@Sabatnicamp
Ruime plek voor onze camper van 6 meter maar voor grotere campers wel wat maneuvreren. Sanitair is erg verouderd, warm water voor afwas moet je bij de douches halen. Wifi deed het nauwelijks en mobiel bereik is er niet. Restaurant weet ik niet. Strand wel mooi en heel dichtbij maar grote en wilde golven, meer voor surfers. Prijs kwaliteit verhouding erg hoog! 1 nacht € 40,- voor camper 2 pers met Electra.
Prima camping, kleine plekken en wel wat verouderd maar schoon en goed werkend sanitair. Wel 24-Uur per dag muziek aan in het sanitairgebouw. Restaurant ook wel oké. Mooi klein strandje aan de camping, 2 minuten lopen.
Een echte stadscamping, plekken zijn niet groot. Sanitair is verouderd maar werkt prima en is schoon. Naar de kathedraal 30 minuten lopen. Camping ligt op een heuvel, dichtbij een groot winkelcentrum. Ook laat in de avond terug wandelen vanuit het centrum is prima te doen en voelde veilig.
Het terrein en locatie zien er goed verzorgd uit en is ook makkelijk aan te rijden na Lille. Ondanks de 46 plaatsen was de locatie vol toen wij daar vrijdagavond 12 september aankwamen om 20.30 uur. Gelukkig is er buiten de poort nog plek voor ca. 10 campers en hebben wij besloten om daar de nacht door te brengen. ondanks dat de oprit aan een doorgaande weg ligt hebben we daar prima geslapen en ons niet onveilig gevoeld.