@RvMiddelkoop
- 2020
- Ander
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Mooie verzorgde camperplaats op de boerderij met vele fietsknooppunten. Je rijdt zo de mooie Weerribben of de Wieden in. Supermarkt op 2 km. Giethoorn op 18 km. Zeer vriendelijke eigenaren. Prijs €22 voor twee personen. Hond €1 Wifi en douche gratis. We komen zeker een keer terug.
We hebben hier een nacht gestaan en een wasje gedraaid. Muntje kost 40 SEK. Vriendelijk ontvangst, ik kreeg gelijk een rondleiding waar alles zich bevond. Zwembad aanwezig. Alles schoon. het was wat frisser door veel wind en regen, dus er was een kacheltje bijgezet. terrein super onderhouden.
Prima camperplek. Lekker rustig, zoals eerder al gezegd net sanitair. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het safaripark, maar zijn naar het Grönåsen Alg & Lantdjursparc 5 km verder gegaan. Dit kost SEK 175. Daar hebben we elanden met kalfjes gezien.
Mooie plek. 20 minuten lopen naar het kasteel. Douches en warm water gratis. Het sanitair was vies, het was lang niet schoongemaakt. Plekken waren nat, dus goed kijken waar je gaat staan, anders kom je niet weg.
Mooie camping. Vriendelijk personeel. Wij waren voor 2 personen en 2 honden met de CKE pas €19,40 kwijt. Mogelijkheid om broodjes te bestellen voor de volgende dag. Warm water duurt lang als je als eerste gaat douchen. Kasteel wat er naast staat is niet open.