@Roli21!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige plek. Oase van rust en alles netjes verzorgd. Op de fiets de stranden en Syracuse en Ortigia goed bereikbaar. Wij hebben ervan genoten!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijke camping. Heel verzorgd allemaal en vriendelijke mensen. Prachtig zicht op zee. Strandje is ook fijn en als je een stukje loopt kun je bij Hapimag ook bedjes huren met een leuk strand barretje erbij. Het plaatsje Cefalu kun je makkelijk bereiken met de pendelbus. Leuk plaatsje met veel shops en restaurantjes. Wij hebben er 3 heerlijke vakantie dagen gehad.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijke rustige plek met prachtig zicht op de Etna! 4 nachten gestaan. Lieve mensen, fijn restaurant met heerlijk eten voor goede prijs, gedateerd maar heel schoon sanitair en het strand is direct tegenover. Lekker strand! Wij hebben de Etna tour gedaan die zij kunnen boeken en werden vanaf de camping opgehaald. Zeker de moeite waard om te doen! En ook een bezoek aan Taormina niet vergeten. Een aanrader dus!

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Weer heerlijke dagen hier gehad. Er is vanaf nu een nieuw toiletgebouw geopend met wasmachines, vaatwasser, luxe douches en toiletten. Heerlijk warm. Ook is er een ruimte voor ski schoenen en skies bij nu. Met verwarming. Een echte upgrade dus! En ski in ski out. Heerlijke plek voor een paar dagen skiën.

Heerlijke plek met een prachtig uitzicht op de bergen. Heel relaxte sfeer. Hele gastvrije aardige eigenaar. We betaalden €15 per nacht met electriciteit en 2 pers. Enige minpunt is weinig sanitair. Handig als je zelf voorzienend bent dus. Maar zeker aanrader!

Heerlijke plek! Rustig en heel verzorgd allemaal. Terrassencamping. Wij hadden een heel mooi uitzicht over de zee en keken op Hvar. Leuk strandje met loungebar. Sportieve en fijne sfeer. Bol op fietsafstand (wel flinke klim terug omhoog, maar met electrische fietsen goed te doen). Echt een aanrader!

Een heerlijke plek! Oase van rust. Prachtig uitzicht en heel dichtbij het prachtige plaatsje Anghiari. Op woensdagen is het gezellig druk in het plaatsje in de avond met muziek. Een heerlijk zwembad om af te koelen in de middag. Echt een aanrader!

Prima camping om op de fiets of met de bus Valencia te bezoeken. Verder wel vergane glorie. Zwembad dicht tussen 14.30 en 17.00. Warm water, teveel mensen. Te klein voor aantal mensen op de camping. Sanitair prima maar wel verouderd. Wel grote plekken. Je hoort wel de weg achter de camping. Maar voor 2 nachtjes en bezoek Valencia prima verder.

Wat een leuke plek was dit! Hele nette verzorgde camperplaats met goed sanitair. Pal aan zee dus altijd seaview. En ook nog een leuke strandbar/ restaurant. Echt een aanrader!

Fijne camping voor bezoek aan Sevilla. Met heerlijk zwembad voor de afkoeling.

hele verzorgde camping. aardige ontvangst. handige busstop naar Granada en Alhambra. heerlijk zwembad. aanrader dus!

Sitecode: 19429

Heerlijke camping. Heel rustig. Mooie plekken. Goed sanitair. Hele aardige mensen. Mooi zwembad. Goed restaurant. Heel verzorgd allemaal. Een echte aanrader!

Hele fijne camping vlakbij Marbella. Goede voorzieningen. Ruime plekken. Lekker zwembad met leuk terras. Zee op loopafstand. Wel aan drukke weg, maar die hoor je niet op de camping. Wij zijn hier 3 nachten gebleven.

Hele fijne camping. Leuke sfeer. Aardige mensen. Goed sanitair. Fijn strand met heerlijke zee. Castelsardo met bus bereikbaar.

Fijne camping. Leuk om plek aan meer te zoeken. Dan valt de grootte van de camping niet zo op. Mooi groot zwembad. Wel duur weer: € 108 per nacht met 5 pers. Strand is matig vergeleken met andere plekken die we gezien hebben. Je kunt makkelijk met fiets of electrische step naar Alghero. Mooi stadje. Leuk om bootje te huren naar Neptunus grot.

Prima camping met veel schaduw. Wel duur: € 107 met 5 pers per nacht. Sanitair gedateerd. Heerlijk strand met mooie ruige zee. Restaurant is heerlijk.

Prima plek om strand van Chia te bekijken en nachtje (of 2) te staan. Stroom aanwezig en goede douches. Geen toiletgelegenheid. Flamingo’s staan echt recht tegenover plaats.

Leuke relaxte camping. Fijn dicht aan zee. Goed verzorgd allemaal en leuk restaurant en barretje. Wel prijzig: in hoog seizoen dik € 100 per nacht met 5 pers.

Prachtige plek voor een overnachting op reis! Heel rustgevende plek. Geen stroom maar in de ochtend wel een bakkertje die toeterend langsrijdt.

Hele leuke plek! Goed verzorgd, hele aardige mensen. Goed sanitair! Echt een aanrader!

Superleuke ervaring! Heel relaxed. Hele gastvrije mensen. Van zwembad genoten en goed sanitair. Rondleiding op wijngaard en heerlijke wijnproeverij (& dus meegenomen). Gaan we nog van nagenieten!

Verzorgde camping met ruime plekken. Makkelijk te befietsen naar Burgos. Zeker de moeite waard! Fijne douches. Lekkere pinchos bij de bar.

Wat een relaxte plek en prachtige plek! Je kunt zelf je plek uitkiezen.. Mooi sanitair, aardige mensen. Echt een aanrader als startplek van onze reis in -door Portugal! de Grootjes