@Ron-van-den-Bosch
- 2008
Prima plek je staat op het grind wij betaalden juli 2025 200 kronen voor een nacht. dat is inclusief alle voorzieningen. supermark op loopafstand. of in het stadje aan de overkant ca. 4 kilometer.
Hemelvaart weekend op de camperplaats gestaan. er was voor het hele weekend een asperge arrangement georganiseerd. van buffet en bezoek aan de aspergekweker ‘De Kweeckerij’ de snackwagen en het Moederdag ontbijt. Dit maakte het weekend zeer compleet. Alle plaatsen zijn verhard en van elkaar gescheiden door een beukenhaag. Sanitair nu nog gedateerd maar er wordt druk gebouwd aan een nieuw sanitair. Kortom en plek op onze favoriete lijst.
Goede camperplaats op het begin van de camping. Plaats nummer 4 alleen bereikbaar over de plek van nummer 2 , dan moet de camper van nummer 2 wel zijn luifel indraaien. iets rumoer van het aangrenzende zwembad maar niet storend. Prijs €16,- per nacht exclusief stroom. stroom is betaald via paal.
Camperboulevard. Als ik denk aan het woord boulevard dan denk ik toch aan iets anders. De plaatsen zijn erg krap en al met al een beetje rommelig geheel. Aan beide zijden onlogisch ingedeeld zodat je op sommige plaatsen de groenstrook moet delen met de buren, allebei je luifel uitdraaien kan dan niet. Er zijn nieuwe stroom palen geplaatst, maar als je achteruit op je plek gaat staan dan kan je garage deur niet open. Sanitair op de camping is top
Fijn! Een basic camperplaats. Er is hard gewerkt om deze nieuwe CP voor 1 mei klaar te hebben en wat sta je hier heerlijk in het groen en niet te vergeten RUST. De hond is welkom en gratis. Geen aankomst of vertrektijden en een overnachting kost maar €10,- Er is geen sanitair. Stroom is er op dit moment ook nog niet. De eigenaren zijn enthousiast en vol ideeën. We zijn benieuwd naar het vervolg. Veel succes Ferdy en Crista.
Fijne Camperplaats op camping. Nieuwe eigenaren zijn druk bezig om het naar een hoger level te tillen. WiFi perfect. Sanitair krijgt nog een update maar is nu oké. Stroom 10 amp. is inclusief. Loosplaats goed bereikbaar. wij zij enthousiast en komen zeker terug.
3 nachten op de nieuwe camperplaats gestaan. Plaatsen zijn mooi en ruim aangelegd. Bij de plaatsen vooraan moeten er oprij blokken gebruikt worden. Hartelijk ontvangst. De camperplaats heeft nu basis faciliteiten en de eigenaren zijn druk bezig dit verder uit te bouwen. Franeker en Harlingen zijn vanaf de camperplaats goed bereikbaar met de fiets. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Sitecode: 19279
Fijne camperplaats op apart gedeelte van de camping,ruime plaatsen. Naar keuze inclusief stroom of betalen per kw. Douche is betaald met sep kaart of € 0,50. Sanitair super schoon.
Fijne naturisten camping op steenworp afstand van de Westerschelde waar de zeeschepen voorbij komen. Camperplaatsen zijn top. Netjes terrein, schoon sanitair.
Afgelopen weekend hier weer neergestreken. perfecte camperplaats met schoon en warm sanitair. wij hebben eten laten bezorgen door het Hof van Dwingeloo. Deze kwamen keurig op tijd en bezorgd tot aan de camperplaats.
Sitecode: 92054
De camperplaats loopt erg af waardoor je met moeite recht kunt staan. Dat is jammer want de plek aan het water is nl ok. CP oogt erg saai nu. Geen begroeiing oid. Prijs kwaliteit niet in orde nu
Amsterdam City Camp sluit zijn deuren 16 juni 2020 Camperlocatie Amsterdam City Camp sluit per 1 juli. Dit omdat de gemeente Amsterdam de grond gaat gebruiken voor woningbouw. De locatie ligt naast de NDSM-werf en werd door gasten vooral gebruikt om Amsterdam te bezoeken. Het sluiten komt voor eigenaar Raoul van Oosterwijck niet als een verrassing, maar wel eerder dan gedacht
Mooie rustige plaats op mix parking, geen overlast gehad van jongeren. Aan de rand van het Middelstummerbos wat leuke wandelpaden heeft en keurig word onderhouden. Toevallig ook dit weekend streekmarkt en workshops bij “ Op Ewsum historische tuinen “ waar de parkeerplaats aan grenst. Beperkt schotel ontvangst door bomenrij.
Hier 2 nachten gestaan met de 11 stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden. Er is stroom en een sani punt en de rest heb je zelf bij je. Geweldige plek, eigenaren zeer vriendelijk. En ja er rijd een trein langs de camperplaats die je 4x per uur hoort en dat 15 seconden lang dat is dus 1 minuut per uur. Dat mensen zich daar aan kunnen storen dat snap ik niet
Camperplaats midden in een woonwijk. Prima plek voor een overnachting
Knusse mini camping op fietsafstand van het centrum van Beilen. Eigenaren zijn aardig en hebben plezier in hun werk. Camper plaatsen zijn verhard met gras blokken. Het keerpunt voor campers is handig wanneer het wat drassig is echter voor onze camper (7,5mtr) te dicht op het hek geplaatst zodat we toch in het gras moesten keren. Sanitair gewoon perfect. Alles is op de camping voor nog geen € 16,-
Prima plek, goed en schoon sanitair, hondenuitlaat plaats rondom de camperplaats.
Publicatie uit Leeuwarder Courant van 28-8-2018 Camperaars staan illegaal op standplaats GORREDIJK Op de camperstandplaats bij de passantenhaven aan de Kalkovens in Gorredijk stonden deze zomer regelmatig meer campers dan is toegestaan. Er zijn in het verleden vakken getekend waar in totaal vier campers kunnen staan. Handhavers zagen echter regelmatig campers illegaal geparkeerd staan naast deze vakken en deelden in totaal vijf boetes van 140 euro het stuk uit. De gemeente Opsterland wil dat campers doorrijden naar een camping in de buurt als de standplaats vol is. Wel jammer dat er dan weer geen campervriendelijke campings in de buurt zijn
Mooie rustige plek bij houtzagerij op de grens van Slovenië en Kroatië. Er komen hier veel locals om te zwemmen in de rivier. Er zijn alleen dixie toiletten en 1 buitendouche. Restaurant geschikt voor en simpele hap en een drankje, niet duur wel goed. Jammer is het nu wel dat er een kilometers lang hek staat langs de rivier met hier en daar een toegangspoort, dit ivm de vluchtelingen problematiek.
Keurige camperplaatsen en douche maar erg duur. We betaalden voor 2 pers 21,- daar kwamen de kosten voor WiFi nog bij 5 uur voor 8 euro. Vanwege de kosten zullen wij de volgende keer een alternatief in de buurt zoeken
Camperplaats is net vernieuwd door asfaltweg en grasblokken. Top gedaan!
Prima plek bij 4 visvijvers. Sanitair, waarvoor je een sleutel krijgt, is netjes. Wij betaalden (2 volwassenen en 1 kind) € 21,36. Dit is inclusief douchen, WiFi, stroom. Centrum op korte afstand.
Verzorgde camping schone en zeer ruime douches. De familiedouche was schoon, maar behoorlijk gedateerd. All-in prijs € 35,- voor 2 volwassenen en 1 kind. Snacks van slechte kwaliteit. Ontbijt in restaurant van beperkte kwaliteit, jus d'orange en melk was waterig. Op loopafstand van Legoland en subtropisch zwembad Lalandia.
Prima plek voor redelijke prijs langs het kanaal waar altijd iets te zien is. U kunt een parkeerkaart kopen bij de automaat.
Bezoek 13 mei 2015. Dit valt in het hoogseizoen, de camperplaats voor hetzelfde tarief als campingplaats. De camping is schoon, de meeste plaatsen zijn krap. Voor stroom, douche, internet moet extra betaald worden. Na 1 nacht kostte dit voor 2 volwassenen en 1 kind € 56,-. Wij schrokken van de prijs voor deze driesterrencamping en zijn na 1 nacht vertrokken naar camperplaats Storkesoen 4,5 km verderop. Per nacht € 21,36 all in. Met forelvijvers.
Wij zijn hier geweest in de mei vakantie 2015 op doorreis naar Denemarken. De plaatsen zijn er niet heel erg groot maar prima te doen. Er is een simpel restaurantje met ontbijt voor 7 euro.
De locatie is mooi en ligt in een prachtige omgeving. Bij drukte wordt het krap. De basisprijs is weliswaar oké, maar de extra's maken de prijs onredelijk hoog. Voor douche moet je je kaart opwaarderen. Twee nachten: 3 personen en 1 hond, stroom en douchen (5,-) maakte een bedrag van 38,- . De douche is erg klein, je kunt je er amper omkleden. Je tegoed verdwijnt als sneeuw voor de zon.[0,20 per minuut]