@RienvanKuik
Ilona, het was weer als van ouds: "in 1 woord geweldig". Jouw camperplaats met ondersteuning van je moeder en Barry blijft een topper. Bedankt en graag tot de volgende keer. Je ontvangst was weer hartverwarmend! Gr. Elly en Rien
Een fantastische plek om te zijn. Hartelijke ontvangst. Weids uitzicht en rustgevend. Sanitair prima en kraak helder. Karin doet haar uiterste best om het zo ook te houden. Kom gerust genieten van deze plek en Blokzijl is een mooi historisch dorp. Coop supermarkt op 1,5 km.
Sitecode: 19888
Over de camperplaats en sanitair geen enkele opmerking. Is prima. Beheerder, doe iets aan wifi ontvangst op camperplaats. Ik tref daar verschillende reacties op in reviews. Het is echt niet meer van deze tijd om naar een centraalpunt te moeten. Dit kom je bijna nrergens meer tegen anno 2026. Het zal u geld kosten, maar ga mee in de digitale ontwikkelingen en dan is wifi niet echt een digitale ontwikkeling te noemen. Op naar dat extra's.
We kunnen alleen maar schrijven dat de camperplaats super is. Schoon, prima ingericht sanitairgebouw, wasmachine en heerlijke ijsjes van de eigen ijsboerderij. Bezoek voor herhaling vatbaar. Met dank aan de eigenaren.

Het nieuwe sanitairgebouw is sinds 1 week open. Een lust voor het oog om te zien. Ruime douches (3) en 2 toiletten. Oogq voor design met zwart tinten. Top. Compliment voor de eigenaren.
Het was weer even geleden, maar het blijft gewoon een TOP plek. Keurig verzorgt, super schoon en geweldige eigenaren. Marcel denkt mee hoe hij het nog beter kan maken. Komende winter wordt de verharding aangepakt. Is nu niet meer naar zijn zin. Wij blijven terugkomen!!
We hebben hier 3 dgn gestaan en eerder tijdens corona. Werkelijk eenTOP camping. Erg vriendelijke eigenaren. Toiletten en douches super schoon en genoeg. Hele mooie plaatsen en ruim. Water op elke plaats en afvoer en stroom natuurlijk. Prima wifi. We hebben al best veel campings gehad, maar deze zit voor ons in de top 3.
We hebben een geweldig en super asperge arrangement gehad van Hans, Christel en de kinderen. Het was echt 4 dgn genieten. Top en met liefde verzorgd. Het asperges buffet deed niet onder voor een goed hotel net als het ontbijt op moederdag. Een geweldige locatie. Het enige wat Hans in de gaten moet houden is de vaak zeer wakke wifi/geen wifi. Komt het ook al in 2023 tegen in reviews. Maar deze opmerking doet geen enkele afbreuk aan lokatie. TOP.
Ik sluit me graag aan bij vorige pluspunten die worden genoemd. Vraag aan technische dient. Een douchedeur is niet meer af te sluiten. Kledinghaakjes zijn afgebroken of zijn er niet meer. Kleine ingreep lost dit zo op.
We zijn hier voor de 3e keer en Inge verdient samen met haar man een 'dikke' 5 sterren waardering. Ze doen zo goed hun best. Alles super schoon. Leuke annecdote: " iemand die er kennelijk nog niet eerder was geweest en een plaats kreeg toegewezen vroeg, "komt er nog iemand naast mij te staan?" "Nee meneer deze plaats is helemaal alleen voor u". Conclusie dus: heerlijk veel plaats tussen hegafscheiding. Top.

Nieuw Bovenhuis is op 1-1-23 overgenomen door het echtpaar Wendy en Luck Kock. De camping heet nu: 't Walien. Het echtpaar heeft direct het terrein grondig onderhanden genomen. Paden werden verhard, ruime plekken afgescheiden door jonge aanplant. Een hele verbetering. De overige voorzieningen konden nog niet worden aangepast gezien de korte tijd, maar dat gaat zeker gebeuren. Enthousiasme en ideeen volop. Ligging rustig en heerlijk landelijk.
Sanitair prima en schoon. Wifi alleen tegen betaling. Snackbar/restaurant gesloten. Als je TV zou willen kijken moet je mogelijk eerst een 'boom omzagen'. Op de meeste plekken staan ze in de 'weg'. Niet nodig als het schitterend weer is. Supermarkt(en) moeten in de buurt zijn. Fietsen langs Garonne naar stad prima.
Sitecode: 19187
Twee dagen op deze camping gestaan. We kennen deze locatie. De grote verbetering voor ons is dat er op de plaatsen grind is gestrooid. Niet meer in modder bij slecht weer. Kwaliteit van faciliteiten blijft gewoon goed.
Wat een onzinnig commentaar. U bent op privegrond en bij de toegang staat het bekende bordje 461 WvStr met het telefoonnummer van de eigenaar. Wij als camperasrs zijn blij dat de eigenaar toezicht wil houden op zijn prive terrein en op de spullen van zijn betaalde gasten. Uw keuze om weg te blijven is een goed besluit van u. Het is gewoon een geweldige CP en een klantvriendelijke eigenaar.
Prima camping. Super vriendelijk onthaal en ook erg hulpvaardig. Sanitair is uitsteken, heel schoon en modern. Voor mensen die wifi willen gebruiken een teleurstelling. Toen wij er waren geen enkele ontvangst. Thionville leuk om te bezoeken langs mooi fietspad langs de Moezel. Een aanrader dus.
Wij vinden het een top locatie. Erg ruime plaatsen, schone douches en toiletten en afwas mogelijkheid. Grijswater stort, chemisch toilet, prima wifi. Hartelijke ontvangst. Wat kun je je nog meer wensen. Wij waren een zeer tevreden klant. Dicht bij Lemmer. Top!

Wij stonden hier op zaterdag 21 september. Hele mooie plek. Rustig en op 1.5 km van Schijndel. Sanitair schoon. Ook de eigenaresse zou liever extra toilet en douche aanleggen, maar veel zal afhangen van vergunningen. Er wordt aan gewerkt. De cake op zondag is goed voor sociale contacten met mede camperaars en is een blijk van gastvrijheid van eigenaresse.
Prima locatie. We waren er op 18 en 19 september. Prima sanitair en het werd ook prima schoongemaakt. Wij hebben niks op of aan te merken. Supermarkt Plus op loopafstand. Zwembad open maar geen gebruik van gemaakt.
Sitecode: 19187
Gewoon een prima camping!! Gastvrije ontvangst. Plekje zelf uitkiezen want het is rustig. Op de fiets naar Hellevoetsluis. Op winkelcentrum alle mogelijkheden om inkopen te doen. Sanitair erg goed schoon. Dikke voldoende! Wifi 30 min per dag gratis. Wel afhankelijk waar je staat.
Hoe kun je altijd vriendelijk blijven? Reviews ondersteunen wij maar m.b.t vriendelijkheid mevr. receptie toch een opm. Engels echtpaar komt bij snackbar met eigen medegebracht blikjes bier en vraagt om 2 glazen. Mevr. geeft ze die en het echtpaar gaat aan de slag met hun mobieltje. 'Onvriendelijke' mevr. camping kijkt me aan. De non verbale communicatie is helder. Gelukkig geen NKC lid?? Hopen we.
Prima camping. Plaatsen met en minder bomen. Satelliet ontvangst toch mogelijk. Even plekje bekijken. Vriendelijke eigenaresse. Douches en andere faceliteiten goed. Mini restaurant en broodjesservice.. Prijs voorseizoen met ACSI 13 euro. vanaf eind juni 16 euro. Millau op 500m. Zeker bezoeken waard. Aan de 2 rivieren gelegen.
Prima camping. Goed onderhouden en zeer schone douches en toiletten. Mooie groot zwembad en prima plekken met en zonder schaduw. Met ACSI korting 18 euro per nacht. Betalen alleen cash.
Prima camping. Erg goed verzorgd. Schoon sanitair en zeer vriendelijke receptie. Winkeltje met vers brood en andere direct noodzakelijke dingen. Mooi zwembad en dicht bij centrum Sitges 25 min lopen en ook directe busverbinding naar Sitges of Barcelona voor ingang camping. Plaatsen zijn ruim genoeg. Prijs is inderdaad 31.50 met ACSI geven ze 10% korting. Prima wifi.
We zijn er 1 en 2 mei 2018. We kennen de camping. Niet gekozen voor asfalt plek maar op terrein op gras. Voor de camper water, stroom en afvoerputje. Prijs per nacht 22 euro en dat is gezien de periode niet echt goedkoop. Douches met penningen twv 1.50 euro. Sanitair is niet anno 2018 maar zeer schoon. Dicht bij supermarkt en kusttram.