@Ron7383

Een mooie camperplek waar je tot rust komt. De eigenaren doen er alles aan om je te helpen en adviseren. Winkels en restaurants in de buurt te lopen of te fietsen. En waarvoor wij kwamen direct aan het strand, waar onze hond heerlijk kon zwemmen.
Voor een doorreis plek er goed, voor de rest sta je dicht op de vaste gasten en chalets. De het restaurant is erg goed, een echte aanrader.
vriendelijke mensen die je verwelkomen. krappe plekken ook de comfort plek 4 sterren, nee 3 maar dan wel als het zwembad open is. is gesloten wegens technische storing, worden niet vermeld bij aankomt.

Een leuk kleinschalige camping. Zijn we gestopt tijdens onze doorreis richting het zuiden met onze camper. Snel en erg vriendelijk geholpen door nederlandse eigenaren. Brasserie naast de camping is.een aanrader.

Gisteren heerlijk genoten van de proeverij met een passend diner erbij. Vooraf een rondleiding gehad, je moet wel voor de wijn komen de olijfolie is bijzaak in de rondleiding. Maar beide krijg je te proeven en nogmaals het is genieten..... Ook ons trouwe viervoeter was van harte welkom.