@Robinu.Jana
- Adria Aviva 360DK Wohnwagen
We gebruikten de camping als tussenstop op onze terugreis. Een fantastische omgeving om te wandelen. De staanplaatsen zijn erg ruim. Honden toegestaan. Minpunten: Verouderde sanitaire voorzieningen, erg homogene en afstandelijke kampeerders. Goed geschikt voor een korte tussenstop.
5 sterren voor een gratis, openbare parkeerplaats die we gebruikten tijdens onze reis naar Portugal. Vers water beschikbaar! Goed verlicht 's nachts voor de veiligheid. De foto's kloppen! Perfect voor een tussenstop.
Een grote camping die aan alle eisen voldoet. Geschikt voor een korte tussenstop om Lissabon 2-3 dagen te verkennen. (Goede verbindingen: rechtstreeks fietspad naar de stad; 10 km) De prijs-kwaliteitverhouding nodigt echter NIET uit tot een langer verblijf.
Een volledig uitgeruste camping met tal van recreatiemogelijkheden. Heel schoon en goed onderhouden! Spontaan en vriendelijk! Je kiest zelf je kampeerplek. Let op: Er is GEEN hondvriendelijk strand. Het is beter om in nabijgelegen plaatsen te kijken/bereid te zijn om te rijden.
Een fijne, vriendelijke en hondvriendelijke camping. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De sanitaire voorzieningen zouden wel wat beter kunnen. Douchen kost €1 voor 3 minuten. Alles is schoon en goed onderhouden. We raden het nabijgelegen strand aan vanwege de gemakkelijke toegang!
Klein, rustig, charmant en super hondvriendelijk! We hebben de camping gebruikt voor onze terugreis vanuit Portugal. Let op de inchecktijden!