@Riefteckels
- 2023
- Hymer B-Klasse 544
- 2002
- Integraal
Wat een héérlijke plek! Jammer dat we het niet eerder ontdekt hebben anders waren we zéker langer gebleven. Sanitair super voor elkaar. zelfs een douche/toilet voor minder validen en een super hartelijk (Nederlands) ontvangst. een echte aanrader deze gemoedelijke ranch! 👍🏼
Wat een gewéldige plek is dit! Susana en Octavio werken heel hard aan uitbreiding van het sanitair. Er komen 2 douches bij en een douche voor minder valide mensen en ook aan de kleintjes wordt gedacht. Ze zijn pas vanaf januari open en hebben nu al iets fantastisch bereikt! Een grotere camperplek beneden waar ook hun prachtige paarden staan. Wij mochten bij de van oudsher stieren arena staan. wat een uitzicht! Wat een warm welkom! aanrader!
Wat een héérlijke plek! We zouden 6 nachtjes blijven en het werden er 11. de weg er naartoe is prima te doen als je een beetje kunt sturen en Melanie loodst je er het laatste stuk naartoe. ze kent écht elke hobbel in de weg en elk bochtje dus dat was geen enkel probleem. De douche is fan-tas-tisch, het uitzicht fenomenaal en Melanie is super gastvrij! Het voelde als een warme deken! Dank lieve Mel❤️ en tot volgend jaar!
Uitstekende camping! goed sanitair en een héle ruime camperplek! Veel vaste staplaatsen maar daar heb je absoluut geen last van. Wel veel zwerfkatten op de camping maar dat hoort een beetje bij Spanje. Het leuke centrum en de boulevard/stranden van Vinaròs op 2,5 km en prima te doen met de fiets! Op donderdag een leuke weekmarkt langs de boulevard.
Wat een gewéldige plek! ik sta op plek …..oh nee dat zeg ik lekker niet want dan gaat iedereen er staan😝 ik sta er nu nog tot vrijdag en dan was het zeker niet de laatste keer. sanitair TOP. gewoon niets op aan te merken!
Geweldige camping! Super vriendelijk onthaal, schoon sanitair en hele ruime plaatsen
Afgelopen dagen hier gestaan en wat is het een fijne plek! Sanitair is helemaal top! Super vriendelijk ontvangen door Mascha en haar man ‘boer Theo’ stond met zijn trekker klaar om mij de laatste 2 meter vooruit te helpen. Ondanks de vele liters regen die uit de lucht kwam vallen heb ik 3 heerlijke dagen gehad en ik kom zéker terug om te genieten van de prachtige omgeving! een camperplek bij de boer zoals het hoort te zijn!
Wat een héérlijke plek dit! Je voelt je super welkom! in de garage staat een grote koelkast en wat je ook pakt, alle drankjes 2 euro. Het is in zoverre gratis, dat het op vrijwillige bijdrage gebaseerd is. De reden hiervan is dat Markus zijn ‘achtertuin’ niet commercieel mag verhuren. Jammer dat veel mensen niet het fatsoen hebben om een bijdrage te leveren. Dit zijn zúlke waardevolle plekjes!!
Super fijne camping! Wel heel groot met veel vaste staplaatsen maar dat vond ik niet hinderlijk. Water en stroom bij de camperplek en ook het afvalwater kun je meteen bij je plek kwijt. een dikke 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ voor het sanitair! normaal gesproken boek ik nooit dit soort grote campings maar ik kwam laat aan na een dag waar alles tegen zat en de hartelijke ontvangst voelde super fijn! Nog net voor het donker stond ik op mn plek! Aanrader dit!
Smalle weggetjes, maar rustig rijden en goed op de borden letten, dan kan het niet fout gaan. Fijne plek als je op doorreis bent. Ik had het ‘genoegen’ om tussen een hele zigeunerfamilie te staan, die op last van de burgemeester de andere ochtend moesten vertrekken. Hele aardige CP houder die ‘s ochtends de 10 euro kwam halen. Stroom klapte er halverwege de avond uit. logisch met die enorme LCD TV’s van de ‘medegasten’ Wel een aanrader dit!
Geweldige camping als je van rust en ruimte houdt. De plekken zijn riant en als je wilt kun je in de schaduw staan. Het sanitair is basic maar helemaal prima, lekkere harde (hete) straal onder de douche en toiletten zijn schoon. vorige maand was ik hier een lang weekend en ik werd begeleid door onwijs veel muggen 🦟 Volgende week ga ik weer 5 dagen.
Wat een héérlijke camping is dit zeg! Het was mijn eerste camper ervaring en ik stond samen met mijn vriendin (beiden in onze eigen camper naast elkaar) op de landtong en dan zo ongeveer achteraan. Aan de ene kant kijk je uit op de jachthaven en aan de andere kant zit je aan de oever van de Oude Maas. Sanitair schoon! Goede gratis douches en vriendelijk personeel (zelfs als je een stuk hekwerk meeneemt bij je vertrek🫣) Voor herhaling vatbaar!!