@Ronenmars
- Concorde Linder centurion
- 2024
- Mercedes
- Liner
mooie plekken die vlak zijn. de ingang is wat aan de smalle kant met een grotere camper. lozen en vullen ruim en prima. de bar die op de camperplaats ligt geeft herrie van 20 tot 00 uur en om 5.30 gaan de hanen kukelen en de honden blaffen. al met al geen plek om naar terug te keren.
Prima plek dicht bij het strand. Er staan ook caravans en tenten?? Het grind is niet te rijden met een (kinder)fiets of kinderwagen. De loosplekken zijn ruime één loosplek is loopt niet goed door. het kan druk zijn bij de loos plek, de uitrijd tijd is stipt om 12 uur dus om 12.05 ben je te laat, gelukkig was de man zo vriendelijk om de poort open te doen.
prima plek om te staan verhard en ruim genoeg. via betaal automaat in het Engels kun je betalen. Naar stad Tallin fietsen is een leuke route via fietspad. Tallin verrassende stad.
33 euro p.n. voor 2 personen,grote parkeerplaats met ruime plekken. Lozen en vullen is ruim. Naar de stad vilnius fietsen is 8 km en prima te doen over fietspaden. Prachtige stad Plek zelf is erg rumoerig ivm bouw naast die om 07.00 beginnen. op andere parkeerplek geven ze motorles en skate les wat ook niet geruisloos is. In de nacht straat race wat goed te horen is.
prima stadscamping. Goed te bereiken en ruime plekken. Electra werkt goed, wifi soms. water lozen via pijp is makkelijk. fietsen naar Riga over de brug is goed te doen. Veel herrie in de omgeving door feesten
een rustige plaats , de onverharde weg heeft laag hangende bomen dat voor een hogere camper wat lastig is maar te doen. Geen mogelijkheid lozen , vullen geen probleem. De weg ernaast hoor je maar voor ons niet storend. Mooie fietstocht naar Parnü. Golfbaan is 7,5 km met grote parkeerplaats en leuk/lekker restaurant. 25 euro p.n was het zeker waard
Route staat aangegeven bij de afslag. Maar het is zoeken waar je erin moet. Dit is bij de slagboom en na telefonisch contact met beheerder. Vriendelijke ontvangst en prachtige plaatsen bij het water met veel privacy en elektra. Ook voor een hoge/lange camper geen probleem. Mooie omgeving om te fietsen. 50 euro p.n. was het waard. Grijs water legen was moeizaam bereikbaar en een probleem met chemicalien.
Sitecode: 19216
prima camping. voor lozen en vullen ruimte genoeg. ruime plekken voor een grote camper. receptie vlot en adequaat. voor 1 nacht daarna de veerboot is prima. mooie fietstochten zo ook naar Helsinki. parken voor wandelen en fietsen in de nabijheid
een grote camping die niet volledig bezet was. Plekken genoeg ook voor grotere camping. Aan het water staan kan de nodige herrie geven. wij hebben 2 rustige nachten gehad. Geen gebruik gemaakt van de toiletruimte. Lozen en vullen op 1 plek is weinig voor zo een grote camping
Grote camping met ruime plekken. De loos plek is met stoepranden wat aan de smalle kant voor een grote camper. Rustige camping en van daaruit prima fiets en wandel mogelijkheden. Golfbaan is ongeveer 15 min lopen. Prijs is oke 80 euro voor 2 nachten 2 personen wasmachine en droger zijn duur en systeem niet handig
Rustige plek met ruime redelijke vlakke plaatsen. Water tanken prima. Zit restaurant bij waar je o.a. pizza kan halen. pizza was lekker. In de nabijheid mooie fiets en wandelroutes. per nacht 28 Euro met elektra vonden wij prima prijs.
fijne plek voor overnachting. toiletten aanwezig . Rustige nacht gehad. stonden 5 campers.
met een zelfvoorzienende camper is deze plek prima. Electra werkt goed. 350 Nok , gebruik wasmachine en droger 80 Nok. de camping is verouderd/verwaarloosd. Wij hebben rustige nacht gehad. water vullen gaat prima. Zit bij tankstation en kleine bar/restaurant geen gebruik van gemaakt.
mooi geasfalteerde vlakke plekken. het gebouw waar je bij staat zie je niet als je met zicht op het water gaat staan. Water lozen en vullen is makkelijk ook met camper van 9,5 meter. 300 NOK en wasmachine en droger apart betalen indien nodig. Leuk restaurant 1893 over de brug. Fietstocht over het eiland (50km) met e-bike goed te doen. toegang is breed en slagboom blijft tijdje open bij in en uitrijden
prachtige rustige plek met mooi uitzicht. je kan gebruik maken van toilet waarvan je code krijgt van de eigenaar. water vullen is gemakkelijk. lozen van water is bij een grotere camper niet te doen. de pijp ligt vrij hoog eigenaar komt langs om de code door te geven. Electra werkt prima wandeling van 6 km is met nat weer iets uitdagender dan normaal
Vriendelijk ontvangst van een Nederlands sprekende dame. Ruime plekken voor een grote camper. mooi uitzicht water tanken is prima. mogelijkheid om in restaurant te eten
rustige plek aan het water Vriendelijk ontvangst. Elektra prima ,wasmachine en droger apart afrekenen bij gebruik. Lozen en tanken goede plek ook voor grotere campers.
betaalde camperplaats wat via website eenvoudig te boeken is. vlakke plekken. omheind en met code wat een veilig gevoel geeft. lozen en tappen water op ruime plek. stadje bezoek per fiets of lopend goed te doen. mooie wandelingen in omgeving elektra perfect
Fijne plek als je silent route volgt. Rustig en redelijke vlakken plaatsen. water gaat niet snel maar prima. Lozen voor een grote camper ook goed te doen bedankt
een prettige camperplek voor overnachting. Vlak en ruim. In deze tijd is het er rustig. Er kwamen Spanjaarden die tot 3x toe water in 20 jerrycans gingen tappen dus heel wat liters water(gratis) Restaurant/Bodega Barahonda is een aanrader. Op de fiets is het 20 min binnendoor.
fijne plek om te staan. met een grote camper iets lastiger om naar binnen te komen. stond niet helemaal vol dus ruimte voor onze camper. betalen via Osona app gedaan. vond het niet helemaal duidelijk of je nu wel of niet moest betalen. Maar 5 euro was prima voor deze plek. Electra en water niet nodig maar kan ook tegen betaling. heerlijke bakker op 500 meter!
voor de 2e keer hier 5 dagen gestaan. Prima plek op de piste bij de stoeltjes . Met sneeuw word je vroeg in de ochtend gewekt door de sneeuw schuiver. Maar ach het sneeuwt niet iedere dag. prima plek zonder service, toilet legen kan in het houten hokje. De Marie komt iedere dag controleren en je krijgt een briefje en volgens hen krijg je rekening thuis gestuurd? Boodschappen bij de sherpa op 500 mt. restaurants heuvel op lopen of met bus
groot parkeerterrein waar niet veel gebruik van wordt gemaakt. in de avond verlaten.rustige plek, geen service. Bakker en kleine supermarkt op 100 meter. drie dagen gestaan en goed geslapen. fietsroute ligt naast de plek. je kan naar Valence fietsen geheel via het fietspad. Hardloop en wandel mogelijkheden
Wij stonden 3 nachten onder de pijnbomen. Hobbelweg ernaartoe is te doen. Ingang net rechts voor het strand. Voorzieningen zijn matig. Wel prima electra.
mooie camperplaats . ruime plekken en veel fietsroutes smalle weg om naar toe te rijden met een grote camper maar te doen reserveren via Campercontact gaat gemakkelijk plek om te onthouden
kunnen geen campers parkeren.
prima plek om met (grote)camper te staan. de weg er naar toe is vrij smal en ingang lastige draai om erin/uit te komen. we stonden op de parkplaats wat prima was. Electra werkt goed. Geen wifi aanwezig. mooie uitvalsbasis fiets/wandelen beheerder vriendelijk loosplek voor grote camper is niet te doen.
prima plek en naar Ameland met de boot is 30 min fietsen. De plekken zijn gras en grind. met een grote camper sta je wel deel op het gras(bij natte ondergrond oppassen) ingang is voor een grote camper is meer manoeuvreren maar eenmaal bij de plek heb je ruimte genoeg eigenaars vriendelijk en denken mee Electra en wifi werken goed
heel erg vol. Ze zetten alles boven op elkaar je kan nauwelijks erin of eruit. De loosplek kan je niet gebruiken omdat daar een caravan op staat!! Sardientjes in een blik. restaurant kent geen reservering “alleen vaste gasten”?? Om 17.50 een tafel en om 19.50 eten!!! Deze plek niet voor herhaling vatbaar.
Smalle weg en wat modderig om naar binnen te komen. Er hangen kastje bij de poort maar niet duidelijk hoe je binnen kan komen. Vooraf gereserveerd ,misschien idee om dan code te geven? Jammer dat er geen loos,vul plek is en ook niet waar je toilet kan legen. Dit zou voor zo’n grote plek wel gewenst zijn. restaurant diner was prima. plek was rustig.
de camperplaats is bij altiport. Het is een algemene parkplaats waar een bordje staat voor campers er kunnen +/- 10 staan maar als je pech hebt parkeren er ook auto’s waardoor er nog minder plek is. de plekken staan op helling. het water lozen kan niet in de winter, er is een toilet aanwezig waar je de toilet kan legen. de plekken zijn gratis. De skipiste ligt ongeveer 5 min lopen. wij hebben er 5 dagen gestaan en was geen politiecontrole
druk bezochte camping. De 1e nacht zeer luidruchtige buren, de dag erop waren ze opeens vertrokken… De douche/toilet waren schoon dit werd aantal keren per dag schoongemaakt, super. dichtbij strand en lekker restaurant Rufino.
met Pasen 3 dagen gestaan. Plek was schaduwrijk en vlak.Was druk met de pasen(logisch) en wat luidruchtig in de nacht. Sanitair verouderd en niet schoon. Op veel momenten van de dag geweest maar geen van de keren echt schoon. Toiletpapier lag overal, bij veel toiletten geen papier. Er ontbraken bij toilet en douche sloten dus eerst goed kijken.
het is een prima plek. jammer dat er heel veel Spanjaarden staan die vinden dat het hun plek is. veel herrie met muziek en ik wil niet weten wat ze met hun toilet doen!! een gezin met 4 in een caravan staan er 3 dagen, dan durf ik niet te vragen waar legen jullie toilet. het is zo jammer dat dit soort plekken straks gesloten worden door dit soort en het waren echt alleen maar Spanjaarden. Laten we dit soort plekken koesteren en niet vernielen
prachtige plek gelijk skiën op de piste. lozen/vullen/Electra aanwezig. wij hadden gereserveerd om verrassing te voorkomen. was niet volledig bezet. brood bij spar en andere kleine boodschappen. genoeg keus aan restaurants en er is een gratis telebus die je naar dorpje eronder brengt. we hadden prachtig weer al de 6 dagen.
mooie camper plek. bij aankomst was er flink wat sneeuw gevallen maar de plekken werden sneeuwvrij gemaakt bij aankomst. ongeveer 5 min lopen naar sleepvlucht. voorzieningen waren prima. betaling is wel een ding. krijg je een bonnetje op je voorruit dat je kan/moet betalen alleen het kantoor is niet bereikbaar of dicht. vandaag bij toeval dat de police municipale kwam controleren zodat wij bij hen konden betalen. Dit zou makkelijker kunnen
prima plek. Veel ruimte voor onze camper (8.5) het was niet druk. een paar kleine tentjes en 2 campers. Prima plek die redelijk tot goed recht is waardoor er weinig nodig was om waterpas te staan. De bistro was prima eten.Enige minpuntje dat de gasten van de bistro parkeren op het terrein van de camping(grindpad), net voor de camping is een grote plaats en dat zou ik als “alleen “bezoeker van de bistro adviseren/verplichten. elektra prima
zo dicht bij een lift sta je zelden. prima plek om te staan. Er is geen comfort dus zorg dat je genoeg gas en electro hebt. wij hebben er 4 dagen gestaan en was top. De betaling is omslachtig dit zou beter kunnen, online ? De betaling kan niet via pin maar alleen cash. De politie controleert regelmatig en heeft geen idee als je al betaald hebt. Dit moet ook beter kunnen, de registratie zou digitaal te zien kunnen zijn. De plek is fantastisch.