@RienTimmer
- 2016
- Laika Kosmo 6.0
- 2022
- Buscamper
Een leuke camping met ruime plaatsen. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. We komen zeker nog een terug.
Heerlijk weekend gehad op deze prachtige nieuwe camperplaats in een mooie omgeving. Mooi sanitair, ruime plaatsen en heel rustig. Veel succes met het recreatiepark! We komen zeker terug..
Een prachtig verblijf gehad op deze mooie gesitueerde camping. Midden in de natuur. Heerlijk ontbijt bij de foodcaravan:). De weg van de snelweg naar de camping volgens de navigatie is erg lastig voor een grotere camper. Geen tegenliggers hebben is een must en laveren tussen uitstekende daken enz. is een uitdaging. Tip ga niet van de snelweg meteen eerste rechts maar rechtsdoor rot derde rechts richting Otoce. Wel smal maar goed te doen.
Een prachtige camping/ camperplaats met goed en schoon sanitair. Prima wifi. Vriendelijke ontvangst en uitleg. Kortom een plek om nog eens naar toe te gaan.
Wat een heerlijke rustige cp. Geen druk verkeer en alleen maar fluitende vogels en een hele vriendelijke beheerder. Kortom genieten en een plek om nog eens te bezoeken.
Een prachtige camperplaats. Veel plaatsen maar toch veel ruimte om de camper. Prachtige bloemen . De omgeving is mooi en wat een rust. Veel succes met de bouw van het sanitair gebouw en de gezamenlijke ruimte. Het wordt vast heel mooi.
Een mooi weekend in De Blesse op landgoed Lindenhof. Een mooie rustige camperplaats. Heerlijk wandelen in een prachtige afwisselende omgeving. Tip: meer sanitair voor de camperaars. Verder goede voorzieningen zoals WiFi.
Heerlijke dagen gehad op de mooie camperplaats Loosterstee in de geweldige omgeving van Vriescheloo. Goede voorzieningen (sanitair, afwas plaats en WiFi). Rust en ruimte. Helemaal top!
Een prachtige camperplaats. Mooie ruime plekken. Zelf kiezen. Wat leuk om het uitzicht op de runderen te hebben. Mooi sanitair. Heerlijk rustig. We komen zeker nog eens terug.
Net weer thuis van een leuk weekend Friesland en dan vooral het verblijf op De Brinkhoeve. Ondanks het slechte weer toch een top ervaring. Leuke ontvangst, lekkere broodjes, prachtige park achtige CP. We komen zeker weer terug.
Sitecode: 91951
Prachtige locatie. Uitzicht op de landerijen en het water van de Plasmolen. Heerlijke wandelen over de Mokerheide, een prachtig heuvelachtig gebied. De cp is eenvoudig en netjes. Geen sanitair en geen afwasplaats. Bereik van WiFi is niet oké. Hele ruime plekken kortom een aanrader. We komen zeker terug.
Een mooi weekend in december gehad ondanks de mist. De CP is geweldig gesitueerd. Goed sanitair en afwasplaats. De WiFi is top! We komen in het voorjaar graag nog eens terug.
Mooie nieuwe camperplaats in een prachtige omgeving. Goede, nette voorzieningen. Snel en geautomatiseerd inchecken. We komen zeker nog een keer terug.
Prima cp. Vriendelijke ontvangst.
Prima plek voor een nacht. Wel veel auto’s voor de jachthaven en zeilschool. Goed sanitair.
Heerlijk rustig en goede voorzieningen. Op fiets afstand van het centrum van Steenwijk.
Mooie camping midden in de bossen. Plaats op de camping was prima. De camperplaatsen voor de camping zijn erg dicht op elkaar.
Sitecode: 92052
Mooie cp. Prima sanitair en camper voorzieningen. Asfalt en kunst gras minder leuk.
Prima cp met vriendelijke ontvangst en veel extra’s zoals Duitse broodjes op zondag. Helemaal top!
Sitecode: 19090
Veel lawaai van de weg, voorzieningen redelijk gedateerd.
Prima camping en vriendelijke ontvangst