@RobDuijf
- 1995
- Knaus Sun TI 700 LEG
- 2008
Een perfecte camperplaats, we zijn dan ook een paar dagen langer gebleven dan gepland. Van hieruit Mini Hollywood en Fort Bravo bezocht. En een dagtrip naar Alcazaba in Almeria.
Mooie plek en erg rustig. Onderhoudt en douche poetsen kan beter. Wij hebben hier fijn gestaan.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2015
Mooi aangelegde camperplaatsen. Lekker rustig plekje voor als je op doorreis bent. Wel snel vol, dus op tijd aankomen.
Sitecode: 22047
Dit is een erg mooi aangelegde camperplaats, bij elke plek een "eigen" stukje gras en een boom voor de schaduw. De vers waterkraan zit een stuk weg van de afvoerput voor vuil water, en zo hoort het ook. De volgende ochtend wakker geworden met het getjilp van de vogeltjes en een adelaar boven de bergen. Echt een super plek.
Dit is meer een parkeerplaats dan een camperplek. Prima voor een overnachting en een bezoek aan het centrum voor een hapje en een drankje. Bijna allemaal lang kampeerders, ze komen er met de personen auto naar toe.... Waterpunt niet schoon, ik durfde er geen drinkwater bij te vullen. De bakker zit in een voormalig tankstation, een drive in bakker. Vanaf de cp rechts en dan links. Ca 200 meter.
Op doorreis hier toevallig uit gekomen. Mooie rustige plek en idd vriendelijke eigenaar en goede voorzieningen aanwezig, zie andere recensies. Maar als het niet te nat is kan ook de weide gebruikt worden en dan is er veel meer plek als de zes die aangegeven worden.
Sitecode: 1951
Een mooie cp met aparte vakken voor de camper gelegen aan de rand van het dorp tegen de berg aan. Servicepunt aanwezig. Heerlijk rustige plek.
Het klopt allemaal wat de vorige schrijvers hebben geschreven. Super mooi aangelegd, je kunt er nu ook kamperen. Perfect sanitair en schoon. Internet straks nog vragen hoe dat werkt. Een dikke 10 waard!