@Rodley
Lid van Campercontact sinds 2019
- Rapido Serie Distinction Other
- Integraal
Sitecode: 1947
De betaalautomaat bevindt zich net in de parkeergarage aan de rechterkant van de weg die bergop gaat. We parkeerden op het gebied aan de andere kant van de weg dat vlakker was en de diensten had. De Aire heeft een heel mooi uitzicht en is handig voor het pad dat naar de Cirque leidt. Aanbevolen.
Rustig en afgelegen gebied. Goed voor een overnachting of misschien wel 2 nachten. Erg handig voor het meer waar het mogelijk is om helemaal rond te lopen. We werden een beetje geplaagd door kleine vliegen, waarschijnlijk van de koeien en hun producten die in de buurt zijn.
Sitecode: 1948
De Aire is echt geschikt om te legen. het is echt armoedig en vol auto's - tenminste toen we op vrijdag in juni 2020 kwamen
Vriendelijke ontvangst. Goede toiletgebouwen met wasmachines. We vonden het echter moeilijk om onze campers te parkeren omdat ze ongeveer 7,5m + zijn. We hielden niet van het terrein, niet van de bomen die op moeilijke plaatsen binnen de velden waren geplaatst. We zullen niet teruggaan naar deze site!
Deze site was niet al te slecht, zelfs als de grond nat was - met een beetje zorg rijden op het gras. weinig of geen harde status. de gedragen geeft je de mogelijkheid om 10 minuten water te hebben of 1 uur elektriciteit voor 2 euro (contant). Het restaurant van het hotel is geopend om 19.00 uur. Het eten was goed, maar de keuze aan gerechten was een beetje beperkt. Het is aan te bevelen als u na een drukke dag niet wilt koken.
Stopten 1 nacht eind december. zoals anderen al hebben gezegd, een mooie locatie en rustig. 4 andere eenheden, sommige waren er voor een langer verblijf.
Toen we naar deze site trokken, dachten we alleen te parkeren en verder te gaan na een bezoek aan Salamanca, wat erg dichtbij is. Hoe dan ook, we verbleven na het parkeren op een betere plek. De grond is een beetje ruw maar helemaal niet slecht. we hadden een stille nachtrust maar het verkeersgeluid begon ongeveer 6 bit was niet zo slecht. Het gebied wordt 's nachts verlicht. Er is Lidl en een Mercodona ongeveer 200 meter op de weg naar het westen