@RobertterWal
- 2025
- Ander
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Mooie camperplek, vd omgeving zeggen wij prachtige natuur. Het Springendal/bronnen en bos begint schuin aan de overkant. Vele routes. Wandel/fiets. Ronddwalen. Ootmarsum altijd gezellig en dichtbij. Vasse/Tubbergen. Duitsland. Alles top op deze camperplek en schoon. De kipjes en geitjes, koeien/kalfjes en pony’s laten je van het boerenleven meegenieten ☺️ Erik en Annet 2 hartelijke lieve mensen en Moos hun hond een lief boefje😉 Favo plek hier.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 dagen geleden

September 2026
7 foto's toegevoegd · 19 dagen geleden

6 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Tweede maal we hier een aantal nachten stonden. Zo fijn. Omgeving en vriendelijkheid… Heerlijke plek nr.23 als de vorige keer😉 Prachtig bos en omgeving plus Lochem zelf☺️ Wandelen/fietsen. Nika onze hond genoot en vooral in de mooie hondenrenbak. We hebben genoten en komen zeker nog weer terug☺️ Bedankt voor de fijne plek uitzicht en dagen … en jullie gastvrijheid ( alles klopt ) Robert en Diana en hond Nika
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heel mooi plekje vlakbij Ootmasum, aardige eigenaars en gezellige omgeving. Nog lekker gegeten bij De Molenberg bijna schuin tegenover. Het enige onpraktische zijn de kranen in de douche en wasplek welke met een sensor werken. Sanitair en camperplekken super. We komen zeker nog eens terug! Robert & Diana
Als je van rust en weidse uitzichten wil genieten, dan IS dit de plek. Alles netjes. Sanitair schoon en mooie binnenruimte plus zitje buiten. Ruime plekken. ‘S avonds haasjes zwaluwen mooie luchten en gewoon genieten. Wij staan er nog en genieten nog even van deze mooie camperplek💓 In de omgeving genoeg te zien 🍀 en supermarkt in Daarle of Vroomshoop waar alles zit.
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Juli 2026
We hebben hier een dag of 4 gestaan, hele mooie plek in de schaduw. Alles top geregeld en erg aardige beheerder. We komen zeker nog eens terug. Robert & Diana
Juni 2026
Mooie camperplek, we hebben hier 4 dagen gestaan. Alle voorzieningen aanwezig, Borculo op loopafstand en heel lekker ijs😋 Enige minpuntje (voor ons dan) is de afwasvoorziening welke niet is overdekt vanwege het servicepunt voor de campers achterlangs maar verder top. Zeker een aanrader! Robert & Diana