@Robbul
Prima verblijf hier. Het is zoals de vorige reviews al aangaven erg goed. Houdt er wel rekening mee dat je hier geen chemisch toilet af kunt storten. Nederlandse eigenaren die buiten Nederlands ook Engels, Duits en Tsjechië’s spreken.
heerlijk grote plekken en rustig. let op! euro munt stukken nodig voor betaalautomaat stroom. cash geld nodig in enveloppe om plek te betalen.
Wat een heerlijk charmante plek! de vorige review slaat kant nog wal. Ja, het sanitair is wat gedateerd, maar schoon. de gastheer en gastvrouw staan voor je klaar en denken mee. heerlijk gegeten op het terras van aangrenzend restaurant Smaakwater. Overdag lekker veel te zien; bootjes in en uit het water en in de avond is het heerlijk rustig. En dat alles maar voor €9! wij komen zeker terug!
lokatie direct aan het strand. dorp op loop/fietsafstand. leuk dorpje, maar in juni erg stilletjes, wat ons erg verbaasde. camperplek is heel ok. betalen met automaat en dan zelf plek uitzoeken. sanitair is ok. niet echt top, maar vinden wij voldoende
uitstekende locatie en hele mooie plekken onder bomen. vriendelijke ontvangst. Het is de €15 extra echt waard om op de camping te gaan staan ipv de hele kleine plekken op de camperplaats ernaast.
afgrijselijke plek. ongeorganiseerd en chaos. stadje op loopafstand en heel erg leuk! dat is echt aanrader. om enkel te slapen is het ok. voorzieningen zijn slecht. lange wachttijden om te lozen en geen douches of toilet. Ps pas op voor de boze grote Franse drilinstructeur die het terrein bewaakt. zij kan enkel schreeuwen en tuteren…. erg ongezellige plek in mooi stadje.
prima plekken. nieuw moet nog aangroeien dus sfeer nog niet aanwezig. vliegveld naast camperplek dus ‘s nachts paar keer wakker van oefening? leek op militair vluchtverkeer dus kan in periodes afwijken. nieuw toiletgebouw aan begin wel netjes. niet voldoende voor alle gebruikers. belofte dat in juni alles klaar is moet nog blijken. wij waren er begin juni. afstand strand top! echt om de hoek. Middelkerke zelf met medium weer uitgestorven….
aardige plek dichtbij centrum. Reserveren kan perfect via site, maar door gebrek aan coördinatie en beheer komt en gaat iedereen wanneer hij wil. dan gebeurt het soms dat je een bezette plek aantreft op het door jouw gereserveerde nummer. het feit dat e.e.a. sociaal maatschappelijk verantwoord wordt aangeboden maakt het wat minder erg, maar juist dan zou ik er meer van maken! Enkhuizen zelf is echt leuk. het heeft ons zeer verrast!
zeer ruime plekken met beschutting en gras. goede sanitaire voorzieningen. geen toiletpapier. douche kost 0’50ct. pondje gaat naar dorp, maar je moet wel geduld hebben. het is vaak vol en moet je een paar keer wachten. we misten een kleine supermarkt op het park.
Superservice door vriendelijk echtpaar. mooie ruime plek. schoon sanitair en overal dichtbij.
hele dure plek. wij betaalde €42,50 voor 1 nacht. plekken zijn wel groot, maar je staat niet echt rustig. Het wandel gebied ernaast is echt leuk en feit dat je met fiets in 5 minuten in de binnenstad bent, maakte een hoop goed.
op parkeerplaats van de haven 3 plekken met electriteit. plek is dichtbij water en centrum van wijk bij Duurstede. Sanitair is basis, maar schoon.