@Rob-en-As

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prima camping aan Iseo meer. Helaas (bijna) geen strand dus alleen de plaatsen aan het water hebben mooi uitzicht. Sanitair wordt netjes schoongemaakt! Veel Duitsers die elkaar kennen en vaste plekken hebben. En je moet van honden houden. Ben geen liefhebber maar heb er ook geen last van gehad.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

prima afgesloten grote camperplaats. alle voorzieningen aanwezig, drinkwater, vuil water en lozen toilet. weinig tot geen schaduw. geen last van vliegveld gehad. met de fiets door park in 15 minuten in stadscentrum. prachtige stad Bologna. zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse. aanrader voor bezoek aan Bologna

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 11967

Kleine nette camping direct aan het meer. Eigenaren behulpzaam en vriendelijk. Douche en wc super schoon en heerlijke warme douche. Op loopafstand winkels en restaurants. Alleen nu nog erg veel dicht.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plek bij het meer. Bij aankomst was de receptie dicht maar via een intercom werden de beschikbare plaatsen doorgegeven. De volgende dag konden we ons melden. Douche en wc super netjes en heerlijk warm!

Volgens mij de enige officiële camperplek in de buurt van Bordeaux. Prima locatie Bordeaux is te bereiken met de fiets, circa 1 uur fietsen via grotendeels fietspaden of fietsstroken op de wegen.

Geen idee waar de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de beheerder is. Nors, amper antwoord geven op vragen. 12 september, alles dicht op de camping. Je staat leuk maar dat is dan ook alles. We wilden de avond voor vertrek betalen maar dat mocht niet….want dat moest smorgens. Op onze vraag waarom kregen we geen reactie. Wat een botheid.

Prima camperplaats op 10 minuten lopen van centrum. Mooie stad, schoon, netjes, prima voor een bezoek. Helaas was er de hele week een festival en was er veel dicht. Kosten voor 24 uur bedragen 5 euro. Als de slagboom niet werkt dan komt er direct iemand van het naastgelegen parkeer terrein om te helpen.

Prima locatie Terrassen camping met prachtig uitzicht. Personeel bij receptie wat wereldvreemd maar mensen van schoonmaak en restaurant maken dat weer goed. Heerlijke douche en schone toilet. Wij betaalden voor 2 nachten, camper, 2 personen en stroom 37,60 euro totaal.

Prachtige locatie, heerlijke plekken met schaduw van de bomen. Water en stroom en geheel gratis. Netjes als je wat gebruikt in ,maar er wordt niks verplicht. En de trein hebben wij niet als vervelend ervaren.