@Roland-en-Heidi
Wat een mooie plek ! Hier is het heerlijk vertoeven. Super ontvangst door de eigenaars, alles prima uitgelegd. Zeer verzorgde camperplaats waar ook de kinderen hun gading vinden. Op doorreis naar Kroatië, maar hier zijn wij zeker niet voor het laatst 👍
Is nooit een officiële camperplaats geweest! Woon er zelf een paar honderd meter vanaf. Wanneer je aan de zijkant van het cultureel centrum binnen rijdt kan je heel achteraan mooi staan en veel rustiger. Doodlopend stuk richting de school. Staan geregeld campers, plaats voor 2.
Toffe minicamping waar de dieren vlakbij lopen. Zeer vriendelijke ontvangst! Hele mooie omgeving voor fietsers en wandelaars 👍
Wij hebben hier een heerlijke rustige nacht gehad. Prima tussenstop, zeker met kinderen.
Wij verbleven er in april. De plaatsen zijn niet al te breed, en de stroom stelt niet veel voor. De 4 sterren geven wij omwille van de ligging en rust ! Prachtige omgeving om te wandelen, tenminste als je niet berenschuw bent. Molveno zelf is niet echt groot maar wel gezellig en zeer proper.
wij stonden op de mobilhomeplaatsen meteen rechts. Dacht dat er wat hinder ging zijn van het verkeer, maar dat viel erg goed mee. Het sanitaire is gewoon uitmuntend !!! Het ziet er ook heel nieuw uit. Wij hebben waar voor ons geld gehad en komen zeker nog terug. Ps: hier blijf je wandelen , zeer mooie omgeving 👍
Wij staan hier alleen en pal naast de alpaca's. Hebben ter plaatse kunnen keren omdat er niemand stond, in het andere geval zal je achterwaarts moeten binnen rijden . Zeer vriendelijke ontvangst door de gastvrouw 👍👍👍 Zalig stil plekje .
De prijs klopt niet. Wij betaalden 29,5 euro voor één nacht 2 personen inclusief stroom. Eind augustus. De plaatsen zijn mooi, de rest heeft aandacht nodig.
Sitecode: 42048
Toffe plaats met zeer behulpzame en vriendelijke uitbaters. Een fiets of scooter is hier wel handig.
Zalig dorpje met al wat je nodig hebt. Prima camperplaats met vriendelijke beheerder die alles doet om het je aangenaam te maken. Komen zeker terug !
De 15€ die op hun website staat vermeld voor een mobilhome en 2 personen , is zonder toeristenbelasting en stroom! Daar komt dus 4 € en 3 € bij. Ook voor het nemen van water en douches moet je betalen per oplaadkaart. Rustige camping.
super mooi plekje met vriendelijke uitbaters ! Zo mogen er meer zijn.
superplekje ! 👍
Zeer vriendelijke ontvangst. Wij hebben hier van de welness genoten en een prima ontbijtmand! Komen zeer zeker nog terug.