@Riemie---Guus

2008
8m
Integraal
Bezit

hoe bedoel je verharde camperplaatsen tot mijn vooras in de klei en dat voor 19 euro. we komen hier nooit meer terug. de eigenaar kwam wel met een landbouw trekker om ons uit de prut ye halen maar mijn leveler poten zakte ondanks extra platen ruim in de verharde plaats

Mag absoluut niet genoemd worden als camperplaats, zeer slecht. We hebben het bekeken en zijn gouw doorgereden Riemie en Guus

Mooie camping drinkwater en stroom aansluitingen op de verharde camper plaatsen díe niet allemaal waterpas zijn,sanitair voldoende

Prachtige camper plekken bíjna waterpas we zíjn hier 2-8-2017 geweest plek inclusief stroom en water aansluitingen £ 12.00 waarschijnlijk omdat de douche niet bruikbaar was,deze plek is goed voor een overnachting goed restaurant bij de camper plaats

Een eenvoudige nette boeren camping met mooie verharde plekken voorzien van stroom aansluitingen, het sanitair is niet het modernste maar schoon, om op de camping te komen kom je door een fantastisch mooi landschap en het uitzicht vanaf de camping is schitterend, kortom een aanrader voor een bezoek.

Sitecode: 19206

Een goede en ruime camping, ook voor de wat grotere camper. Ruime plaatsen, gedateerd sanitair wat perfect werkt, en schoon onderhouden. Vanaf de camping een grandioos uitzicht over de stad. Wij waren hier in 2015 en zijn er nu 25 augustus 2016 weer bijzonder vriendelijk ontvangen. Een aanrader.

Een super camperplaats! En alles nog gratis.

Wij waren hier 14 augustus 2016. Dan mag het wel gratis zijn, maar we moesten tussen het afval parkeren. We zijn gouw doorgereden.

Zeer goede camping met ruime zelf uit te zoeken plaatsen. Alles wat een camping nodig heeft is aanwezig. Wij betaalden inclusief stroom € 20,00 per dag. Als we in de buurt zijn komen hier zeker terug. We waren hier 13 en 14 augustus.

Een TOP plek direct aan het fjord alles is aanwezig zelfs om 8 uur warme broodjes wij waren hier 11 augustus 2016 en komen zeker terug

Bij het oprijden van de camperplaats staat niet aangegeven waar te melden na enig rondrijden kwam de uitbaatster en wees ons een super plek, direct aan zee. We komen hier zeker terug.

Sitecode: 20914

Heb aan de 2 vorige beoordelingen niets toe te voegen, alleen wij stonden hier met een enorme onweersbui met enorme hagelstenen waardoor het camping terrein blank kwam te staan, het duurde uren voor het water weg was gezakt wij waren hier 28. 29 en 30 juli 2016

Sitecode: 22097

Perfecte camperplaats, ruime plaatsen, alles behalve WiFi is aanwezig. Wij komen zeker terug

Wij zijn hier geweest 18 juli 2016. Bij de receptie werd gezegd: zoek maar een plaats in de vakken H. I.V.Q.P. of O, hulp van de camping werd niet geboden. We hebben de camper half op het gras en op de weg gezet maar bij vertrek moesten we wel het volle pond betalen, we komen hier NOOIT meer terug.

We zijn hier geweest tijdens de pinksterdagen mooie camping. Een minpunt het lozen van de grijswatertank was een probleem.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Hier geweest 15 maart 2016. elektra zeer slecht van de 12 aansluitingen werkte er maar 2, komen hier niet meer terug.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

We hebben hier in maart en april gestaan we kunnen aan alle vorige beoordelingen weinig toe voegen werkelijk een top 100 plaats bijna dagelijks komt er een bakker een maal per week een visboer en op afroep ook een kapper, het geheel wordt gerund door een geweldig koppel GA ZO DOOR!! Wil & Guus

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Perfecte camperplaats zeker voor de camperaar die wat herstel werkzaamheden wil laten verrichten Pedro heeft daar veel connecties die voor een zeer voordelige on-Nederlandse prijs werken

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Een top tien plaats alles aanwezig super vriendelijke ontvangst een aanrader hebben hier een week gestaan eind februari 2016

een perfecte locatie met alle voorzieningen voor een perfect verblijf - een aanrader