@Robel
- 1996
- Knaus Boxstar
- 2012
- Buscamper
Zochten een route in de Achterhoek voor Happen en Trappen waar ook een camping in de buurt van het vertrekpunt lag. Dat vertrekpunt lag in Haarlo en was dus 2 minuten fietsen vanaf camping Veldzicht. De incheck werd gedaan onder het genot van een bak koffie of thee van het huis. We konden een mooie plek uitzoeken en van daaruit ook nog andere fietstochten maken door de schitterend omgeving met prachtige, afwisselende landschappen.
Leuke camping aan een meer. Sanitair wat gedateerd maar schoon. Prijs is inmiddels SEK 405 incl. stroom maar excl. douche voor camperbus met 2 personen. Niet bepaald goedkoop.
Voor het eerst op deze camping en het voelt zeer welkom op dit terrein. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mooie, ruime, niet afgebakende plekken in de zon en in de schaduw. Mooi en vooral ruim sanitair. Alles op originele wijze ingericht. De prijs is niet zoals in de eerste review staat €28 maar €22,80 incl. stroom en toeristenbelasting. in het hoogseizoen €2,50 meer.
Een klein plekje op grind voor €22. Een plek op de camping €42. Prijs veel te hoog.
Na 7 jaar weer terug op deze camping en in al die jaren 0,0 onderhoud gedaan. Geen enkele wc werkte normaal. Bril eraf, deursloten eraf, lekkage aan diverse potten, enkele kranen werken maar, 80% van de urinoirs werken niet. schandalig dat ze er zoveel geld voor durven vragen.
prachtige, schaduwrijke plekken onder oude olijfbomen. Hele familie doet mee om het de gasten naar de zin te maken. Fantastisch mooi en schoon toiletgebouw. Lekker strand maar een crime om het water te bereiken via de stenen. Wij betaalden €40 voor 2 nachten met buscamper.
Prachtige camperplaats met uitzicht over de landerijen. Prachtig sanitair en mooie omgeving met mooie fietsroutes. Prettige ontvangst en elke dag worden er een paar eitjes gebracht. 's Avonds komt de vrouw van de boer nog even een praatje maken. Gaan we zeker nog eens terugkomen
mooie, rustige camping. Goed sanitair. Restaurant waar je voor een schappelijke prijs lekker kunt eten. Nederlandse eigenaar.
leuke, kleine stadscamping waar het toch lekker rustig is. Verwacht geen grote plekken. Sanitair is prima. Strand en centrum op 5 minuten.