@Ronald-Radix
- 2003
fantastisch ontvangst ...fijn park naast de camping en het centrum op loop afstand prima prijs / kwaliteit verhouding
zeker 5 sterren mooie plaats vriendelijk ontvangst en alles aanwezig
nou zeg wat een mooi plekkie en alles aanwezig...top
mooi plekkie om mooie fietstochtjes te maken
geweldige camping vriendelijke mensen en alles aanwezig en schoon..mooi zandstrand waar ook de hondjes mogen komen
prima plek om te staan en matera te bezoeken met de shuttlebus van de camperplaats...alles goed onderhouden en schoon..blijven hier vier nachten staan
je bent niet veel nodig ..gezellige nomaden camping waar je prettig kunt verblijven..de eigenaar doet er alles aan
we staan hier nu en hebben nog mooi weer..vriendelijk ontvangen en uitleg gehad...even de kalveren bekeken die snachts rond half 4 zouden worden opgehaald...geen last van gehad..genieten alleen maar
geweldige plek en fijn ontvangst...kom vast nog es terug
een overnachting hier gestaan ...mooie plaats duidelijk info bord en binnen 2 dagen de 10 euro borg weer op de rekening terug
waren op weg naar camperplaats aan de maas toen we deze uitstekende plaats tegen kwamen...vriendelijk ontvangst en een zeer mooie hoeve...een aanrader
in corona tijd hier geweest...aller vriendelijkst ontvangen..alle voorzieningen aanwezig...maar de douche en wc gesloten volgens de voorschriften...wel warm water voor de afwas. een voorbeeldige plek om te staan...6km tot de boot naar ameland...en dat voor 14 euro incl.stroom top hoor
wat een mooie camperplaats is dit. alles netjes en goed onderhouden en lekker rustig
Zeer leuke en nette camperplaats...zeker 1 om nog eens terug te komen Gezina en Peter dank voor de gast vrijheid.
Sitecode: 20937
Mooie plek en lekker rustig. Genieten is dit!