@RonMenger

Betrouwbare reviewer

2011

Een locatie beoordeeld10 dagen geleden

Wat een super plek. Ruim en schitterend sanitair. Extra douche en toilet zit in de pipeline. Ook de eigenaren Stefan en Mendy krijgen van ons een dikke pluim. Mooie stadjes rondom en nabij natuurgebied met flamingo's. Aanrader!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

Super fijne rustige plek en eigenaar Robert verdient dikke pluim. Alles zeer verzorgd. Ruime plaatsen op grind. Zeker iets om te onthouden.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

ze vriendelijke ontvangst en heerlijke, rustige camping in het groen. we kregen veel informatie over de omgeving, dus genoeg te doen hier.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Leuke stille plek, maar geen camperplek. We hebben hier overnacht en dat is ok. Geen voorzieningen.

Dit is niet wat wij verstaan onder een camperplek. Gewoon een kleine parkeerplaats aan de dijk langs het riviertje de Dijle. Staat ook niet als CP aangeduid. Ongeschikt voor grotere campers en geen voorzieningen. Toch 1 nachtje gestaan. Wel lekker rustig. Plek is meer iets voor Park4night.

Plek niet zo leuk meer i.v.m werkzaamheden dijkverzwaring. Weekend gaat wel dan wordt er niet gewerkt. Helaas worden camperplekken vaak bezet door gepakeerde auto's. Beheerder heeft hier blijkbaar geen probleem mee. Jammer, was zo'n leuke plek

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Dit is geen camperplek. Staat ook niet als zodanig aangegeven. Stonden hier alleen. Ronda bezocht en overnacht. Op zich mooie plek met niet te grote camper. Volt meer in de categorie "Park4night"

Mooie plek om te staan. Wij waren er 2 nachten. Veilig, rustig. Fietsen naar Bordeaux is goed te doen. Ook de bus is een optie. Puntje van kritiek: Geen camperplek, zoals campercontact dit voorstaat. Meer een plek die je verwacht in b.v. Park4night. Er zijn geen verwijzingen naar de plek. Ook niet als CP aangegeven. Toaal geen voorzieningen. Parkeerplaats verhard, schuin en muurtjes langs rand. Kan achterkant camper niet overheen. Let op dus.

Camperplek is verplaatst. Volledig nieuw met losplaats voor grijs water en cassette. Gratis water. Geen stroom. Omgeving moet nog wat worden aangekleed, waardoor het nog niet zo gezellig oogt. Wel super goede plek om Caravaca te bezoeken. Leuk stadje. De heilige stad met schitterende Basilique. Voelden ons super veilig. Ruime plaatsen op gladde betonvloer.

Wat is dit een mooi plekje. Durf het haast niet te zeggen want dan staat alles natuurlijk in de toekomst vol en kunnen wij niet meer terecht.. Nancy en Rocky jullie zijn top. Ga zo door.

Op zich mooi plekje als het rustig is anders sta je erg dicht op elkaar. Gratis, maar er hangt wel een kastje voor een vrijwillige bijdrage. Sani station bij brandweerkazerne 300m verder

parkeerplaats waar je incl. stroom en kurtaxe €16, 20 betaald per nacht. Bovendien betaal je €10, 00 borg voor een sleutel om je toilet te legen en water te tanken. nu is een deel van de camperplaats ook niet bereikbaar doe en corona testlocatie.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Wij wilden hier naar toe zaterdag 15 mei. Helaas bordje bij de inrit VOL! We waren er om 14.30 uur.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Momenteel allevoorzieningen gereed, maar nog niet in gebruik. Wel kun je je vuilwater en wc al kwijt. Volgens iemand van de gemeente binnenkort officieel open. Lokatie en stroom dan betalen met de aan/uit app. Er zijn dan 10 plekken. Blijft een leuke lokatie. Als straks betaald mort worden misschien hier ook niet meer om 11 uur al alle plekken bezet.

Mooie rustige plek. Bijdrage wordt niet meer gevraagd. In het dorp is niet veel te doen. Wel een restaurant.

Leuke kleinschalige SVR camping. Zeer vriendelijke ontvangst door Monique en Paul. Ligt in mooie omgeving bij natuurgebied Maasduinen en het Leukermeer. Mooie fiets en wandelroutes. Wij betaalden als SVR lid 19,-- all in.

Super leuke kleinschalige SVR camping. Mooi sanitair en prettige eigenaar. Zeer ruime plekken

Mooie nette camping. Foto's zijn gedateerd want het terrein is anders ingedeeld. Speciale plekken voor campers. Sanitair super en overal schotel ontvangst. In tegenstelling tot eerdere reviews reden wij er zo naar toe Wij betaalden inclusief stroom € 20,--. Zou iets minder kunnen, maar alles wel heel netjes en zeer vriendelijke eigenaren. Voor de ochtend broodjes te koop.

Nette plek om te overnachten. Tarieven in de app zijn nog actueel. Wel lozen grijs en zwart water, maar geen afvalbakken en dat is jammer. Stadje gezellig, maar niet bijzonder

Sitecode: 11969

Schitterende plek voor rust en natuurliefhebbers. Super aardige eigenaren. Keurig sanitair en dat alles voor €15,--. Terrein is niet overal even vlak dus wel een blokje nodig. Wij stonden hier 1 nacht.

Nette camperplek. Groot deel van de campers staat op de parkeerplaats en heeft dan geen stroom. Op de officieel plek deels geen schotel ontvangst. Hitzacker leuk klein stadje. Geboorteplaats van prins Claus en de boulevard is naar hem benoemd

Nette camperplek en midden in Zwolle. Plekken zijn niet echt ruim. Sanitair is super mooi en netjes. Wij betaalden € 22,-- zonder stroom. Stroom wordt apart berekend.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prima plek om te overnachten of Millau te bezoeken. Je moet wel lidmaatschapkaart kopen voor 4 euro. Wij waren daardoor totaal 14 euro kwijt incl. stroom. Kaart geld voor meerdere lokaties van deze club. Alle voorzieningen gratis aanwezig. Water was niet afgesloten.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Wij waren er op 19-12-2019 en betaalden €2,- incl. overnachting. Voor bezoek kasteel (ruine) Ok.

Wij waren hier 19 oktober. Stond niemand en is mijn inziens ook niet bedoeld als camperplek. Deze gemeente heeft niet voor niets een gloednieuwe lokatie achter het busstation geplaatst.Wij zijn daar dan ook heen gegaan. Gloednieuw, netjes, maar plekken mogen van mij iets breder. Wel alle voorzieningen

Prima camping. Wij betaalden met ACSI €20,- per nacht. Leuke plaats om te bezoeken op loopafstand.

Leuke plek. Het weggetje is vernieuwd waardoor er een hoge rand zit om op een plek te komen. Ook niet erg duidelijk waar je moet staan. Wij zijn tussen de bomen door naar het watertje gereden. Sta je wel heel leuk. Wij stonden met 5 campers redelijk ver van elkaar af. Wel sanitair, maar beetje gedateerd en geen warme douche bij de dames. Douches zijn zo der deur. Toilet legen ook wat onduidelijk .

Mooie rustige camping met schoon sanitair. Gastvrije ontvangst

Urk is een leuk stadje om te bezoeken. De activiteiten in de haven zijn de kersen op de taart. De camper plek is niet meer en niet minder dan een ordinaire parkeerplaats. De plekken zijn veel te smal en daardoor mijn inziens niet veilig. Tussenruimte hooguit 1 tot 2 meter. Ondanks gratis stroom en sanitair (behoorlijk eind lopen) voor 15 euro veel te duur.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wat een leuk idyllisch dorpje. Ondanks breedte beperking (2m) geen probleem voor grotere campers. Gewoon doorrijden dus. Wij begrijpen dit bord ook niet helemaal. Zeker de moeite waard om een nachtje te staan. Goed restaurant in het dorp.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie camping met prima sanitair. Wij betaalden in voorseizoen met ANWB keycard €19,10 . Strand direct achter en duin op 50 meter en heerlijk fietseiland.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fijne plek. Veel ruimte. Voor doorreis zeker goede overnachtingsplek.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie kleinschalige camping. Met haagjes afgebakende ruime plekken. Fietsroute naar Amboise 12 km. Wij betaalden met ACSI Kaart €16 incl stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Super rustige plek direct en de Loire. Met ACSI Kaart betaalden we 9,90 euro zonder stroom. Wel alle verdere voorzieningen. Chateauneuf op loopafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima overnachtingsplek. Lekker rustig bij een kleine beek. Wij stonden helemaal alleen. TV ontvangst afhankelijk van waar je staat. Geen duidelijke plaatsen, maar als je alleen bent geen punt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Leuke kleinschalige camping met mooie camperplekken. Sanitair is prima en de camping heeft een goed betaalbaar restaurant. Mooi wandel en fietsgebied. Wij betaalden met ACSI kaart 18 euro.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi rustig plekje. We stonden met drie campers.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie en ruime camperplek. Voorzieningen keurig verzorgd. Op fietsafstand van Thermen Bussloo en op 100 meter afstand van de recreatie plas. Enige minpunt is het constante geluid van de snelweg. Maar met een prijs van 12 euro incl. stroom moet je dat maar voor lief nemen.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Met windkracht 7 hier gestaan. Helemaal alleen. Super. We betaalden € 13.70. Best leuke plek. Geen voorzieningen dus wel aardig aan de prijs. Gezien de lokatie het wel waard.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Voor bezoek aan Apeldoorn prima plek. Jammer dat er geen voorzieningen zijn maar als je zelf supporting bent is dat geen probleem toch. Gevoel van onveiligheid zoals soms gemeld onderschrijven we totaal niet. Door bomen inderdaad geen tv. Tarief wel aan de hoge kant.

Top plek zoals er meer zouden moeten zijn. veel recreatiemogelijkheden in de omgeving.

Mooie maar drukke plek. Was na 17 uur al overvol. Dorpje leuk niet veel te doen. sommige plekken geen tv en stroom. Verder wel ok. Veel overlast in de macht van kerkklokken. Meestal hebben we daar geen probleem mee. Nu paar keer wakker geworden. Omgeving mooi

Wij stonden met 4 campers. Mooie plek. aanliggende weg geen last van. Stadje niet zo bijzonder. Winkels allemaal dichtbij. Wij waren op doorreis, maar wel mooi als uitgangspunt voor fietstochten. Stroom moet betaald en water ook. Plekken keurig afgebakend en ruim, maar je kunt je afvragen of € 10,-- niet wat aan de hoge kant is. Toilet en vuilwater afvoer wel gratis

Totaal niet eens met vorige review. Juist zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Knusse camping met plaatsen wisselend van afmeting. Niet overal satelliet ontvangst. Schoon en modern sanitair en prima restaurant bij de camping. Fijn om te fietsen en te wandelen. Geen last van verkeerswegen zoals andere plekken rond Chiemsee. Wel wat smalle toegangsweg, maar goed te doen.

Super mooie plek op 1150 meter hoogte. subliem uitzicht in het dal en op de Cross Glockner. Een plek voor rust en natuurliefhebbers in voor en naseizoen. Hoogseizoen veel gezinnen met kids. Weg omhoog is erg smal en lang. Zeker een uitdaging voor camperraars met weinig ervaring met smalle bergweggetjes. Weg is ca 3 m. breed.

Voor bezoek aan sauna en Welness een prima plek. Geen aangewezen plekken voor de camper en ook geen voorzieningen. Bij gebruikmaking van de Welness wel tegen betaling verloopstekker te krijgen voor laadpaal. Hebben wij niet gedaan. Alleen overnachten is geen probleem. Wij kwamen voor de sauna.

Geheel met vorige reviews eens. Super plek als je van rust en stilte houdt. Alle voorzieningen aanwezig en fantastisch sanitair. Eigenaren zeer prettig in omgang. Martin spreekt beetje Engels zijn vrouw een beetje Duits. Gratis WiFi van topkwaliteit. Supermarkt op ca. 1000m. Wij betaalden zonder stroom nog geen 11 euro voor een nacht.

Sitecode: 12074

Let op: Komende vanaf de 38 doorrijden tot net voor de afgesloten brug en dan linksaf. Op de fiets naar Kutna Hora. net voor de brug links onverhard pad in. Niet naar voetbrug maar links aanhouden. Stuk langs spoor en dan bij station oversteken. Rechts een stukje over perron en door opening in heining verder richting stadje. Niet moeilijk als je het weet.

Sitecode: 12074

Leuke en zeer rustige plek. Toen we kwamen stonden er 3 campers. De volgende dag stonden we alleen. Sanitair is oud,maar schoon. Zwembadje mag niet gebruikt worden. Geen lozing voor afvalwater en wc. Wij betaalden 11 euro per nacht zonder stroom. Bezoek Kutna Hora zeer de moeite waard. Entree voor st. Barbara Cathedraal , Ossuarium (Knokenkerk) en Cathedraal van Maria Hemelvaart nog geen 6 euro pp

Super plek om Dresden te bezoeken. 3 nachten gestaan. 2 dagen op de fiets naar centrum 15 minuten. Mooi en schoon sanitair en alle voorzieningen. Voor een plek bij een stad een goede prijs. Wij betaalden met ACSI kaart 17 euro. Aanrader!

Mooie plek. zeker als je zoals wij op de plek stonden die net voor de officiële camperplek zit. Direct kijk op de Weser. weliswaar geen stroom en geen tv, maar wel puur natuur als je naar buiten kijkt. Leuk stadje en veel eettentjes. We hebben geen gebruik gemaakt van de voorzieningen. Voor 6 euro super plek.

Parkeerplaats bij hotel. waren er om 15 uur en alles was nog dicht. Geen voorzieningen en gelegen direct langs drukke weg (83). Geen aanrader. Misschien eten wel ok, maar wij zijn doorgereden.

Gestaan van zaterdag op zondag. zaterdag na 20 uur stonden we helemaal alleen. overdag speelgeluiden van het sportcomplex, ook zondag maar niet storend. Water innemen was defect. verder alle voorzieningen aanwezig. Geen sanitair. Niet overal satelliet ontvangst. Prima plek voor overnachten. Altenberge niet spectaculair.

leuke nette zeer rustige camping met prima voorzieningen. Gastvrije eigenares. ruime plekken met overal satelliet ontvangst. Daardoor natuurlijk weinig schaduwplekken. Schoon en mooi sanitair

Mooie plek, zeer rustig, terwijl CP in Middelharnis alles vol was. Wel aardig aan de prijs. 17 euro en nog 3 euro elektra. wel mooi sanitair. Ook leuke plek om te fietsen. Jammer dat er een caravan op een camperplek stond met lampjes BBQ etc.. Kan dan toch weer een camper minder staan. verder niets dan lof.

Sitecode: 22005

Prima camping. zeer vriendelijke ontvangst door Nederlands sprekende dame. Mooi vrij nieuw sanitair. Ruime plaatsen. Wij konden zelf kiezen waar we wilden staan. Zwembad niet te royaal maar wel lekker ter verkoeling op warme dagen. Wij betaalden 17 euro incl. hond met ACSI kaart.

Prima CP bij sauna complex.Wij stonden eind juni met slechts 7 campers dus erg rustig. Had misschien te maken met het warme weer.Tomtom brengt je er perfect naar toe. Gemengd douchen in luxe sauna complex alleen tussen 8 en 10 uur. Weekend tussen 8 en 8.45. Voor sauna liefhebbers een aanrader

Sitecode: 20377

Mooie plek met zeer luxe en hygiënisch sanitair. super mooi. Nog nooit zoiets gezien. Stonden op de camping een plek aan de rand met uitzicht op de Weser. niet echt goedkoop €25,-- per nacht all in, maar wel mooie plek. Camperplek stuk goedkoper maar dan wel betalen voor stroom en sanitair. Camperplek ook uitzicht op de Weser maar kleinere plekken dan op de camping. Hammern mooi stadje.

Super leuke minicamping. Direct naast natuurpark en op fietsafstand van Hoogezand. Sanitair niet super luxe maar netjes. Vriendelijke ontvangst. Erg rustig toen wij er waren. Voor rust en natuur prima plek tegen redelijke prijs.

Prima plaats als je op doorreis bent, geen voorzieningen en gewoon een parkeerplaats. Leuke wandeling langs de Rijn op 300 m afstand. De weg hoor je en de trein af en toe.

Goede plek om een nachtje te staan. Ook prima om de omgeving te bekijken. Wij hadden de pech dat er een muziekfestival was op het naast gelegen terrein. Weinig nachtrust dus. Was bij inschrijving wel netjes gemeld door de beheerder. Het was toen wij er waren bloedheet en het naastgelegen zwembad was niet open. Sanitair ruimte kon schoner.

Mooie recent vernieuwde CP. Betaalautomaat bij slagboom was in storing toen wij het terrein af wilden. Via de naast gelegen camping hulp gekregen. Verder mooie ruime plekken met behoorlijk veel schaduw. Hierdoor wel beperkt satellietontvangst.

Heel mooie CP met erg ruime plaatsen deels gescheiden door hagen. Elektra douche en toiletruimte aanwezig. Laatste niet echt super maar zeker acceptabel. Geld wordt in de avond opgehaald. Wij betaalden € 8,--. Aanrader.

Mooie goed verzorgde camping. leuke plaatsen deels aan een beek. Dorpje niet groot maar wel leuk om even te bezoeken. Camping is voor aanmelden gesloten tussen 13.00 en 14.30 uur. Niet overal satellietontvangst door bomen. Wel hierdoor plekken met schaduw. Sanitair en voorzieningen zijn OK.

Superplek. Zeer aan te bevelen. Ruime plaatsten en goed sanitair en douches. Prettige eigenaar. Een plek met alle voorzieningen keurig verzorgd!

Mooie lokatie aan de rivier. Paar keer per dag kunnen er kayaks te water worden gelaten. Wel veel jongeren, maar geen overlast. Wel jammer dat sanizuil vies was en de kranen voor water en schoonspoelen cassette nauwelijks water gaven. In de bak onder de watertap lag glas.Als je vroeg bent en het niet druk is kun je zelfs op 2 plekken tegen de grasrand gaan staan en de luifel uitzetten.

Hier gestaan van 22 op 23 juni. Ruimte genoeg en alle voorzieningen aanwezig behoudens elektra. Goede plek voor stadsbezoek of overnachting. Prima sanizuil. Wel wat lawaai van naastgelegen weg. Toen wij er stonden hebben er ook 4 trucks governacht die in de ochtend vroeg weggingen.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Een nacht gestaan. Erg vriendelijke mensen en de boer neemt veel tijd om zijn bedrijf te laten zien.Verder wel een grote rotzooi. Kalfjes lopen overal los rond. Ook ligt er hier en daar koeienpoep bij de camperplaats dus wel opletten waar je loopt. Alles is biologisch en men zal dus ook zeker geen onkruid spuiten. Gras maaien bij de camper is ook niet gebruikelijk. Leuke plek maar rommelig.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Mooie plek. Niet echt goedkoop, maar zeer aan te bevelen. Tanken water is wat lastig. Verder alles OK. Sanitair super. Mooi uitzicht en leuke wandel en fietsroutes. Prettige eigenaar die graag uitgebreid uitleg geeft over alles.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Parkeerplaats zonder enige voorziening. Er zijn geen plekken aangegeven. Beperkte satelliet ontvangst mogelijkheden door veel bomen. Kost verder niets en is prima plek om stadje Tecklenburg te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Deze plek voorbijgereden omdat het er niet aantrekkelijk uitzag. Naar camping 200 meter verder gereden. Heet "Op de Sauer". Daar prima ontvangst. Mooie plekken en Hollandse eigenaar.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Mooie plek. Zeer verzorgd. Aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Goede plek om binnenstad te bezoeken. Mooie oude stad, zeker een bezoek waard. Een deel van de parkeerplaats is afgezet voor campers. Stroompaal niet overal goed bereikbaar. Verder alle voorzieningen. Wij hebben geen last gehad van het lawaai.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Schitterende CP met prima sanitair, waar overigens wel voor moet worden betaald. Mooie omgeving om te wandelen, fietsen wat minder omdat de paden veelal bestaan uit gravel.Rustige plek