@STBE22
- 2010
- Mclouis Nevis 80G
- 2017
- Integraal
Leuke Ställplats centraal gelegen in Eksjö. Er is een supermarkt vlakbij. Hieraan kan worden toegevoegd dat er ook de mogelijkheid is om toegang te krijgen tot een toilet en douche of het nabijgelegen badhuis, dit is bij de prijs van de parkeerplaats inbegrepen, maar er zijn er velen die dit missen aangezien hier geen informatie of bewegwijzering over is ! Het zwembad ligt naast de school, ongeveer 300 meter van Ställplatsen.
Gezellige camping. De inbegrepen faciliteiten zijn toiletten, douches, water en afvoer van grijs water. Voor het legen van het chemisch toilet, de elektra en het gebruik van de wasmachine worden extra kosten in rekening gebracht. De douches functioneren niet goed; er is weinig water als er meer dan één persoon doucht en het water ruikt naar zwavel. Gezien de slechte functionaliteit van de douches en de meerkost voor het ledigen van het chemisch toilet etc. is de prijs te hoog.
Waarschuwing! Ga hier niet heen met een camper. We zouden overnachten in een camper bij Guesthouse Elingi. De weg ernaartoe was bewegwijzerd, maar toen we afsloegen om de borden te volgen, kwamen we uit op een smal en slecht bospad waar we niet doorheen konden, takken die langs de auto schraapten! Toen we eindelijk aankwamen, was de hele plaats gesloten en er was geen informatie over waarom! Het was nauwelijks mogelijk om onze camper te keren op dit kleine weggetje!
Sitecode: 19313
Mycket trevlig autocamp. Ligger alldeles invid havet, mycket charmigt med plats för ett 40 tal husbilar.Här finns allt (tvättmöjlighet, dusch, vattenpåfyllning, havsbad och nära in till staden) till ett rimligt pris! Mycket prisvärt!
Prima plaatsen voor homecars, heel mooie plek midden in Berlijn. Leuke en vriendelijke dingen! Ik zal deze plek absoluut aanraden. Ik wou dat ze meer toiletten en douches hadden! Er zijn er maar twee! Dat is niet genoeg, want er kunnen ongeveer 100 auto's zijn!
Mooi en schoon. Mooie omgeving. Een klein meer om in te vissen. Je kunt ook een boot of kano huren. Het allerbeste is het zwembadgebied!