@Rudi13!
- 2000
Thuis is een geweldige plek met geweldige mensen. We hebben alles wat we nodig hebben, zoals een douche en een toilet. Ze hebben oog voor detail en de prijs is tot nu toe de beste in Denemarken!! We betaalden in Sylkeborg dezelfde prijs voor 2 uur 😳✌️✌️We komen terug!!♥️
Iedereen was erg vriendelijk, vrijdag was er pizza, donderdag braadworst van de grill. Geweldig bier. Redelijke prijzen. Douches, schoon en de toiletten! Wasmachine en droger gebruikt. Kom zeker terug! Dank je
zeer centraal gelegen. Helaas erg gehorig en veel verkeer. anders keer op keer, perfect voor een nacht.!
geweldige plek, aangename prijsstelling, geweldig weer. wij komen terug!
ruimte is geweldig. er zijn mogelijkheden om te zwemmen, maar helaas wordt het avonturenbad op 18 september gerenoveerd
kom hier altijd graag!! heerlijk eten bij Eymers en iets raars bij Kocken. geweldige omgeving en de prijs is ook goed?
geweldig plek. prachtig gelegen en voor € 0,0 ?? 👍🏻
goede plaats. Elektriciteit is avontuurlijk. de rest is onbetaalbaar.
vriendelijke tuinman, geweldige broodjesservice en centraal plein met wifi. geweldige musea en heerlijk eten bij :di mimmo!! komen zeker terug!!
We waren hier 29.6, 2 dagen en heel enthousiast. Mooi weer, geweldige stad, mega centraal. Water was vol. Zal zeker terugkomen.
Geweldige tussenstop, 8,00 € incl. Grijswater, zoet water, toilet en elektriciteit. De plaats zelf heeft niets te bieden ..... maar 8 punten in elk geval. We komen snel terug
Klasse parkeerplaatsen, komen in het jaar, 2 tot 3 x willen hier naartoe gaan.