@RobvanGool
- 2018
wij komen net van deze camperplaats en hebben twee prima overnachtingen gehad. De camperplaats zag er top uit, goed onderhouden!! Er heerste een gemoedelijke sfeer, die je niet vaak meer ziet, waardoor wij ons erg welkom voelden. Ook het sanitair was keurig verzorgd, klein puntje, een extra los toilet zou prettig zijn. Anouk en Roel, wij komen graag nog eens terug 🔆 Groetjes van ervaren camperaars.
Uitstekende cp, technisch perfect. verzorging, stroom, douches, toiletten, alles met een smartcard. Niet gebruikt tegoed en borg worden teruggestort. 17 autominuten vanaf Europapark.
CP met uitzicht op de wijnranken. Prijs-kwaliteit is niet goed. 14€ voor de plaats + 3€ pp voor stroom, toilet, koude douche. Warme douche is extra, 3€/5 min.

Drie nachten op deze super plek gestaan. Een camperplaats met de luxe van een camping, heerlijk rustig, zwembad, mooi sanitair, top. De gastvrijheid krijgt nog een extra pluspunt!! Onze twee tieners klaagden wel over de WiFi, klein minpuntje. Wij komen terug, vooral omdat we ivm code oranje/Corona het land helaas moeten verlaten.

Functioneel, maar niet fraai: 6 parkeerplaatsen achter de car wash. Naast een bedrijf met campers, boten en personenwagens. Rumoerig.
Försjön Badplats ligt in het bos aan een meer met zeer helder water. Heerlijk zwemwater. Een prachtige plek; voorzieningen zijn minimaal, maar dat is hier wel passend. De onverharde toegangsweg is wat ongelijk.
Prima camping! De locatie is ideaal: station Bredäng op loopafstand, vlakbij een strandje aan het meer. Sanitair is ok. Erg druk, maar ook al staat er een bord, toch proberen. Vriendelijke staf.
Mooie CP op de parkeerplaats van het NP. Prima uitvalsbasis voor wandelingen door het bos en de moerassen. Voorzieningen zijn basic (WC, afvalbak, waterkraan).
Na een bezoek aan de krijtrotsen van Møn’s Klint (de moeite waard!) een overnachting op deze camping gedaan. Goed bevallen, ruime plaatsen, sanitair ok, broodservice.
Prima camping, sanitair is goed, camperplaatsen op grind. Prijs half juli 75€ per nacht voor camper met 4 personen en stroom. WiFi is apart, 25DKK/d. Stukje lopen naar het station, iedere 10 min gaat trein B naar het centrum. Binnen een half uur sta je op het centraal station.
Hier een week gestaan eind april 2019. Prima camperplaats voor een bezoek aan Berlijn. 30€/n voor 4p. Station van de S-Bahn en supermarkt aan het eind van de straat. Ook Köpenick is aardig, met volop eettentjes en winkels. Sanitair is basic, WiFi is inclusief maar het signaal is niet erg goed.
Hier gestaan tussen kerst en nieuw 2018, na een prachtige rit langs de Maas. Mooie plekken, mooi uitzicht op de jachthaven. Lekker wandelen in de directe omgeving, vlak bij Schotse hooglanders.
Mooie en rustige CP, vlakbij het centrum en aan de Amblève. Stroom kan alleen met munten, te koop bij het zwembad, 2u/munt van 3€. Paar minuten rijden van Carriënta, een uitstekend Outdoor Centre. Tokkelen, abseilen, klimmen en afdalen langs de steile wanden, netklimmen etc. Leuk!
Prima plek voor een bezoek aan Amsterdam. Eenvoudig en veilig. Je bent in een wip in de stad. 27€/2p incl stroom.
Prima camping aan de A5 net voor de Zwitserse grens. Uitstekend sanitair. De Comfort Stellplatz is van alle gemakken voorzien: stroom, water en waterafvoer. Heerlijk zwembad.
Voor een overnachting is deze cp prima. De naastgelegen weg is idd nogal druk. Nog steeds gratis stroom.
Prima plek voor een overnachting. Geen stroom, andere voorzieningen zijn aanwezig. Heerlijke pizza’s op de hoek bij ‘Nelle’.
Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan La Cinque Terre met de trein. Daarna lekker relaxen op het kiezelstrand naast de camping. Vriendelijke ontvangst, camping is redelijk, sanitair is eenvoudig.
Zeer sfeervolle camperplaats, prachtige locatie. Met de tram (lijn 3 of 15) ben je in pakweg een half uur in hartje Milaan. Sanitair is zeer basaal. Veel last gehad van muggen, neem de muggenspray mee. Aardige eigenaar/boer!
Prima, maar drukke cp. Prima douches. Supermarkten met vers brood aan de overzijde van de weg. Omgeving en stad zijn mooi.