@S700Silverline
- 2007
Wat een teleurstelling. Enthousiast geraakt door de goede reviews een tussenstop gemaakt op camping Kompas. Restaurant gesloten, frituur gesloten en daarnaast de hele dag grondverzet werkzaamheden aan de uitbreiding. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Prima camping voor strandvakantie op loopafstand van (oud) Blanes. Net terug van 10 dagen. Sanitair is meer dan goed en op de toiletten achtergrondmuziek zodat je ongegeneerd kunt "downloaden". Personeel is uiterst vriendelijk, restautant en winkeltje aanwezig. Grote supermarkten op 15 minuten lopen. Reserveren is aan te raden, zeker als je zeezicht wil.
Prima doorgangscamping op weg naar het noorden of zuiden. Aardige mensen die Fransen en Engelsen, maar die Hollandse grijze plaag. Ga dan ergens midden in het bos staan als je je overal aan ergert, op een camping heb je nu eenmaal geluid, lopen op grind kan niet geruisloos etc. etc. Nogmaals prima camping.
Locatie prima aan het (kiezel) strand en op loopafstand van Platja D' Aro. Ruime plaatsen waarbij het soms lastig manouvreren is omdat er bomen staan. Weinig water en stroompunten, had 40 meter kabel nodig. Personeel zeer vriendelijk, sanitair verouderd en matig schoongehouden. Voor paar dagen te doen maar dan snel weer verder.
Prima CP, mooi uitzicht en vlak bij zee. Ruime plaatsen, netjes sanitair en douchen zonder klok. Albert is een vriendelijke eigenaar en we kregen nog een zakje bollen mee ook. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Akke en Dirk bedankt voor jullie gastvrijheid. Wat hebben jullie een prachtige CP opgebouwd, alles wat je nodig hebt en 's nachts een oorverdovende stilte. Wij komen graag (en snel) weer terug.
Gezellige CP bij de jachthaven, met mooie ruime plaatsen en gerund door alleraardigste dames. Winkel, cafetaria en restaurant op loopafstand. Sanitair, hoewel schoon, niet toereikend voor zowel CP als jachthaven. Wij komen graag een keer terug.
Prima CP aan het water, ruim opgezet en goede voorzieningen. Heusden is zeer de moeite waard, mooi historisch stadje. We komen hier zeker een keer terug!
Prima locatie ook in het naseizoen. Het hele veld voor ons alleen, uitzicht op schapen, geiten, alpaca's en minikoeien. Het sanitair is perfect, beter dan thuis 😅 Mooie wandelroutes in de omgeving, Hunebed op 5 minuten lopen. Wij komen graag in het voorjaar een keer terug.
Zeer nette camping/jachthaven, schoon sanitair, deels verharde plaatsen met stroom/water en afvoer grijs water. Centrum op loopafstand en restaurant de Kajuit op de haven, een aanrader.
Prima CP voor 1-2 nachtjes. Terrein niet vlak oprijbokken noodzakelijk, relaxte ongedwongen sfeer, schoon sanitair en gemêleerd gezelschap. Wel 's nachts geluidsoverlast van provinciale weg. Waddenzee is er amper te zien, van een verhoging van de zeespiegel hebben ze hier in ieder geval geen last.
Prima CP: vriendelijke beheerder, ruime plekken, schoon sanitair en zeer hondvriendelijk. Zeer rustige omgeving met mooie vergezichten en prachtige fiets- en wandelroutes.