier en milkshakes. Er kunnen sups en kajaks gehuurd worden. Strand is op loopafstand. Er is een hondenveldje. Top!
Grote camping. Ontvangst is in Engels (als je niet Sloveens spreekt...). Het is een massa-camping met alles erop en d'r an. We gingen voor een paar dagen rust en alles was te vinden op deze camping: supermarkt, restaurant, snackbar en strand. Sanitair schoon. Bandjes voor zwembad en douches. Zanger 's avonds, maar niet hinderlijk.
Nette camping. Gastvrouw spreekt Engels en Duits. Je moet contant betalen (geen pinautomaat) en er wordt een kopie van de ID-kaarten (van iedereen) gemaakt. De kampeerplekken waren groot genoeg. Duurzaam. Rustig. Sanitair schoon.
Bij aankomst wordt je hartelijk ontvangen en kan je zelf bepalen waar je op het veldje wilt gaan staan. Douche/toilet zijn schoon. Mooie, rustige camping aan der Donau.Je kunt eten & drinken op het terras en naar de boten/schepen kijken die langsvaren en aanmeren.
Goede voorzieningen. En een restaurant. Goede ontvangst door de gastvrouw en aardig personeel.