@Ruud-en.Astrid
- 2018
- Carado V73
- 2021
- Ander
Top camping dicht bij het strand en het sanitair is erg schoon
prima camperplaats, fijne eigenaars erg behulpzaam, lekker zwembad en prima sanitair
heerlijke camping, zeer vriendelijk sanitair schoon en genoeg. fijn strand
Fijne plek,hebben hier 2 dagen gestaan. Eigenaresse zeer vriendelijk
wij zijn hier met de Pinksteren, hele fijne camping. sanitair schoonen en grote plekken.
top camperplaats alles aanwezig, vriendelijk ontvangst. erg schoon
Sitecode: 92037
heerlijke camping,zeer vriendelijke eigenaren. sanitair zeer mooi en schoon. hier komen qe zeker nog een keer terug
heerlijke camperplaats, de slagboom stond open heerlijk langs het water zonder stroom. je kan wel grijswater lozen. top voor een overnachting
prima camping,fijne ontvangt,sanitair schoon, ze hadden een 5e ster gehad als de WiFi achterin ook aanwezig was, voor de rest lekker op de fiets naar salamanca
Fijne camperplaats, vriendelijke mensen, schoon sanitair en goede WiFi
vriendelijk personeel,plekken groot genoeg. sanitair erg schoon. met andere woorden wij komen hier zeker terug
heerlijke camping,douche en toilet super schoon,geen last van de trein die langs kwam. wij stonden aan het strand A locatie.
zijn vandaag aangekomen ik vind het een top camperplaats,alles aanwezig heerlijk zwembad en dat voor 18 euro per nacht. prijs kwaliteit prima
Fijne camping sanitair erg schoon , vriendelijke gastvrouw. ook leuk met kleine kinderen is het goed vertoeven ,prijs/kwaliteit erg goed. waar vind je. een zwembad op een svr camping
rustige camping, vriendelijke mensen, echt een camping waar nog hoop werk is te verrichten. heerlijk gegeten. ik vind het knap dat je een camping over neemt en dat hij niet open mag tijdens de corona