@RitavanderWerf
- 2024
Wat een heerlijke camperplaats! We werden heel vriendelijk ontvangen en sjaak spreekt Nederlands. We kwamen er voor 2 nachten, maar het werden er 9. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen. Een keurige camperplek met alles wat je nodig hebt. Wij komen er graag nog een keer terug!
Hele mooie camperplaats. Vriendelijke eigenaars. Eenvoudig systeem om in en uit te checken. Mooi en schoon sanitair. Mooie omgeving!
Een prachtige camperplaats, we werden heel vriendelijk ontvangen met koffie. In en uitchecken gaat heel eenvoudig. Mooi en modern sanitair, heel schoon. Zeker een plaats om terug te komen!
Wij werden daar heel vriendelijk ontvangen. Kregen wat te drinken van de eigenaar. Zijn zoon had deze dag zijn vrijgezellen feestje, dus het was daar een gezellige boel. Het sanitair was goed, alles is nog in beginfase. Een leuk, klein terrein met gratis stroom en water. Zeker de moeite waard.
Een kleine rustige camping met een hele gastvrije eigenaar. We werden echt heel leuk ontvangen met een drankje. Sanitair was schoon, 1 douche en 2 wc's. De eigenaar probeert voor zijn gasten echt een relaxt verblijf te maken. Wij vonden het daar super!
Wij vonden het een prachtige camping, mooie verzorgde plaatsen. We zijn heel erg gastvrij ontvangen. De boerderijwinkel is super modern en ze hebben een groot assortiment. Er is een ijsautomaat en een koffieautomaat. Door omstandigheden konden we geen frietje halen, maar dat mag de pret niet drukken. Op dit moment nog maar 1 sanitair unit, maar de 2de komt eraan! We willen er graag nog een keer terug komen.
Sitecode: 20090
Wat een ontzettende leuke camping! We kwamen met onze camper, geen reservering vooraf. Een heel leuk spontaan ontvangst en kregen koffie. Het is een heel kindvriendelijke camping en voor ons was de omgeving perfect, lekker gefietst. Je kunt er o.a. via het klompenpad wandelen. Sanitair perfect en wat wij ook nog niet eerder meegemaakt hebben, afwasmiddel dat elke keer bijgevuld wordt en er liggen vaatdoekjes die je mag gebruiken!