@Roos12
- 2024
Eind maart 3 nachten met onze camper op een XL plek gestaan met onze hond. Heel gastvrij ontvangen. Uitstekend restaurant met heerlijke vegan gerechten. Ook een vegan tapa bij de borrel aangeboden gekregen. Goede tips gekregen voor wandelingen vanaf de camping. Schoon sanitair. Wij bevelen deze camping van harte aan.
Wij zijn hier begin juli 3 nachten geweest met onze hond, die niet aan de lijn hoefde (heel fijn!). Ontzettend aardige eigenaar en zoon die altijd klaarstaan. Je krijgt je eigen douche en toilet (tenzij het te druk is dan delen). Wel bar met verkoop van een aantal producten (o.a. brood uit de streek), geen restaurant. Mooi zwembad. Eigenaar kan je prima adviseren over de mogelijkheden in de omgeving (wandelroutes - bezienswaardigheden). Aanrader!
Gastvrije eigenaren! Wij waren hier voor de 2e keer. Het is een kleine camping, rustig, met mooie plekken. Het sanitair is super netjes. Het zwembad wordt gevuld met bronwater, lekker fris en is afgelopen jaar vergroot. Je kunt o.a. wijn van de streek kopen, er is een bibliotheekje en de eigenaar geeft uitgebreide uitleg als je een vraag hebt. Broodservice. Fietsen is goed mogelijk maar voor ons met een hondenkar te zwaar. Kortom een aanrader!
Mooi gelegen en rustige camping met grote plaatsen. Restaurant met kleine kaart en 2 vegan opties waarvan nu alleen de vegan pizza. Op loopafstand van diverse dorpen via routes door de natuur. Ondiepe rivier in de buurt voor de hond. Schoon nieuw sanitair met echt goed warm water, ook voor de douches.
De camping ligt mooi. Er was zowel vrijdag als zaterdag tussen 1300 en 2200 uur veel geluidsoverlast door harde muziek en jeugd die vertier bij de bar zoekt en niet op de camping staat. Auto’s die veel te hard over het campingterrein scheuren met harde muziek. Geen warm water om af te wassen. Geen werkende Wifi, geen eigenaar die oog heeft voor de campinggasten en dit alles voor 31 euro! Prijs/kwaliteit ronduit slecht.