@RonalddeRegt
- 2012
We zijn hier bij toeval gekomen een plaats tussen de paarden basic sanitair maar alles wat je nodig heb is aanwezig Ja om bij het sanitair te komen moet je door de stallen , maar wat is daar mis mee. Eigenaar verteld je vol passie over de paarden die er zijn Zoekt je een luxe camping , dan door rijden. Zoekt je eens iets anders , dan zeker doen
mooie nette rustige camping groote plaatsen , schoon sanitair met grote douche ruimtes Valkenswaard en Bergeijk op fiets afstand . Tip : kooppunt in Westerhoven met kakelverse pruducten Italiaans resraurant Buon Gusto in Bergeijk
rustige camping op een open plek in een bosrijke omgeving vriendelijke eigenaars gezellige recreatieruimte zeer schoon sanitair
Top camping niets op aan te merken heel leuk ontvangen door Lia en ook goed geholpen door Jolanda Prachtige plekken , heel schoon sanitair en een hele leuke kantine. Nette grote plaatsen en een mooie omgeving voor fiets routes. Een aanrader Ria,Ronald
mooie rustige camping met veel verassende/speelse hoekjes om caravan , tent, of camper te plaastsen met iets meer douches had een 5 sterren geweest
zeer fijn ontvangst bij de receptie mooie camping met ruime plekken en schoon sanitair mooie fiets routes naar het mooie zutphen of Deventer wij hadden met 4 plekken voor drie nachten geboekt maar wij moesten door omstandigheden helaas na 1 nacht vertrekken maar komen zeker een keer terug
wij hebben er Pinkster weekend gestaan we hadden veel regen maar geen drassige plekken rustige camping op fiets afstand van dokkum
top camping met grote plaatsen een fijn zwembad en schoon sanitair. Restaurant met lekkere gerechten Broodjes service mooie omgeving om te fietsen
prima camping , wij stonden hier 1 nacht voor doorreis Restaurant ok , sanitair ok
fijne rustige camping direct aan de rivier Vriendelijk gastvrij team kano verhuur op de camping goede uitvalbasis om sarlat te bezichtigen
als je van hele grote campings houd is deze top dicht bij het strand sanitair wordt de hele dag schoon gemaakt wij stonden helemaal achterin , daar is het redelijk rustig . Je bent dan wel 700 meter van de ingang en vermaak verwijderd
wij waren hier voor het eerst maar het team van de camping geeft het gevoel van thuiskomen. mooi warm zwembad of zwemvijver als je iets kouder water houd. Gezellig terras . zelf gebakken brood . lekker eten . Er wordt altijd wel iets georganiseerd Al is de camping vol ervaar je toch de rust hier komen wij zeker terug een aanrader
camping met toegang tot een klein kiezelstrandje aan de Dordogne op loopafstand naar het dorp kano verhuur naast de camping sanitairblokken niet toereikend voor het aantal plaatsen toen wij er stonden ( Aug.) erg rumoerig Tot in de nacht rijden er auto's . Tip: Sluit de tafeltennis tafel s'avonds laat af , scheelt irritatie voor de andere camping gasten
fijne camping met grote plaatsen gezellig terrasje waar je in de avond een vast menu kunt eten
fijne camping met een ongedwongen sfeer .Toen wij aankwamen stond er dat de camping vol was . Bij nader vragen bleekt de hulpvaardige beheerder tich nig een plaats voor ons te hebbenWiij stonden vooraan schone toiletten alleen een beetje klein. als het druk is moet je langs elkaar heen schuiven om ergens te komen camping ligt naast het fietspad langs de Loire. Blois ligt op een kwartiertje fietsen Voor de rest een gezellig barretje op de camping
rustige camping met grote plaatsen sanitair iets verouderd maar wel schoon bakker komt elke ochtend over de camping gereden met verse broodjes
fijne ruime plaatsen die alle afgeschermd zijn door hoge hagen drukke weg naast de camping sanitair oud en op het moment dat wij hier waren ronduit smerig
Fijne rustige camping met heel schoon sanitair en vriendelijke uitbaters.vanuit hier is het goed fietsen naar Winterswijk en ander plaatsen in de omgeving. Geen 5 sterren is persoonlijk omdat wij van iets meer reuring houden
mooie camping met grote plaatsen en schoon sanitair Bij aankomst wordt je verwelkomt met een koffie of drankje Er wordt regelmatig iets leuks georganiseerd van een ijsjeskar op de camping tot een gezamenlijk blokkenspel. Goede uitvalbasis voor het verkennen van de omgeving
hele mooie rustige camping met zeer behulpzame en lieve beheerders. goed sanitair en leuke speelse plekjes op de camping
mooie grote camping wel erg veel blaffende honden , maar dat is een moment opname van twee dagen. wij betaalde 101 pond oor twee nachten veel te duur maar dat is waar je dan zelf voor kiest
mooie rustige gezellige camping personeel dat met de klant mee denk fietspad naar Brecon praktisch naast de camping.mooi schoon sanitair
leuke kleine rustige camping bij een werkend boerenbedrijf op loopafstand van het leuke plaatsje Skipton zeer leuke gastvrouw prachtig uitzicht vanaf de campingplaats goede en schoon sanitair
Fijne rustige camping als is de weg ernaast wel hoorbaar maar niet vervelend goede uitvalbasis om Llangollen te bezoeken sanitair heel schoon misschien iets te weinig toiletten en douches voor het aantal plaatsen
goed voor 1 nacht , toiletgebouw ronduit ranzig. snelweg dichtbij en goed hoorbaar
zeer nette en mooie camping met heel schoon sanitair en een mooi uitzicht over Inverness en het water bushalte op 6 min. lopen pizza service op de camping van de weg hebben wij geen last gehad misschien 1 minpuntje als je komt om kleding te wassen is dat aan de dure kant
fijne ruim opgezette camping met alles aanwezig. 1 ster minder omdat de douche er een beetje smoezelig uit ziet
fijne camping met een ongedwongen sfeer. 5 minuten vanaf de brug naar skye de weg ernaast hebben wij geen last van gehad 1 ster minder omdat er weinig douches zijn voor het aantal plaatsen
fijne camping sanitair wordt twee x per dag schoon gemaakt ondanks dat de camping vol was viel het ons op hoe rustig het er was 10 min. lopen naar de bus voor het centrum
fijne rustige kleinschalige camping perfect om met de fiets york te bekennen,in 20 minuutjes over het fietspad rechtsreeks in het centrum
fijne camping , grote plaatsen hele lieve aardige uitbaters goede uitvalbasis om cambridge te verkennen
mooie nette camping met vriendelijk personeel . Goede uitvalbasis om calais te verkennen of de boot naar Engeland te nemen . Anders dan de site vermeld konden wij om 05:00 in de ochtend vetrekken om de boot te halen
grote maar toch intieme camping zeer veel te doen voor kinderen
zeer mooie camperplaats met super sanitaire voorzieningen het nog niet helemaal af , er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden daarom 4 sterren ipv 5
Sitecode: 91974
Wij kwamen dit weekend met een camper en een caravan onaangekondigd langs Hoewel de camping aardig vol was heeft de eigenaresse haar uiterste best gedaan om ons toch naast elkaar te laten staan. Nette rustige camping op 10 minuten lopen van het centrum Een aanrader
Sitecode: 92003
Wij hadden dit weekend gereserveerd omdat de camping ons wel volgens de website wel aansprak De camping komt heel rommelig over en niets was nog open omdat het seizoen voor deze camping nog niet begonnen was volgens de eigenaar , die wel heel behulpzaam was om ons naar andere campings in de buurt te verwijzen en er geen moeite had dat dit niet ons ding is.
fijne rustige camping op 15 minuten fietsen van Ommen beheerders hebben voor de gasten een leenmap vol met wandel en fiets routes
mooie fijne nette camping wij stonden aan de beek waar je het verkeer niet hoort een minpunt,het personeel en beheerder rijden behoorlijk snel met de golfkarretjes over de camping
perfecte camping als je op doorreis bent. dicht bij de snelweg schoon sanitair en een biergarten met eenvoudige menu kaart. broodjesservice vanaf 8 uur
grote terassencamping met veel faciliteiten. Goed restaurant met mooi uitzicht over het gardameer Het is alleen jammer dat de plaatsen tot vlak aan het water zijn.Een stukje zonneweide had fijner geweest
grote camping met schaduwrijke plaatsen Wij stonden hier begin juli en was toen nog vrij rustig vlak voor de camping is het hondenstrand
Fijne kleine schaduwrijke camping met hele vriendelijke beheerder. Deze komt met alle informatie over bars , restaurants en supermarkten. Fietspad achter de camping die je langs de rivier naar het centrum van Pavia brengt. Sanitair is schoon met fijne douches. Als u Pavia en omgeving wilt bezoeken is deze camping zeker een aanrader
Sitecode: 42032
kleine camping direct aan het meer met zeer behulpzame beheerders en schoon sanitair
Wij waren hier 27-06-2021 1 nacht op doorreis. Rustig gestaan op het caravan/ camper veld. Goed gegeten in het restaurant. goede locatie voor doorreis op weg naar het zuiden
kleine mooie camperplaats te weinig sanitair voor het aantal camper plaatsen
mooie kleine en netjes onderhouden camping met een prachtig vergezicht vriendelijke beheerders
grote colosale camping.Als je daar een liefhebber van bent is de ok Wij houden daar niet zo van alles staat op een rij en dicht tegen elkaar.
fijne boeren camping met eigen wijngaard. ongedwongen sfeer en een mooi uitzicht vanaf de camping op de landerijen.
Sitecode: 92092
Zeer fijne camping met grote plaatsen en fijn schoon sanitair Wij stonden aan de zijkant met prachtig uitzicht over de landerijen De beoordeling had hoger uitgevallen als wij niet zo veel last van muggen hadden gehad.Hier had de eigenaressen een middel voor omda ze dit jaar extreem las van muggen hebben maar deze hebben wij niet gebruikt , helaas achteraf. de uitbaters zijn heel vriendelijk en meedenkend. Als u hier in de buurt bent is deze camping een aanrader
Ik kan niets anders dan een 10 geven.Totaal geen aanmerkingen. Prachtige plaatsen, schoon sanitair en een hele vriendelijke beheerder die ook nog een wat verse eitjes bij ons op de plaats kwam brengen Als was de camping bijna vol heb je dat niet in de gaten. Top locatie
wij stonden hier van 22 to 24 juni 2020 op een camping plaats. Mooie grote plaatsen , vriendelijke medewerkers Terwijl het restaurant in de verbouwing was werd de deur toch geopend om wat ijsjes te kopen. Camper plaats ziet er minder aantrekkelijk uit. Op loopafstand van het plaatsje dat de moeite waard is
Goede rustige camping , schoon sanitair
Nette camping met mooie grote plaatsen. Hulpvaardige en vriendelijke receptie. Wij stonden in een straatje waar geen water aftappunt aanwezig was. op andere plaatsen was deze wel aanwezig Sanitair had iets beter schoon gemaakt kunnen worden. Voor de prijs had er iets meer faciliteiten aanwezig kunnen wezen zoals een zwembad en het douchen gratis
Sitecode: 91941
Fijne rustige camping met klein zwembad en broodjes service Zeer behulpzame eigenaar die goed advies gaf over de restaurants in de omgeving
fijne rustige camping met heel vriendelijke beheerders. 10 minuten lopen naar het mooie dorpje
Wij stonden hier half September op het nieuwe gedeelte dat niet beschut is. Mooie grote plaatsen. Alleen het sanitairblok bij het zwembad was nog open,deze was kraakhelder met fijne douches en toiletten. Ook voor minder validen ( rolstoelvriendelijk )De planning was 1 nacht te blijven maar we hebben er een nacht aan geplakt door de rust en de fijne camping.
Sitecode: 61925
Als u deze omgeving wilt aandoen is deze camping zeker een aanrader.mooie verassende plaatsen en een gratis buskaartje naar Chamonix
leuke kleine camperplaats op het grasveld onder de bomen bij een jachthaven
fijne rustige camping op een boerderij met een mooi uitzicht. vriendelijke beheerders
mooie nette camping met vriendelijk ontvangst
fijne plaats bij de jachthaven goed uitgangspunt om Dordrecht te bezoeken bushalte op 1 minuut lopen,Deze gaat om het half uur naar het centrum
Wij waren hier mei 2016.Zeer behulpzame beheerder die altijd in is voor een praatje. Mooie ruime plaatsen. Een klein paradijsje