@Ruanka

Staanplaatsen met uitzicht op het meer of sportfaciliteit / restaurant. Parkeerplaatsen aan de linkerkant extreem smal, waren in het juiste gebied. Staanplaatsen wat duur € 20 plus toeristenbelasting. Telefonisch contact met code om de slagboom te openen. Afvalgebied goed opgelost. De sanitaire ruimte is onderdeel van de kitesurfers faciliteit, niet verplicht voor ons. oke voor ons om door te gaan.

Goede parkeerplaats om te overnachten, zeer mooie wandelingen in de buurt. Als de percelen bezet zijn, is er nog plek op de parkeerplaats ernaast. De toegangsweg is wat smal, maar voor ons geen probleem (2,35 breed, 7,80 lang, 4,8 t). Cassetteafvoer alleen mogelijk in de vloerinvoer. We vonden het hier leuk.

Wij waren hier in 2020 en 2021. Veel vaste camperscam, maar de sfeer is erg gezellig. Parkeerplaatsen aan de voorzijde met een prachtig uitzicht op de Müritz, maar slechts enkele beschikbaar, nieuw in 2021: percelen gedeeltelijk aangelegd, prijzen hier aanzienlijk gestegen. ervoor ruimte voor tenten, helaas niet allemaal maar klein! Sanitaire voorzieningen schoon, maar op leeftijd.  Goed uitgangspunt voor fietstochten

Verbleven hier 2 dagen, parkeerplaats op de eerste rij, dus goed zicht op de jachthaven. De staanplaatsen variëren in grootte en zijn niet allemaal geschikt voor grote campers. Sanitair niet door ons gebruikt. Zeer goed uitgangspunt voor bezoek aan de stad met de fiets zeer snel bereikbaar. We vonden het hier leuk.

Prachtige ligging, uitzicht op de Weser en scheepvaartverkeer. Schoon, verkaveld. Grote kans voor fietstochten. De nabijgelegen brug stoorde ons niet. Zeer vriendelijke, humoristische tuinman. Prijs erg goedkoop voor 5 euro. Zou ook 8 punten hebben gegeven, nadeel: tijdelijke grijswaterafvoer alleen via opvangbak met korte slang. Afname van vers water bij ons is defect. We komen graag terug.

Goede parkeerplaats voor een paar dagen, goed bezocht. Het Steinhuder Meer en de stad zijn ook snel te voet bereikbaar. Leuke ronde fietstocht rond de zee. Weinig verkeer 's nachts op de weg, stoorde ons niet. Af en toe luidruchtige transportvliegtuigen. Sanitair wordt door ons niet gebruikt, dus geen opgave. We komen graag terug.

Parkeerplaats naast de camping, 24 uur per dag vrij toegankelijk, reserveren is daar niet mogelijk. Op de camping kan gebruik worden gemaakt van schoon sanitair. Zeer vriendelijke operator. Plant zeer goed onderhouden. Zeer goed uitgangspunt voor fietstochten. Badstrand op de camping. Goede beschrijving ook op website. We komen graag terug.

Sitecode: 12075

Parkeerplaats zeer geschikt voor fietstochten, dichtbij Schwerin. Vriendelijke, behulpzame operator. Aanvoer en afvoer enigszins geïmproviseerd en voorlopig, zie foto. Sanitair ouder, maar schoon. Over het algemeen vonden we het erg leuk.

Grote camping, we hadden het geluk om op de wei te zijn, in het weekend iets luider vanwege tentparty's, maar oké voor ons. Goede basis voor fietstochten. Over het algemeen vonden we het leuk.

Had veld op het meer, in het laagseizoen, zeer mooie locatie. Helaas worden veel dingen "oud", sommige dingen moeten worden gerenoveerd. Sanitaire voorzieningen bij ons grotendeels schoon. Fietspaden in de omgeving erg goed. Straatgeluid goed hoorbaar afhankelijk van de wind. Oké voor ons.

Leuke camping, parkeren direct aan het meer, als je geluk hebt. Lake Murner erg schoon. Veel recreatieve mogelijkheden. Vriendelijk personeel, zeer goede sanitaire voorzieningen. Kom altijd graag terug.

Voor de doorgang goede parkeerplaats direct aan de Weser. Ruimte voor meer dan vijf campers, naast zitplaatsen in het zijgedeelte. Spoorverkeer in de buurt, van het volume goed voor ons. Sanitair van ons niet gebruikt, dus geen verklaring.

Zeer goed onderhouden, mooie omgeving met afkoelmogelijkheid in natuurlijk aangelegde zwemvijver. Iets moeilijk om te wennen aan onverharde parkeerplaatsen. Sanitaire voorzieningen zeer goed, royaal verdeeld. Plaatsen in het restaurant vanwege de situatie met meer lawaai. Eten in het restaurant was geweldig!

We waren alleen in mei met onze camper, met uitzicht op de rivier. Naast het veld was de Italiaan open, heerlijk eten. Sanitaire voorzieningen duidelijk verwijderd, waren door ons niet nodig. Over het algemeen goed voor doorvoer.

Gezellige, verzorgde camping. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Sanitair 2 douches, 2 toiletten elk, schoon. Superfietsroutes: deel Via Claudia Augusta fietspad loopt direct langs. Stad Glurns ook het bekijken waard. Kom opnieuw.

CP voor doorvoer OK. Passage voor ons geen probleem (camperbreedte 2,75 m inclusief spiegel). Aparte camping ernaast. Mooi meer om in de buurt te fietsen. Goed eten in het restaurant, op een steenworp afstand.

Prima Pitch, zeer schone, degelijke verwijderingsmogelijkheden. We stonden direct bij de stroom. Vriendelijke operator. Prachtig oud stadje, op loopafstand. Zeer goed Grieks eten in de buurt.

Ideaal voor doorreis, direct aan de Main, rustig 's nachts.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Royaal verkaveld. Gelegen aan de Lahn, maar geen direct uitzicht op de Lahn. Fietstochten naar Koblenz of de Lahn mogelijk. OK voor één nacht

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Heel mooi veld, als je niet afhankelijk bent van elektriciteit. Wertheim is snel te bereiken met de fiets of te voet over de brug. Goed uitgangspunt voor fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Plaats voor een bezoek aan het oude stadsideaal. Toonhoogte verdeeld, kleiner gebied vrij krap. Fietsen vanaf hier mogelijk, gemiddeld. Helaas te weinig stroomaansluitingen. Veel planken schuin. Prijs - prestatie - nog steeds ok, voor 1-2 nachten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een geweldige plek om recht voor het kanaal te staan ​​en naar passerende schepen en boten te kijken. De plaats is zeer liefdevol onderhouden en de bestuurder erg leuk. Verwijdering ok, maar geen sanitaire voorzieningen. Kom opnieuw!

Leuke minicamping met een zeer vriendelijke uitbater! Vrij uitzicht over velden, mooi gazon. Sanitaire voorzieningen schoon. Goed uitgangspunt voor fietstocht de Helder, met de veerboot naar Texel. Ook een omweg naar Julianadorp sexy. Zelfs niet op het strand, maar niet ver weg op de fiets. Negatief voor ons: helaas werkt het niet draadloos, waarschijnlijk is de signaalsterkte te zwak.

Sitecode: 11992

Zeer mooie plek, plaatsen aan de voorkant van het water, maar beperkt (8-9 plaatsen). Sta zelfs aan de achterkant van het groene gebied, maar er was ook oke. Sanitaire voorzieningen op volgorde. Goed uitgangspunt voor fietsen. Zeer vriendelijke exploitant, mogelijkheid voor boottochten. Zal graag weer komen.

Camping is zeer goed onderhouden. Womo-velden verkaveld door vergroening. Generous. Sanitaire voorzieningen ok. Zeer vriendelijk welkom met welkomstmap met fietskaart. Goed uitgangspunt voor fietsen. Aanbevolen fietstochten naar Breskens of België. Aanbevolen.

Goed verkaveld terrein, met 24 uur zelfbediening, sanitaire voorzieningen ok, goede fietsmogelijkheden.

Prachtige plek, direct aan het water, ideaal voor watersporten, want boothelling beschikbaar. Elektrisch slechts gedeeltelijk. Sanitair gebouw iets verder weg, afhankelijk van de locatie. Vloer tamelijk ongunstig in geval van langdurige regen.