@Ron-Kreeft
- 2017
- Chausson Welcome 74 Trigano FD1
- 2006
- Ford
Op doorreis vanuit Nederland naar Frankrijk, 1 nachtje overnacht op deze locatie! Een erg mooie ,rustige plek op het platteland, leuk winkeltje en leuke eigenaar!
Prachtige camperplaats, zoals een camperaar het graag ziet! * Sanitair super schoon.( Geen muntjes) * Camperplaats met privacy, d.m.v. beukenhaagjes. * Leuk ontvangst van Marloes. *Gemakkelijk in - en uitchecken *Supermarktje/ restaurant tegenover ( Landal). * Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen! * Monumentaal dorpje Orvelte ,op loopafstand! Kijkje waard! We hebben genoten! Groetjes Ron en Hester en onze hondjes Kayla en Maloe.
Prachtige locatie! Wij hebben hier 4 nachten gestaan, zijn op moment van schrijven op de terugweg naar huis. Zeer gastvrij ontvangst door Wendy. Afgelopen dinsdag was ik jarig . Appeltaart en borrelplankje besteld,was heerlijk!! Samen met Wendy een wandeltocht uitgestippeld door het prachtige natuurgebied! Sanitair gebouw erg netjes en lekker verwarmd. Super vriendelijke eigenaars. Wij komen hier zeker weer volgend jaar en dan in het voorjaar!
Erg vriendelijk ontvangen. Wij zijn hier 4 nachten geweest en bestelden voor elke morgen warme broodjes. Tevens een mooie vlonder waar je reeën en hazen kon spotten. Heerlijk gefietst richting Bakkeveen,naar de Bakkeveense duinen en daar gewandeld met de hondjes. Ook gefietst naar andere gezellige omliggende dorpen. De camping is heerlijk rustig en we voelden ons " lekker op ons plekje". Zeker een aanrader! Ron en Hester.