@SM!TS

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima camping met leuk restaurant. Heel vriendelijk personeel bij de receptie en restaurant. Sanitair oud maar schoon. Douches met perfect warm water, er zijn wel douches met alleen koud water. Alles op fietsafstand strand, supermarkt en centrum Santander. Zowel de strand als centrum zeer de moeite waard. Wij hebben hier 2 prachtige dagen gehad!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie plek met fraai uitzicht. Leuk dorp met verschillende restaurants op loopafstand. En nog gratis ook. Wij hadden geluk weinig overlast van het verkeer. Dank Linz!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie grote camperplekken, zeer schoon sanitair, ontzettend vriendelijke beheerders. Je kunt in de omgeving geweldig fietsen. We hebben 3 fantastische dagen gehad en komen zeker nog een keer terug. Hymerfiel

Leuke camping met ruime plekken, schoon sanitair. Den Burg heeft centrum met gezellige winkels en restaurants. Als we Texel weer bezoeken komen we zeker terug.

Zeer mooie camperplaats. Ruime plekken zicht op de Moezel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!

Super mooi municipal camping aan de Moezel. zeer vriendelijke receptioniste. Ruime plekken met zowel zon als schaduw. Sanitair schoon. op fietsafstand naar Schengen. En dat alles voor een schappelijke prijs