@RolfLugtmeier
Prachtige plek voor onze camper, prima service bij receptie, winkel met klein assortiment. Een heerlijk restaurant erbij met hele vriendelijke bediening, 2 x heerlijk gegeten met uitgebreide kaart. Prima camperservice waar je zelfs je cassettetoilet kunt laten wassen in de machine. Had ik nog nooit gezien. Hele mooie wandel/fietsomgeving. Vlakbij de Moesel en Bulay, waar veel voorzieningen zijn zoals horeca, bank, e.d. al met al een aanrader!!!
Wederom prima ervaring, beherder is altijd zeer gastvrij en behulpzaam. Accommodatie schoon en natuurlijk is Langres een prachtige stad!
Geweldige camping! Goed en schoon sanitair, in het centrum van Tournon, warme bakker op 100 m. Mooie fietsroute en in nabijheid van petite Train d' Ardeche. Mooie omgeving!
Leuke camping, aardige ontvangst met Nederlands sprekende Belg. Grote plekken, schoon sanitair, lekker gegeten in restaurant/pizzaria met superleuk en aardig personeel. 2 dagen gestaan alvorens te starten met Route Napoleon.
Prima camping, maar pad naar strand is niet gemakkelijk te belopen voor iedereen. Hartelijk personeel en heerlijk gegeten in het restaurant. Mooi fietsen, indrukwekkende zaken m.b.t. WO-2. Calvados chateau bezocht. Redelijk ruime plaatsen, bespreken is aan re raden. Wij moesten dag wachten voor een plek. Continu Complet! Schoon sanitair. Wel aanrader overigens!
Eind augustus tot begin september. Wat een prachtige camping!!! Parkachtig aangelegd met enorme diversiteit aan bomen en struiken. Zeer schone sanitair-ruimtes en mooie plaatsen. Personeel: in 1 woord Fantastisch, van receptie, onderhoud, schoonmaak tot winkelbediende. Omgeving mooi, fietsen, plaats bezoeken ook aanrader (10 min) op de fiets en langs de kust heerlijke restaurants op loopafstand van de camping. Van alle smaken voorzien. TOP!
06-09-2023: Gastvrije ontvangst door meneer! We mochten plek uitzoeken, mooie grote plaatsen! Lekker gezwommen, ook fijn na lange rit. Restaurant gesloten en bakker komt niet meer na 1 september. Schone toiletten en overig sanitair, aanrader voor doorgangscamping.
leuke (doorgaanscamping) camping, gastvrije ontvangst, mooie afgebakende plekken, schoon sanitair! complimenten!! (overigens nederlands gesproken)
Hele mooie camperplek in een prachtige (fiets) omgeving. alles ziet er zeer schoon en netjes uit. Ruime plaatsen, grote schuur om 's nachts fiets neer te zetten en eventueel op te laden. Veel informatie over de omgeving o.a. inkijkmappen. EN idd mooie biertafel! Last but not least hele aardige eigenaren met liefde voor hun werk. Wij komen zeker nog een keer terug op deze plek. Wel met beter weer.
Mooie camping, vriendelijke mensen/personeel, afval prima gescheiden, winkel met groot assortiment en je kunt er prima eten! De weg er naar toe was beetje lastig, het is even zoeken naar de tunnel van 5 mtr hoog. Enige minpuntje.