@RuudSmedema
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wij stonden hier 2 nachten ivm de Slag om Grollo. Wat een fijne camperplek en wat een hartelijke mensen! Wij komen terug !
Sitecode: 81998
Wij stonden hier 2 nachten. Eerst gekeken op cp aan de haven maar die was al vol en pal op elkaar. Hier voor € 30 p/n prima plek , lekker rustig, ruimte in overvloed. 4km langs fietspad tot midden id stad, Aanrader!
stonden hier 2 nachten en moesten € 44 per nacht aftikken! daar zit € 3,-- toeristenbel. bij maar toch veeel meer dan het bedrag dat hierboven bij de info wordt vermeld! wel mooie grote plekken maar schrik dus niet van de prijs!
2023
wij waren hier 2 nachten en alle reviews kloppen! het is een prima plek, superaardige dame en lekker rustig. aanrader!
wij stonden hier 2 nachten, helemaal alleen. stad prima bereikbaar door mooi fietspad langs de rivier. nadeel: toiletcassette kan NIET geleegd worden. plaatsen heel krap, tot 7m o.k. toilet en douche in hotel prima
2022
wij waren hier 2 nachten. Prima grote plaatsen, heerlijk om te.fietsen! Edeka supermarkt is ook helemaal oke! Aanrader
prima camping in prachtige omgeving vriendelijk personeel wij betaalden € 116,10 voor 3 nachten dus de prijs is hoger dan vermeld
zeer onvriendelijke dame bij receptie. geen schaduw, stenen ondergrond . toiletgebouw o.k. omgeving niks bijzonders, vrij vlak en kaal. geen aanrader!
Kleine vakken waarvan sommige met jouw luifelzijde gegenover luifelzijde buren. Dus totaal geen privacy wat onplezierig is. Verder prima qua ligging voor bezoek Wenen.
Prima camping maar wij betaalden € 32,00 voor 2 pers + camper !