@Robertv.d.Schoot
- Alleengaand
- 1990
- Sunlight Anders Anders
- 2013
nette CP bij dit vestingstadje. na betalen van €10 ( incl stroom) is dit een mooie plek om de wandeling te maken of boodschappen te doen.
doordat campercontact hier niet werkte. staat mijn beoordeling in campy.app omdat deze wel een goede offline mode heeft. nkc: kijk naar je oude app. zorg dat je al en functies offline kan doen. zodat als je online bent of kan je dit kunt versturen. ja, ik snap dat jullie database groot is. hak hem op in landen die je thuis kan laden.
op dit moment 3juni22 wordt de ingang opnieuw aangelegd .verwachten in juli weer open te zijn aldus het vriendelijke personeel van het hotel. toen wij vroegen of wij gebruik van de P was dit geen probleem voor een nachtje. Ben benieuwd als het weer open is. ziet er nu mooi uit.
prijs hoog voor wat je krijgt maar goedkoper dan de camping in de beurt. en de dekking van de telecom bedrijven is slecht dus slecht internet. maar alles is er. sanitair is netjes. jammer dat alles inclusief is. behalve de douche mooi om vanuit hier te fietsen langs de Bodensee.
lieve kleine gemoedelijk camping. gedateerd maar schoon sanitair. met de gasten kaart van Innsbruck veel korting bv gratis OV. in de nacht is tussen 22:00 en 6:00 de kerk stil. super veel geluid van de vogels .
na 3jaar weer hier geweest. veel veranderd. zoals gebruikelijk was het er druk met camper. vele gingen de volgende morgen richting Rust.
een “vlak” verharde parking bij een lift. van de voorzieningen was nog niets te zien of vinden. wel super rustig bij de paarden geslapen
voor CHF12 een mooie plek naarst het zwembad. met de code kan je van de douche en wc gebruik maken. zwembad is CHF5 en het dorpje is leuk om door te lopen.
nu drie jaar een nieuwe eigenaar. super leuk jong gedreven personeel. veel positief veranderd. en wordt nog veel vernieuwd.
Gemoedelijke terrascamping. Vriendelijke behulpzame eigenaar. Goede WC en warme douche. De slagroom op de taart een vaatwasser. Geen PIN mogelijkheid. ( bij de bank in het dorp Pinnen dus)
goede uitval basis om de mooie stad Hoorn te bekijken. sanitair was uitstekend. plekken mooi groot en vriendelijk havenmeester.
Mooie plek, zag er netjes en rustig uit. Helaas waren wij te laat om er te overnachten.

Wow wat een uitzicht. Het was gezellig druk met mensen die ook van het uitzicht wilden genieten. Geen voorzieningen, maar die heb je ook niet nodig.

De nieuwe eigenaar is druk bezig om de camping zijn camping te maken. Alles is aanwezig en ziet er verzorgd uit. Wel is de prijs naar €19 gegaan.
Hartelijke ontvangst na sluitingstijd door de eigenaresse. Gewoon op de camperplek gestaan. Dus niet op een plek aan het water. Het sanitair gebouw was van een eenzaam hoog niveau. Minstens 5sterren. Met plezier hier gestaan. Hulde aan de eigenaresse en het personeel.

Hier twee nachten gestaan. Mooi terrein met uitzicht op de paarden. Gelukkig zijn de COVID-19 regels aangepast en mag er weer gebruik van het sanitair.

Aan het einde van de weg, heerlijk bij de koeienstal. De dames praten er lekker op los. Hier staan wij met nog 18 camper. Soms komt er een trein langs maar vooral de muziek van dieren is wat je hoort. WiFi is oke en sanitair is gesloten door je weet wel wat. Prima plek om vanuit de fietsen.
De vele reviews bracht ons op deze CP. De heerlijke eenvoud en vriendelijke fam Brinkman maakte ons blij. Een eitje en gratis WiFi maakt het wel af.
Sitecode: 20940
Op de P van het kasteel mag je niet overnachten. Maar de CP strook is het uitzicht ook veel mooier. Verder is het genieten van de natuur lopend of op de fiets.

Schitterend uitzicht. Mooi wandelen. Top plek om te staan 4x gratis stroom. Heerlijk rustig.zelfs nu genieten.
Deze CP ligt bij het mooie centrum van Roermond. Perfect om de stad en museum’s te ontdekken. Alles is aanwezig en ondergrond is grind. €10 voor de plek, €2 voor de stroom, €1 pp toeristenbelasting. WIFI is geschikt om TV op te kijken. Ontvangst was vriendelijk. Door de hoogte van de wal geen uitzicht meer op het water.
Voor dit type camping te duur. Voor dit geld mag stroom , douche , wifi in de prijs zitten.
Ipv op de CP te gaan staan, die helemaal voldoet , gekozen om op de camping te gaan staan. Hartelijk ontvangen door de eigenaresse. Alles super verzorg zoals deze camping het al 100jaar doet! Geen minpunten tenzij de tijd dat is.
Op doorreis, een aardige plek voor de nacht. De nacht zelf was rustig. De dag redelijk wat verkeer van auto en fietsers
Harte zomer in giethoorn. En deze CP had nog een plekje. Zo als verwacht. Ruim opgezet en toch redelijk dicht op elkaar. WC groep voor die die het nodig hebben. En “graties WiFi en stroom” natuurstrand en wandelen. Het is mogelijk vanuit hier.
Top plek, was lekker druk met nog twee andere ;-) super rustig lekker aan het water. Geen zorgen. En alles warmde natuur te bieden heeft.
Opzich niet niets mis met de plek aan het water bij het veer. Normaal zou een nacht hier goed gaan. Alleen vandaag niet, te veel lawaai voor ons. Maar dat is puur hoe wij ons nu voelen anders geen probleem.
Vanalles te doen toen wij aankwamen. Mooie plek voor een nacht
Sinds 1jan2019 mag je €5 per persoon betalen per nacht. Je mag daarvoor wel gebruik maken van het super mooie wc/douch gebouw ( €5 borg van kaart) hef blijft een mooie plek. Met geluk komen de ooievaars op 4 mtr aan je voorbij gelopen.
Voor de nacht hier heen gerede maar het was druk /vol . Ma het eten en een wandeling door het centrum toch maar ergens anders heen gereden.
Leuke rustige camping. Prijs bij hoog seizoen zijn iets anders.€21,50 voor een plek. €8 administratie per verblijf, stroom is gelijk aan laag seizoen. Wij waren dus voor camper + 2pers €30,60 kwijt. Veel geld vindt ik voor 1 overnachting. De camping is wel heel netjes en de douch is warm!
Door de laatste berichten viel deze plek op. Niets van gelogen. Je kan je water kwijt en in nemen. En ik ben maar ergens gaan staan. WC super netjes. Dorp zelf is uit gestorven maar de bakker maakt veel goed :-)
waren wij hier in de winter. Nu onverwachts in de zomer hier terecht gekomen. Niets veranderd. Dus top voor een wandeling over het strand en zeehonden kijken. Dan na de nacht lekker weer verder.
Een weekend met vrienden hier op deze nette en goed onderhouden camping terecht gekomen. Als je altijd zelfvoorzienend reist is hier een 5 sterren hotel. Ik was alleen €13 voor de nacht kwijt. Dat is een zeer nette prijs voor wat je krijgt.
Mooie uitval basis voor sportieve vakanties. (Klimmen/kano/mounte-bike) grote plaatsen , mooie hoeve met winkel en restaurant. Sani is oud en op douch is het water kou of te heet (gevaarlijk heet)( geen termokraan) uiteindelijk in camper gedoucht. ( als je naar de ansichtkaarten kijken is het nu vergaande glorie)
Heerlijk aan de oever van de Rijn geslapen. Ruim plek om te staan. Geen last van de fabriek gehad. Heerlijk dat er af en toe een boot langs komt. Voor de sportvisser is ook mooi.
In de nacht is het er stil. De windt was sterk en koud
Nieuwe parking met WC , mooie plek om een wandeling te maken
Mooie nieuwe parking met WC super rustig nacht gehad.
Zolang je er een plek tussen vrij kan houden is het hier super. Anders voelt het wat france aan zo dicht op elkaar. Het plaatsje is mooi.
Op deze parking een rustig nacht gehad. Het ligt aan de doorgaande weg. Maar er is zo weinig verkeer dat je er geen last van hebt. De ondergrond is recht en buiten het info bord is er niets. Top plek om te slapen. Vanuit hier kan je wandelen. Ook hadden wij bezoek van grote dieren.
Als je niet op de ferry parking wil staan. Of de stad wil bekijken is dit een optie. Voor een oude militair terrein heb je verschillende pleinen waar je uit kan kiezen. De weg er heen is in de andere logs al beschreven. Maar uit eindelijk is het wel veel geld.
Alles is net nieuwe. Alleen de grijswater legen zit op een andere plek dan de WC schoonmaken en water innemen. Verder een zeer nette plek met restaurant.
Van alle reviews was niets gelogen. Kom hier graag nog eens terug.
Mooie CP stonden veel NL camper ;-) lekker aan de haven dicht bij het centrum. Kiwi aan het plein.
Na dat je van de weg beneden bent kom je op deze kleine camping. Alles is netjes. Voor veel meer geld op minder gestaan. De weg en spoorlijn zijn hoorbaar.
Een asfaltplaat met een geweldig uitzicht. Dus als je niet meer nodig hebt is het goed hier voor de overnachting.
Heerlijk aan het water met op de achtergrond wat heuvels. Met de picknick tafel en een WC is het hier prima. De E6 is er natuurlijk maar snachts weinig verkeer. — wc spoeden wel door bij ons —
Zorg dat je wc leeg is en je (water)tank vol is. Na een mooie rit over het eiland kom je op een minstens 500mtr lang strand . Met aan de overzijde van de weg een parking waar je U tegen zegt. Een WC gebouw met douche (10NOK). Wij Haden het gelukt dat aan het stand plek was. Met in de rug een berg en voor je de fjord. Oja, ook nog een midzomerzon. Paradijs.
Wat een uitzicht priceless ! ideaal voor als je van de boot komt of op moet. Je kan er ook heerlijk een wandeling maken.
Het stond vol. Dus wij zijn 4km terug in een kleine haven gaan staan. Mixparking. Met klimmers. De volgende morgen terug toen was er weer plek. Mooie plek.
Kleine camping aan het water met een golvende verharde ondergrond. Sanitair-gebouw is schoon en slim ingericht. Douche 10NOK/4min , was/droog 20NOK/80min. En een werkende WiFi, wachtwoord is gelijk aan het SSID.
Een grind plaat om op te staan. Verder niets. Maar een wandeling en rustig slapen kan hier goed.
Deze CP is verhard met zicht op de haven of zee. Dorp op loop afstand om je boodschappen te doen. Op de parking zijn geen voorzieningen.
Nette camping. Sanitaire is ook goed. Je kan kiezen voor de zeezijde of aan de heuvels. De hottub was duur maar heerlijk om van binnen op te warme. Net als op alle campings WiFi dekking. Maar bruikbaar? Niet echt. Ook kan je er wassen. De prijs is naar ver hand hoog.
Aan de haven, met zicht op het dorp. De haven meester komt rond 20:00 de 100NOK innen. Gewoon wel in de envelop met kenteken.
Een rommelige camping waar iedereen een plek krijgt. De douch en wc was goed. Ook was er de mogelijkheid om de was te doen. WiFi bereik was er maar niet op de capaciteit berekend. Goed voor een nacht dus.
Bij het uitzicht krijg je een vlak stuk grond en stroom. Maar hier wilde wij niett voor betalen en zijn wij verder gaan zoeken.
Ook hier weer een geweldig uitzicht. Super om bij wakker te worden. Alleen een WC en een afvalbak op een asfaltplaat.
Betalen voor een parking? Wij zijn door gereden naar het einde van de straat 5km bij de begraafplaats. Daar is een strand en WC en is dus een stuk mooier.
Zeer eenvoudige camping met gedateerde sani. WiFi is “goed” en alles om je water/WC te legen. En schoon water in te nemen. Een wasmachine met muntjes rest is gratis. Voor de prijs van NOK 195 zonder stroom met twee volwassene ok.
Mooie CP met afvalbak. En een prachtig uitzicht. Omdat 4 vrachtwagens er stonden zijn wij door gereden.
Mooie plek om de nacht door te brengen. En zo denken er meer over. Wij stonden hier met 9 andere camper. De wandeling naar de gletsjer is zeer pittig. Met alleen sportschoenen kom je er niet. Neem genoeg vocht en iets te eten mee. De 8km enkele reis hadden wij 3,5 uur voor nodig.
Je staat op een parking. Hiervoor krijg je terug, het zicht over de zee. Geweldig mooi. Meer heb je niet nodig.
Gewoon een asfalt plaat in de haven. Voor wachten om naar de noordkaap te gaan top. Wij kozen voor de camping omdat je daar ook een douch, wc en wasmachine ter beschikking hebt.
Prima camping voor ons doel prijs is 270nok voor camper, 50nok pp. WC en Douch top. WW: Finnmark4ever. Wij gebruikte het om te wachten tot middernacht om dan naar de NordKapp te gaan.
Eigelijk bij toeval hier terecht gekomen. Wilde wat verder naar de Nordkapp rijden maar gelukkig niet gedaan. Wat een geweldige plek.uitzicht om bij weg te dromen.
Mooie plek aan het water. Een afvalbak en WC (maar dan alleen als het echt moet).
Deze CP heeft het. Mooi aan de rivier WC en chemi-wc legen. Water innemen kan maar je kan het niet kwijt. En een uitzicht . De zomer van 2018 is kwa weer super. En konden tot 22:00 buiten zitten. Maar de nacht bracht ons de eerste muggen. Wel honderd denk ik.
Prima plek. Leuk met picknick plek WC en vuilnisbak. Wij kwamen er op 20:30 aan. 2 vrachtwagens en 6 campers. Misschien verwend maar de E4 was goed hoorbaar.
Zeer nette CP met goede WC/douche, maar ook je water innemen/achterlaten en wc leggen is hier goed en ruim opgezeten. Prijstechnisch de goedkoopste hier bij Stockholm. Vanuit hier wandeling/fietsen/zwemmen.
Mooie plek aan het water met WC. Voor de kinderen uitgebreide speelmogelijkheden. Ik ben maar op de zevende plek gaan staan.
Veel negatieve berichten van deze CP. Terwijl het een “goedkopen” plek is rond Gotenburg. Het is de top van de heuvel. En sani-plek aanwezig. Voor elke 2 plekken een picknicktafel en er is een stroompunt aan je plek. Al met al niet zo gek.
Top locatie. Aan een natuurgebied waar je kan wandelen zwemmen en snorkelen. Alleen een nette WC. Verder niets.
Goede uitval basis voor de stad. Maar een ramp om te begrijpen wat de spelregels zijn. Ze kunnen er veel meer van maken. Alleen vak E mag gebruikt worden. Maar ook de andere baken stonden campers. DKK 190 vond ik veel, maar DKK 5 voor het douchen was weer weinig.
Sitecode: 12017
Prima plek aan de oude aanleg haven voor de pont. Aan de andere kant van het water hebben ze er een echte CP van gemaakt. Hier is alleen een afval bak.
Voor een service punt is er alles, je kan je wc en grijswater kwijt samen met je afval en je kan vers water innemen. Wel raar om te zien dat je kan pinnen aan een sani-paal.
Helaas vol. Maar wat ik zie een mooie plek in de duinen. Met een sani-paal
Dit was de tweede plek die wij aan doen vandaag, de andere plek was overvol. Hier stonden 3 plekken aangegeven maar zeker voor 9 campers plek. De toegang is geen probleem als je van de andere ingang gebruik maakt. De CP zelf is top het dorp heeft geen last van je, en je zit er midden in. Wc en grijs water kan je kwijt. Schoon water heb ik niet geprobeerd
Sitecode: 19047
Niets veranderd ten opzichte van vorige jaar alleen de prijs is een klein beetje meer geworden. Maar nog altijd zeer schappelijk voor wat je krijgt.
Zoals de andere berichten, het is hier vol. En het is een komen en gaan dus voor campers die geen plek kunnen vinden. Wij hadden geluk zullen wij maar zeggen (Camperservice) hier daarvoor moet je op de camping zijn. Maar je afval kan je wel kwijt. Oja waar voor wij hier kwamen? Lekker dicht aan het zandstrand. En een uitzicht om bij weg te dromen. Als het hier niet overvol was had hij een ster meer.
Net buiten het dorp. En dicht bij het strand. Super rustige plek met niets. Heerlijk dus
Sitecode: 19259
Vorig jaar waren wij ook al hier. Alleen nu staan wij op het achterste veld, maar ook die was vol. De Fransen willen graag aan de rand staan. Met 30 campers deurtje aan deurtje. Hierdoor was in het midden genoeg plek voor ons. De rest nog zo net als vorig jaar.
Wij waren wat laat en met 9 camper was het overvol. Dus wij zijn maar verder gegaan. Alles voor een rustig mooie plek was aanwezig.
Super mooie plek maar hou rekening met de weg er heen. Uitzicht is geweldig.
Nette plek, direct naast het winkelcentrum. We stonden hier met vele campers tegelijkertijd.
Prachtige dierentuin en als kers op de taart mag je hier voor het zelfde parkeergeld (€7,-) blijven overnachten. Aan het eind vd bus parking (“onderaan”) heeft men geen blokken nodig.
Prima plek buiten stroom is er niet veel. Maar de plek was recht. Top voor onze doorreis
Heerlijk aan het water bij een dam. Genieten in da natuur. Je kan er ook wat wandelen en vissen. Het geluid van een vliegtuig of boot hor je wel. Top plek om zo te mogen staan
De CP heeft een nieuwe sani gekregen. Er is gratis W en E. en je kan je wc lege. Aan de andere zijde van het spoor en drukke weg is de skatebaan. Centrum is op loop afstand. De keer zijde is dat er de hele nacht verkeer is wat hoorbaar is.
Sitecode: 2026
Leuke plek aan het water. Waar je de boten langs je “voordeur” voorbij ziet komen. Doordat je er niet eens je afval kwijt kan wordt lang parkeren lastig en kunnen er dus velen gebruik maken van deze plek.
Prima plek, het knooppunt is druk door de nacht heen (voor Deense begrippen). Voor water en elektra wordt een vergoeding verwacht. Betalen bij de kiosk van het tankstation.
Een mooie CP aan het water dicht bij het centrum van haren(ems), buiten een afvalbak is er niets. En toch staat het hier al vroeg vol. Blij dat er tussen de campers ook nog 1,5mtr ruimte zit.
Er zijn hier maar 3 plekken beschikbaar, het uitzicht is mooi en sani is schoon.
Mooie gratis CP. Geen voorzieningen.
Lang gerekte strook waar je vriendelijk verwelkomt wordt door de eigenaar. Voor € 8 mogen wij er tot de volgende morgen 10:00uur staan. Blokken heb je hier wel nodig. WC is schoon maar alleen open tussen 9:00-17:00uur. Voor windsurfen is het hier extra interessant .
De WC en douche zijn 24/7 nu open , en je krijgt er voor die DKK50 ook nog stroom en schoon water voor ( en ik denk ook WiFi bij de wc). Je grijs water en wc kan je ook achter later. Met andere woorden alles wat je nodig hebt. Toch 1 minpuntje. De fabriek aan de andere kant van de straat , maakte in onze nacht elk 15min een raar geluid.
Mooie plek aan het water, aan het einde van de weg. Er is een primitieve WC en een vuilnisbak. Maar belangrijker nog er is een uitzicht en rust.
Aan het einde van een eiland. En geen Ferry nodig. Dat willen wij zelf zien. Een mooie asfalt parking met WC en vuilnisbak. Veel meer heb je niet nodig als je deze rust en uitzicht hebt. Toen wij hier in de avond kwamen was er nog wat lokaal volk maar rond 22:00 stonden wij samen met nog 4 andere campers.
Overnachten €16, stroom €3, douche 2x€1. Grasveld waar je met 10 campers mag staan. Wij stonden er met 13. Achter de hal stonden er ook nog 10. Verder alles netjes aanwezig. Goede uitval plek voor legoland ( maar dat dachten er dus meer.)
Voor de Quick-stop betaalden wij 150 DKK. Op veel public WC was het mooier en netter. Het terrein waar wij moesten staan was een golfbaan jaloers op. Ondanks dat prima geslapen.
Mooie plek aan het water. WC aanwezig. Aan de doorgaande weg maar toch kan niemand je zien. Heerlijk rustige nacht gehad. Zag nergens staan dat je niet mag rusten.
Aan het einde van de haven. WC en douche op 100mtr heerlijk aan het strand. Het is er wel rustig ook overdag. Prima plek dus.
Hoogseizoen en gratis = vol , vol , vol. Er staat een rij te wachten. Toen wij aankwamen hadden wij gelijk een plek dus geluk. De plekken zijn lang maar smal. Lozen en innemen van water is gratis ( maar dat had ik al gezegd) en een WC. Mooi stadje en een supermarkt. Al met al een mooie plek voor zijn geld ;-)
Mooi uitzicht vanuit je camper op zee. Je moet dit betalen door het geluid van de windmolens. Gekozen om aan de andere kant van de haven te slapen.
Mooie plek aan de mond van de haven. Voor de overnachting aan de andere kant van de haven gestaan ivm geluid ( als je het niet gewend bent)
Wij hebben deze gekozen van de 3 hier in het dorp, waarom? Voor de kosten maakt het niet uit. Maar de haven was vol en bij de windmolens, die maken te veel geluid ( als je het niet gewend bent.) uitzicht bij beide was wel wat beter. Maar hier hebben wij een WC/Douche. En zo in het centrum. Top plek.
Geweldig plek ( zeker als je op 13099 geweest bent) heerlijk aan het strand. En een uitzicht. Het waaide wel hard. Beschrijving klopte helemaal. Alleen voor € 7 waren wij klaar tussen 8:00-20:00.
Als je ff wat kwijt wil. Eenvoudig maar doeltreffend.
Compleet onduidelijk was deze plek.
Voor € 14 stonden wij tot de volgende dag hier heerlijk aan de waterkant. Hamburg is een geweldige stad waar veel te doen is. De plek zelf ligt aan het centrum. Het stikt er wel het eerste uur,daarna merk je het niet meer ;-)
Op de mix-parking van heide-park mag je ook overnachten. De WC groep blijft open dus geen verkeerde overnachtingsplek. Om 7:30 s'morgens komen ze vragen of je nog een dag blijft of voor 9:30 weg bent.
Mooi themebad aan de rand van het dorp. Als het avond is is het heerlijk stil.
Middel in een dorp. Een klein paradijsje. Super gezellig aangelegde CP plek voor 7 campers. De sani gaf geen water. Maar een heerlijk rustige nacht gehad en wakker worden met vogelgezang.
Basis CP in het dorp. Het uitzicht ziet er wat verkoold uit. En de plaatsen zijn echt klein. De spiegel steken buiten de plaats. Dus met 6 campers wordt het echt lastig. Maar heerlijk rustig geslapen.
Mooi aangelegde CP met brede plekken. Je kan je grijs water en WC legen. Gratis schoon water innemen en op een kleine km van het centrum. Hier vindt je een kleine winkel. Om 2km aan de andere zijde van het dorp vindt je de grote supermarkten bv ook een lidl. Mooie uitwijk voor of na Puy du fou.
Mooie plek voor de nacht. Super om wakker geworden! Maar er is verder niets.
Deze plek is handig als je inkopen moet doen. En voor op doorreis. Maar ja, je bent hier op het puntje van Normandië dus veel doorreis is er niet en er zijn mooier plekjes dichtbij. En hier is er LPG.
Geweldig! Niets meer dan een klif en vuurtoren en de zonsondergang. En jawel 's morgens komt de zon aan de andere kant weer op.
Sitecode: 2094
Mooi uitzicht op zee. En een echt zandstrand. En een WC en koude douche. Een een uitzicht waar je stil van wordt.
Een goede CP aan de N2 was er niet echt op deze hoogte. Wat verder zoeken in the middle of ... daar was deze CP. En eigenlijk een top plek. De steile helling is wel te doen. Uitzicht is geweldig. Rustige nacht.
Op doorreis hier beland. Weer een mooi stukje land bij een dorpje. Het was er goed vertoeven voor de nacht.
Goed alternatief voor de veel te dure P8. Groot terrein met een nette toilette/douche. Met 35min wandelen ben je voor het eiland.
Rustige plek achter de brandweer. Het geld werd door een dame opgehaald. Jetons waren €1 bij de vrouw. Anders €2,50 in het dorp. Sani was aanwezig. 5min water ? Wij hebben twee campers van water voorzien en dat duurde langer dan 10min.
Deze plek is best schuin en of je hier mag overnachten was ons niet duidelijk. Dus maar een andere plek gezocht.
Handig als je naar het museum wil. Maar voor de nacht kies ik liever voor wat minder weg lawaai.
Sitecode: 19259
Ook wij hebben in het rondje voor de CP gestaan voor de overnachting. De CP zelf was vol.
Hier wordt hard gewerkt om hier +/- 21 plaatsen te maken. Wij hebben hier heerlijk overnacht en de volgende morgen werden verwelkomd door de zon. Top dus.
Door de eigenaar vriendelijk ontvangen. En als de rust op straat er is. top plek in het Groninger land.
Het is niet meer dan een groenstrook bij de parkeerplaats van de Kardinge. Maar meer hebben wij niet nodig. Een topplek om te sporten of naar Groningen stad te gaan.
Wat een heerlijke gastvrijheid om zo Friesland te ontdekken. Als het mooi weer is heb je hier een super plek die je koesteren moet. Helaas staan wij hier met een wester storm en konden wij niet meer dan alles vanuit de camper zien. Maar in ons geval was beschut door een schuur en verhard al geweldig. En het is geweldig op een boerderij met koeien.
Na een week tussen Calais en le Treport gecamperd te hebben was hier de laatste nacht. Mooie plek aan de klif. Bijna perfect. Tot dat de machine van de waterzuivering aanging. Wij hebben dat in 18u 3x gehoord, dat was in de nacht en de ochtend. Kom hier graag nog eens terug.
Langs gereden in de laatst week van het jaar. Een asfalt plaat voor een casino. Voor de nacht zou ik ff doorrijden, maar voor het stadje is het top.
Sitecode: 19810
Wintertijd en het dorp en camping slapen. En dus heerlijk rustig tussen het zand. Een wandeling over het strand was lekker want het weer was goed. Of ik hier in de zomer met alle drukte wil zijn nee, denk het niet. Maar een mooie plek om er geweest te zijn.
Nu, paar dagen voor oud en nieuw, is het hier lekker rustig. Maar kan mij voorstellen dat het in de zomer vechten is voor een plekje. Wij konden niet betalen, maar er was ook geen water en stroom. Al met al voor ons een perfecte plaats nu, om te overnachten. En een wandeling over het strand te maken.
Tweede keer dit jaar hier. Nu is het prachtig weer. Dus lekker over het strand gelopen. De avond / nacht was rustig. Het verkeer in de ochtend was meer. Toen wij weg gingen eerst de sani plek grondig schoongemaakt.
Na een nacht met -1, hier ontbeten en een wandeling gemaakt. Het kost hier niets, maar je krijgt wel een ondergrond die recht en hard is. En meer hebben wij ook niet nodig. Top plekje dus. Kan mij voorstellen dat het hier in de zomer wel hutje op mutje kan staan.
Zelfs in de laatste week van het jaar is het hier om 16:00u bom vol. Super plek hier boven het dorp. Bij de WC 200mtr. is de gratis lift naar het dorp. Weer een mooie plek om geweest te zijn.
Over deze mini camping zal nog veel gesproken worden. En dat dan in positieve zin. Vanaf het vriendelijke onthaal, de mooie plekken,super voorzieningen. Het is een droom om hier te staan. De plekken zijn groot, het sanitair is schoon, duurzaam, mooi afgewerkt. De vuurpit was geweldig tijdens de regen. In de omgeving is genoeg te doen en te zien. Super start punt voor de fiets, geocaching.
Wat eerst een goedkope plek was om met de camper maar Europapark te gaan, is nu een volwaardige camping geworden zie Code:18451, hierdoor is er nu alles in style aanwezig. Maar daar betaal je dan ook de prijs voor.
Al een aantal keer gestaan tijdens een bezoek aan Tripsdrill. Als je zelfvoorzienend bent een top plek. Een grasveld is wat je krijgt voor niets. Het uitzicht is priceless. En dan heb je de tientallen ooievaars nog. Sinds 2016 mag je voor €5 per dag de douche en WC gebruiken van het natur-resort.
Voor het hek van deze grote caravan/ camper handelaar. Is ruimte om te overnachten. Basis sani is aanwezig, net als stroom. Er is geen WC of mogelijkheid tot het achterlaten van je afval. Maar is dat voor een gratis CP nodig? De snelweg is altijd op de achtergrond aanwezig. Al met al ruim voldoende voor deze CP.
Unieke plek om zo te staan op +/- 1900 mtr. Ruimte genoeg om je camper weg te zetten en met -3graden waren blokken ook niet echt nodig voor ons. Het uitzicht is geweldig en de zonsondergang en op komst was genieten. De avond en de nacht waaide het hard. Sani was er gelukkig niet zodat de plek niet als camping gebruikt kan worden, maar dat je gewoon een nacht op de top van de wereld kan genieten.
Mooi meertje met sani voorziening ( gratis). En aan beide zijde van het meertje een public WC. Voor de kinderen een ondiep watertjes waar ze lekker in kunnen spelen. Winkels op loop afstand. Nadeel was wel dat het lang onrustig was , wat hang jongeren enzo. Maar na 22:30 was het stil. Doordat het aan de doorgaande weg ligt is er overdag wel geluid van verkeer.
Net onderhouden CP aan de rand van het dorp. Precies wat wij nodig hebben op doorreis. Lekker rustig snachts.
Prima plek voor de overnachting. 2x4 stroom aansluitingen de sleutel in in de winkel te halen voor €3. Maar ook wijn en honing is er tekrijgen. De ruimte is wat hobbelig Dus met -2graden de blokken er onder gelegd. Maar O wat een rust.
Voor 24 uur €7,-, max 48 uur. Dicht bij het water. Onder de bomen. Wc en koude douche aanwezig. Als er plek is heb je echt geluk.
5 mooie plekken. Met water en stroom. Als toetje is er ook nog WiFi. Heerlijk om hier te staan.
Met kinderen hier naar toe: zorg dat ze rustig zijn, anders wordt men hier meerdere malen op aangesproken: vraag of je op het tentenkamp mag staan (hebben anderen minder last van de kinderen). Zeer schoon sanitair. Mooie plekken. Altijd 'n beheerder aanwezig. Midden in de natuur, heerlijk.
Prima plek voor de doorreis. Stroom tegen meerprijs. Genoeg ruimte.
Super mooie plek, direct aan het meer. Ja, voor max. 3 korte campers geschikt. Rustig, café en restaurant om de hoek
In het donker hier aangekomen. De helling was te veel om zonder blokken er te slapen. Samen met de hangjongeren was het niet de plek voor ons deze avond. Zeker omdat er in het dorp meer plekken zijn. Mag een oke plek als wij er met daglicht gekomen waren
Grote gratis parkeerplaats aan de rand van dit historische stadje. Genoeg ruimte voor 40-50 campers. Sani aanwezig en een openbare WC. 's Morgens op 5min de bakker. Een wandeling door dit stadje is de moeite waard.
Overvolle CP. 8 boven en 8 beneden. Prima plek voor de nacht. Trein en weg zorgen voor wat geluid. Sani staat wat verloren in een hoek.
Nette parking aan de rand van het dorp. Binnen 100m was er een mini supermarkt en een bakker. Op 260m bij een museum de sani plek. Goede vlakke overnachtingsplek.
Omdat deze CP slecht was aangeschreven naar de andere, 300mtr verderop gereden. Maar die was vol. Dus toch maar naar deze CP gereden. Gelukkig was er nog 1 plekje vrij. Van stank overlast geen spraken. Gewoon een nette plek voor de nacht. Met een mooie oude boom en een picknick tafel. Nieuw is de skatebaan.
Geen gebruik van gemaakt, maar het staat er nog altijd netjes bij.
Sitecode: 19047
Le Puy du Fou zorgt goed voor de Campers. Gratis parkeren overdag. Alleen van 01.00-07.00 uur 's nachts betaal je €7. Daarvoor mag je tussen 300 campers staan. En als je bij een stroom punt kunt staan kost je dat €2 [12uur] stroom. Het toilet gebouw ziet er nieuw uit. En er is plek voor je afval water. En als klap op de vuurpijl is er 's morgens een bakker. Goed geregeld.
Mooi plek voor de doorreis. Veel camper kunnen hier staan aan een vijver. Ook voor de innerlijke mens is er een frietkot. De WC was netjes. Maar veel lawaai van de N147.
Aan de rand van het dorp. Een rustig gelegen camper plek met 8 plekken tussen een heg. Een 10 plekken op het tussen veld. Er is 1 gratis Electra punt en water inname plek. Ook kan je er je vuilwater / afval kwijt. Jammer dat de wc/douch ruimte van de "verlaten" camping niet meer werken. Ander was het nog een puntje meer geweest.
Deze plek ligt aan de Seine. Het is een oever aangelegd voor recreatie. Dus ook aan de campers is gedacht. Alleen is het voor twee campers kleiner dan 6 meter geschikt. Ik werd met 6,22m door een bewoner gevraagd om ergens anders te gaan staan. Geen probleem de Seine heeft veel mooie andere plekken.
Op deze mix-parking aan de oever van de Seine was het goed overnachten. Gelukkig dat de veerpont 's nachts niet vaart, want hij maakt behoorlijk veel lawaai. Het dorpje op loopafstand is de moeite waard. Er is een bakker. Op de parking was een heren WC. Afvalbak, speelveld en speeltuin.
De beoordeling is gebaseerd op de 9 grote asfalt plaatsen met groenstrook. Ondanks de doorgaande weg was het er s'nachts donker en rustig. De voorzieningen zijn daarin tegen een stuk minder. Voor het legen van de WC gaat het nog. Maar water en 230v is slecht te noemen. Maar als je een overnachtingsmogelijkheid nodig hebt is het hier perfect.