@Roborgje
- La Strada Regent S
- 2000
- Buscamper
Eens met de meeste commentaren. Bedenk wel dat er geen enkele plek met schaduw is. Een grote, goed georganiseerde steenwoestijn eigenlijk.
Zuilen met stroom en water defect en afgesloten. Wel wc’s achter kebab-tentje. Beetje unheimisch groot terrein. Jammer want ligt vlak bij centrum. Er wordt verwezen naar andere camperplaats in het noorden van de stad. Daar even naar toe gereden maar daar is echt geen enkele voorziening en ver van het centrum.
Stonden hier 24-9-2019 op één van de 20 verharde plaatsen met elektriciteit voor €24. Sanitair uitstekend. Alle voorzieningen aanwezig. Ook (gratis) internet. ‘s Nachts alleen geen verlichting. Geen schaduwplekken. Mooie plek als uitgangspunt van wandelingen!
Enige positieve aan deze camping is de loopafstand naar Michaels Mount. Onvriendelijke verwelkoming en vaste gasten zien je volgens mij ook liever gaan dan komen. Herentoilet met spinnenwebben zou vorige eeuw al aan vervanging toe zijn geweest (geen handdoek of droger). Wel internet (alleen vlak bij receptie). 17-9-2019
4 -8-2019 hier een nachtje gestaan. Hele prettige ontvangst. Mooi terrein met gedeeltelijk verharde plaatsen. Nette toiletgebouwen. Enige minpunt: je zit precies onder een aanvliegroute van London Gatwick dus uitslapen zit er niet in. Gelukkig tussen ongeveer 22 en 7 uur stil.
Waren hier midden juni en er waren wel erg weinig gasten op deze grote camping. Staat wel op het randje van verwaarlozing. Benieuwd of ze het redden.
Echte stadscamping: druk,kleine plaatsen en(zeer) duur. Sanitair overdreven mooi maar het marmer en de glazen deuren worden keurig schoongehouden. Honden toegestaan. En er wordt overal gerookt.
Onvriendelijke ontvangst. € 2,50 extra betalen wanneer niet gereserveerd is (eind mei). Beheerder zou voor ons op zoek gaan naar campershop in Boekarest ivm defect waterpompje. Geen resultaat. Dag later blijkt er eentje vrijwel om de hoek te zitten.
Eigenlijk een 10 waard. Zondags deelgenomen aan orthodoxe dienst. Heel bijzonder. Enig minpuntje is het ontbreken van een vuilwaterput.
Schitterende plek naast uitstekend (goedkoop) restaurant. Zet de camper wel achteraan want de weg is onverwacht druk met ook zwaar verkeer 's morgens vroeg al. Daarom geen 10 maar 8.
Prima camping. Richtprijs wel iets hoger dan genoemd (€ 24) Ligt trouwens niet aan rivier. Zeker 3 km lopen (en klimmen) naar centrum. Bus elk uur € 1,40. Nogal onvriendelijke receptie maar dat zal wel aan de hitte liggen.
Camping en voorzieningen liggen achter restaurant en hebben wel hun beste tijd gehad. Niet erg veel schaduw van eucalyptusbomen maar wel rustig. Prijs nu ongeveer € 18. Romeinse ruïnes in Merida zeer de moeite waard.
Een plaats zonder enige voorziening maar dat weet je. Drukke weg en spoor vlakbij maar niet hinderlijk. Boot naar Cadiz kost € 2,65 enkeltje. Aanlegsteiger is de blauwe brug over en ongeveer 1 km naar links. Elke 1,5 uur ongeveer.
Sitecode: 19908
De aanwezigheid van een basketbalnet had ons moeten waarschuwen. Veel jeugd tot 9 uur. Dan stil tot er om 1 uur nog een groep kwam. Toen de camper maar een paar straten verderop gezet. Voorzieningen kloppen.
Waren hier begin september 2015 twee nachten. Niets mis met deze plaats behalve dan ontbreken van stroomaansluiting. Maar pas op: na een paar uur regen was de hele noordzijde veranderd in een meer. Ga dus bij het zoeken van een plek even de weersverwachting na.