@Ronald1961
- 2020
2023
Prima plek voor één nacht. Water, stroom, lozen, alles tegen betaling aanwezig. Parkeren zelf voor €6.00. 's Morgens heel vroeg al veel verkeer, dat was minder. Verder rustig
2022
Sitecode: 20505
Prachtige lokatie om er een nacht te blijven. Boerin zeer vriendelijk. 's Morgens geen hinder van boerderij geluiden. Komen er graag nog eens terug RonJack
prima camping aan een meer. even zoeken naar stroompunt, zijn er niet heel veel. We betaalden 320 NOK per nacht met stroom. Er stond 200 NOK vermeld, dus dat viel tegen. 'sMorgens kun je lekkere warme broodjes halen. Alle voorzieningen aanwezig
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

ruim opgezette camping beheerd door nederlandse eigenaar. heel vriendelijk ontvangen. 's avonds kun je een borrel drinken in zijn café. sanitair aanwezig, mag iets meer privé gemaakt worden. verder heel erg naar ons zin gehad. zeker de moeite waard
plaats voiraf gereserveerd. daar aangekomen was het vol. eigenaar was op vakantie. erg slecht geregeld
Zeker een hele mooie camping, je mag de camper overal neerzetten. Hele vriendelijke en behulpzame eigenaren. Alle faciliteiten aanwezig. Heerlijke douches.
2020
deze boer wil geen campers meer. hij verwelkomt wel gasten met een caravan die van plan zijn langer te blijven
De beheerder is een vriendelijke man, maar de prijs is bijzonder hoog. Bij één overnachting moet je 6 euro extra betalen. In totaal komt het dan voor 2 personen met camper op 36 euro. Volgens ons een enorm hoog bedrag voor een plekje langs een drukke weg.