@Romake
- 2016
- Bürstner Ixeo Summer time
- 2016
Een minicamperplek midden in de natuur met een zeer warm welkom van Wilma… klein maar perfect… een echte aanrader!!!
Kleine camping, leuk toilet/doucheconcept, wij vonden het erg leuk!
Zeer aardige uitbaters, prachtig gelegen aan de voet van het dorp met zicht op het kasteel; Elektriciteit in aanbouw (operator heeft zelfs de batterijen van onze e-bike meegenomen om op te laden)! Zoals reeds beschreven volgt u niet de GPS, maar gaat u na ongeveer 100 m (niet direct) na het Agla tankstation linksaf. Wij komen graag terug en wensen de uitbaters veel succes!!!
vriendelijke ontvangst, vrije zitkeuze, goed en schoon sanitair, leuk om te fietsen, prima prijs/kwaliteit verhouding, een echte aanrader!
bedankt Cristina & Luciano voor het perfecte verblijf!!! Alles klopt hier; te beginnen met de begroeting, de grootte van de ruimte, de privé badkamer, de broodjesservice, de omgeving, het banket met florentijnse steak etc. etc.!!!
Alles was geweldig zoals eerdere beoordelingen! We vonden het erg leuk. Een pluim voor de exploitant!
alles past hier zoals beschreven door de voorschrijver; Fietsen zijn echter een MUST
vriendelijke ontvangst, landelijke percelen, zeer schone meren, goed voor staand peddelen, we vonden het erg leuk
echt de moeite waard om te ervaren; niet alleen met kinderen. De rest is al geschreven door "vorige sprekers".
kleine familiecamping direct aan het meer met verwarmd zwembad, goede snackbar, goed sanitair, snelle wifi, ideaal om te fietsen en Peschiera of Sirmione te bezoeken; Mogelijkheden om te winkelen in het wandelgebied; kom graag nog een keer
Kleine familiecamping met een vriendelijke ontvangst, Acsi percelen klein, maar voor € 20 kun je niet klagen. Mooi verwarmd zwembad direct aan het meer, goede wifi, we vonden het erg leuk!
grote camping met relatief kleine percelen; Stroomkast soms ver weg en te weinig (alle stopcontacten waren bezet), top sanitair, top ontvangst, top ligging, maar relatief duur ....
familiecamping direct aan het meer, sanitair oké en zeer schoon, restaurant aan te bevelen, eerst fietsen over de doorgaande weg, daarna oké; kom graag weer
Mooie ligging, prima sanitair, centraal en Koblenz ook op loopafstand; relatief duur en 50 m kabel nodig voor ruimte 24 ...
grote parkeerplaats, die verrassend genoeg slechts 20% bezet was. Sanitair gesloten ivm Corona; maar we vonden het erg leuk.
Prettige ontvangst, goede parkeerplaats met ruimte voor stoelen ed, sanitair schoon (licht verminderd ivm Corona), elektra dmv penningen, veel havenrestaurants, de ruimte vult zich weer vanaf 16
Dit is de 4e keer hier en we vinden het erg leuk ondanks de Corona-maatregelen, die goed zijn geïmplementeerd.
Alles wat je wilt ... erg leuk, inclusief het restaurant
Vrijstaande, laaggeprijsde wijnen, prachtige omgeving, wat wil je nog meer ...
Zoals eerder beschreven .... eten erg goed en redelijk geprijsd, ook de wijnen! Gratis parkeerplaats, slechts 2 € voor elektriciteit, wat wil je nog meer ...
Super parkeerplaats met alles wat je nodig hebt; Alles was erg schoon en direct aan het kanaal
Kleine CP, vriendelijke receptie, vrije pakketkeuze, sanitaire voorzieningen goed en schoon, bushalte naar Venetië direct voor CP, kom graag weer terug.
enorme CP met een groot kiezelstrand, alles verkaveld. Gedeeltelijk volledig nieuw sanitair, in het laagseizoen rustig en zeer aangenaam. Ben hier voor de tweede keer geweest en kom terug.
Grote verkavelde CP direct aan zee, mooi dorp in Gehbereich. Schoon sanitair, goede wifi.
Grote maar familiale CP voor alle leeftijden, van de kleine tent tot de Womo. Onderdak voor tenters bij slecht weer, vuurschalen voor romantische avonden, wandelen op de wilde Soča, vrije keuze van ruimte, wat wil je nog meer ...
Kleine CP met 12 glamping-tenten. Sanitaire voorzieningen een beetje ouder, maar schoon en met warm water. Nieuwe eigenaarsketen (vacanze col cuore). Restaurant goed; momenteel alleen met een kleine menuselectie. Met ACSI super prijs / prestatie verhouding !!! Kom graag terug.
Familie CP direct aan het meer van Mergozzo; ideaal voor SUP, fietsen en wandelen. Sanitaire voorzieningen een beetje oud, maar schoon (neem toiletpapier mee). We vinden het erg leuk, zijn hier voor de derde keer geweest.
Mooi veld, alles zoals eerder beschreven, zelfs gratis wifi!
Sitecode: 19888
Leuke CP met speciale Womo-stoelen. Eenvoudig sanitair, gratis wifi in het hoofdgebouw, perfect om te lijden (ten zeerste aanbevolen!) Per fiets te bezoeken
Sitecode: 19433
Standplaats voor womo 6 m direct aan het water, gemakkelijk bereikbaar per fiets Rotterdam, vanaf 14 uur is de plaats vol; met enig wederzijds begrip hebben 3 womo, dus totaal 9 plaats.
Leuke en goed georganiseerde CP; Parkeerplaatsen op asfalt of gras; leuk team; Sanitair erg schoon, zal terugkomen!
Mooie CP direct aan de Rijn, gemakkelijk te gaan met de fiets naar Keulen. Schone toiletten, goed restaurant met biertuin, kom weer
Zeer mooie CP ingericht met veel aandacht voor detail. Hoewel we in de naderingsstrook het vliegtuiggeluid niet vervelend vinden. Kom ook graag de 4e keer terug; Aurora & Marco, ga zo door!
Grote parkeerplaats overdag voor het zwembad, 's nachts leeg en gratis voor Womo / caravan. Goed voor doorvoer.
Percelen deels direct aan de Rijn. Het uitzicht compenseert het geluid van schepen en treinen. Altijd weer blij.