@RoyJoyceCamper
Camperplaats zag er prima uit, maar was vol. We hebben geparkeerd op de parkeerplaats ernaast. Dan maar een nachtje zonder stroom, kan ook! Wel wat luidruchtig qua verkeer/parkerende jongeren. We hebben ook lekkere pizza’s gegeten bij La Roma en in de ochtend de boulangerie bezocht voor amandel/framboos/pistache croissants.
Fijne camping voor een tussenstop naar het zuiden. Met je voeten in het gras genieten van het vogelgekwetter. Sanitair prima, heerlijk warme douche. Inchecken snel en gemakkelijk, zelf een plekje gezocht in de voorjaarszon. Top.
Prachtige, groene camping. Veel plek voor kleinere vans, heb je een grote camper dan zeker even bellen in de ochtend of dag van te voren (wij waren er in de meivakantie) om een plekje te reserveren. Spreken goed Engels. Levanto heeft zelf ook een prachtig strandje en genoeg eetgelegenheden. Wij betaalden € 58,- per nacht voor 2 volwassenen, kind, grote plek en stroom. Fijn sanitair.
Sitecode: 51916
Fijne camping op een prachtige locatie. Wel aan de prijs, maar ach, je hebt het niet altijd voor het uitkiezen. Volterra is echt prachtig, bekijk vooral het uitzicht bij nummer 10 op het camping kaartje + bekijk ook de zonsondergang op het uitzichtpunt achter de camping. Neem je fotocamera mee! Sanitair was helemaal prima.
Mooie camperplek. Wij zijn er in mei geweest, plek genoeg. € 36,- all in. Goed sanitair, in/uitchecken middels automaat/soort parkeerkaartje. Lekkere afhaalpizza’s, genoeg restaurants en mooi meer (schijnt de warmste van de Alpen, zelf niet uitgeprobeerd).