@Romero140
- 2019
- Volkswagen T6.1 California Beach Tour Edition 2.0 TDI Automatik
- Buscamper
goede plek, maar er was niemand bij de receptie
camping is gesloten
zeer onbeleefde receptioniste sloot de deur voor ons om 17:15 uur en zei dat er geen gratis kavels waren. we hebben eerder gecontroleerd en we zijn plaatsen beschikbaar.
schoon, rustig en zeer vriendelijk personeel. je hebt ook een sportschool. schone douches
een van de beste parken waar we in Portugal zijn geweest. Gelukkig zijn er in april maar een paar busjesparken.
erg leuke, georganiseerde en schone camping. enige probleem zijn de enkele rare bewoners.
Leuke plek, erg schoon en rustig. We verbleven hier 2 nachten vlakbij het racecircuit van de Algarve.
Perfecte plek op een regenachtige avond, prachtige omgeving, erg aardige en behulpzame gastheer. WC en douches erg schoon.
Sitecode: 20987
heel mooi plekje aan de rivier maar camping is gesloten
We hadden geluk, heel rustig maar twee busjes op het hele park. Heel stil en schoon. Perfecte parkeerplaats met uitzicht op het meer.
Zeer goed, geweldige faciliteiten, alles schoon, steunbalk, badkamer en douche super schoon en verzorgd. Het is mogelijk om 's ochtends vers brood te bestellen. ik raad aan
Sitecode: 19402
Goede nachtrust. Door de covid werkt maar 1 toilet, maar alles is superschoon. Wees voorzichtig bij het parkeren van de camper, de kavels hebben zand en kunnen de banden laten zinken.
Hele leuke camping met goed sanitair. 'S Nachts kun je heel goed slapen in een rustige omgeving.
Lugar simples e eficiente para pernoitar e apanhar transporte para Barcelona. Quando chegamos estava tudo limpo, mas alguns utilizadores não têm cuidado e têm pouca higiene o que prejudica os restantes.
Muito bom, silencioso, sanitários grandes e limpos.
Muito agradável apesar do barulho dos aviões.
Não gostei. Tem imensos muggen, os lugares vazios muito longe do edifício dos sanitários e junto ao depósito do lixo que estava a cheirar super mal. Só para pernoitar em segurança.
Belo spot junto ao mar. Divisões para cada van com água e pia para lavar loiça. Duches e WC limpos. Een herhaling
We kwamen 's nachts aan en hadden een plek nodig die op zijn minst een toilet had. We vonden een kast met 2 urinoirs en een andere met een gat in de vloer. De omliggende ruimte is mooi en veilig om de nacht door te brengen.
Chegamos já depois das 19:00, hora que fecha a recepção do parque, mas bastou abrir manualmente o portão e nos instalar. Casas de banho limpas com lavatório, sanita e duche. 1 uur per nacht € 5 minuten per week na het lezen van een bericht Geen toilet. Espaço para lavar loiça e máquina de lavar roupa. Geen dia seguinte pagámos a nossa estadia na recepção com funcionária muito simpatica