@Rolling2024

Partners

Huren

Mooie camping plek maar slecht georganiseerd. Er is totaal geen overzicht over de beschikbare plekken en als je, zoals wordt verzocht, naar de een stuk naar beneden gelopen receptie loopt om te informeren of er nog plek is wordt je door een jong meisje verteld zelf te zoeken naar een plekje en als je dat gevonden hebt binnen de geldende voorschriften mag je wederom naar de receptie om af te rekenen. Slechte organisatie

Heerlijke camping gelegen aan een wild stromende rivier. Wij sliepen hier heerlijk door. De eigenaar vonden wij, in tegenstelling tot een eerdere review, bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is keurig, schoon en de ruimte lekker verwarmd. Vlakbij is een geweldig restaurant waar je vers gevangen forel (door de eigenaar zelf!) uit het gletsjermeer eet. Restaurant Låven een absolute aanrader.

Fantastische plek. Direct aan het fjord, rustig en ruime plaatsen. Hier kom je (onder andere 😉) voor naar Noorwegen.

Fijne camping met goede faciliteiten. De weg hoor je goed, maar het stoorde ons niet erg. Heerlijk gebarbecued aan het water.

Prima camping met enorm vriendelijke eigenaren. We kwamen om 19:50 aan en vroegen of we nog wat konden eten, restaurant zou om 20:00 uur sluiten. Was geen enkel probleem, we konden gelijk aan tafel en later alles (camping kosten en douche kaart) in een keer afrekenen. sanitair is keurig, eigen privé badkamer met alles (zelfs een föhn) aanwezig.