@RinusBrakenhoff
- 2011
- Dethleff Avantage
- 2014
Waren hier voor de tweede keer. Was weer super. Mooi ruime plekken en prima schoon sanitair. Reservering rechtstreeks via Campercontact geboekt en betaald. Ging prima.
Top locatie .Vriendelijke ontvangst met koffie. Alles mooi aangelegd en super schoon we komen zeker wel een keer terug.
Super plek met heel vriendelijke eigenaren Joost en Daphne heerlijk weekend gehad. Landelijk maar toch overal dichtbij. Tiny en Rinus
Prachtige dagen gehad met Pinksteren. Super mooie camperplek en vriendelijk ontvangen door Desiree. Schoon en net sanitair. Komen zeker “weer”😉 Dank nog voor alles en groet. Rinus en Tiny Brakenhoff
We betaalde 38,60 voor 1 nachtje. Dit kwam omdat we via internet een nachtje hadden gereserveerd. Wij dachten dat er 10 euro borg werd gevraagd maar dit bleek reserveringskosten. Dus advies reserveer niet via internet. Heb dit besproken met de receptioniste maar zei kon alleen maar zeggen internet hè dus pech!!!!
Mooie nieuwe camper/camping dichtbij het centrum van Geesteren met alle voorzieningen. Vriendelijke eigenaar Rubin. Hij doet er alles aan om de gasten het naar het zin te maken. Wij waren hier drie nachten en komen zeker nog eens terug. T en R
Super plek met mooi sanitair. Hartelijke ontvangst. Mooie fiets tochten gemaakt.
Prima ruime rustige plek. Leuke jonge beheerders echtpaar. Mooie fietsomgeving.