@RonK
- 2019
Wij stonden voor de tweede keer op deze camperplaats en we hebben er weer van genoten. De herten in het veld, de mooie omgeving om te fietsen, de heerlijke ijsjes, de honderden geocaches in de omgeving en de lieve katjes die er rondlopen. Wij komen nog wel een keer langs!
Voor de derde keer hier gestaan en het was weer een genot. Een goed onderhouden plek en prima sanitair voor een schappelijke prijs. Wij komen zeker terug. Temeer omdat wij nog niet alle smaken hebben geproefd van de fantastische ijssalon.
Wij stonden hier vijf nachten met de ACSI card. Prachtig en schoon sanitair, superwifi en een heerlijk restaurant. Kortom, een topplek. Volgend jaar komen wij terug!
Het inchecken duurde een eeuwigheid en toen kregen we een plek toegewezen die voornamelijk bestond uit blubber. Met slippende wielen zijn we hier weer weggekomen. Ver van het verouderde en smerige sanitair. De gratis wifi deed het niet, wel volledig bereik maar geen verbinding. Maar het ergste was het horkerige gedrag van de beheerders. Het enige pluspunt is de mooie ligging van de camping. Maar wij komen niet meer terug.
Fijne camping met alle voorzieningen. Wij stonden achteraan op het grasveld zodat we langs het sanitairgebouw keken. Een geweldig uitzicht. Overal op het terrein zijn stroompalen, het sanitair is schoon en gloednieuw en de wifi is prima. Kortom, helemaal top.
Een prachtige camping van Nederlandse eigenaren met plekken aan de rivier. Zo mooi hebben wij nog niet gestaan. Prima en schoon sanitair, alles voor de camperaar is aanwezig. Wij zullen hier nog wel eens terugkomen.
Een fijne camping voor een goede prijs, inclusief alle voorzieningen. Zowel bij de receptie als in het restaurant (kleine kaart) wordt Nederlands gesproken. De wifi is prima. Wij komen nog wel een keer terug!
Een heerlijke plek om te staan. Als je drie dagen of langer staat dan kun je een privé badkamer huren voor € 8,- per dag. Het sanitair is brandschoon en gloednieuw. Echt een aanrader. Een tip is varen en stoom. Met de kurkarte gratis varen naar Baabe en met de stoomtrein terug (betaald). De vriendelijke eigenaresse vertelt je er graag alles over.
Fijne mini-camping in een mooie omgeving met veel fiets- en wandelmogelijkheden. Schoon sanitair en voldoende stroompunten. In tegenstelling tot wat in de app vermeld staat zijn stroom, lozen en water bij de prijs inbegrepen evenals goede wifi. Wij gaan hier nog wel een keer komen!
Wat een fijne camping is dit. Goede voorzieningen, water, stroom en tv-aansluiting op elke cp. Goed restaurant en een prachtig uitzicht. Wij gaan hier nog wel eens terug komen.