@Roquemobiel
- 2024
- Pilote Reference 730
- 2008
- Integraal
Schitterende camperplaats. Luxe met toiletten en douches. Daarnaast de mogelijkheid om je fietsen op te laden. Ook kun je gebruik maken van een lounchebank ik een overdekte schuur. Wellicht binnenkort ook Workshops in het Atelier van Greta achter de Leren tassen winkel. We wilden op de dag van vertrek nog even winkelen in Sneek, dus iets later van de plek af, geen probleem. Heerlijk relaxed en genoten van de gastvrijheid van Ben en Greta.
Prima camping met mooi sanitair. Plaatsen zijn wel krap. Met camper van 7,5 mtr is het lastig een plaats te bereiken. Bij de receptie waren ze hier wel meteen duidelijk over, we mochten eerst een plek uitzoeken voor we ons vastlegde voor de nacht. over de wifi heeft mijn vrouw een andere mening, maar deze was voor mij afdoende. Er is echter verder niets op de camping open (winkel, restaurant). Wel apart veld voor honden en schitterende omgeving
op zich prima plek. wij stonden alleen dus konden plek uitzoeken. geen voorzieningen (sanitair). wel de mogelijkheid water te vullen. Plek €7 en stroom €4. voor doorreis helemaal prima.