• Camperlocaties

Betrouwbare reviewer

Ja
2016

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 maand geleden

Alle voorzieningen afgesloten tot 1 april ,terwijl er geen vorst meer voorspeld wordt , dus 28,60 voor parking met stroom !

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Sitecode: 22015

wat een onvriendelijk onthaal was met dat. 1 keer maar spijtig blijft het daar bij...

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

wat een zalige tijd hebben we hier gehad. 2 dagen zijn 2 weken geworden. Wim en Marijke zijn topmensen en tezamen met de medecamperaars hadden we echt een fijn familiaal gevoel. Echte aanrader

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Deze luxueuze camping heeft ons meer dan bevallen. Direct aan strand, mooie grote plaatsen, genoeg sportmogelijkheden, restaurant met zich op kasteel en zee, enz. eentje om te onthouden

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Reeds het 3de jaar op rij dat we hier komen. Super gezellige camping, enorm net sanitair, vriendelijk personeel maar als het regent zoals bij ons 2 maal bij een onweer stond onze plaats volledig onder water. uitstappen en je enkels stonden in het water/modder. Een verbetering zou zijn om de plaatsen net te houden(geen hoog gras en onkruid meer) en de plaats van een betere ondergrond te voorzien zodat je ook bij slecht weer net staat.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Ruime plaatsen op een mooie camping met zicht op de bergen. we waren van plan 3 dagen te blijven maar het zijn er 8 geworden 😀 eentje voor terug te keren en weer een leuke tijd te kunnen hebben

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Gezellige camping, vriendelijk personeel, mooi plaatsen en dat voor maar 13 euro

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie camping met zicht op de Pyreneeën. vriendelijke ontvangst, grote plaatsen, net sanitair en lekker warm water

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Een heel mooie camperplaats,met mooie sanitaire voorzieningen,heel vriendelijke ontvangst.De picknick banken nodigen uit om een praatje te slaan en verwarming op te zoeken aan de vuurkorf. Eigenlijk een vijf + beoordeling .Familie Aelbrecht

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Zalige camping, héél vriendelijk onthaal, lekkere brasserie. Leuke omgeving om te fietsen en wandelen. Stadje 15min fietsen met veel winkels en leuke eetgelegenheden. Aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

jammer,op website staat 24/24 inchecken,helaas pas om 13uur inchecken mogelijk 🤷🏼‍♀️

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie locatie maar een verwilderd "grasplein" je staat tot boven je enkels in het groen dat totaal niet op gras lijkt maar eerder op distels.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie gratis camperplaats met alle voorzieningen (betalen) aan een prachtig wandel-en fietsgebied.

Sitecode: 21944

Mooie camping in een heerlijk wandelgebied.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Mooie rustige CP op wandelafstand van het centrum van Veurne. Alle voorzieningen incl wifi aanwezig.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Wat hebben we genoten van het voorbije weekend op deze plaats. Mooie CP met alle voorzieningen op 2,5km wandelafstand van de dijk. Maar achter de CP ligt een zeer mooi natuurgebied waar je eindeloos kunt wandelen via wandelroutes, knooppunten enz. Het was er zalig rustig staan en hebben er heerlijk geslapen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We stonden dit weekend op de nieuwe camperplaats. Nette plaats met alle voorzieningen heel dicht tegen een prachtig stadje. De plaats is overdag tot 's avonds wel luidruchtig met spelende kinderen en het verkeer. De stadswandeling is de moeite om te doen

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie camperplaats aan de rand van de gezellige stad. De plaatsen hebben uitzicht op het Spoorpark waar van 's morgens tot' s avonds beweging is. Het T huis rechterover camperplaats is de moeite waard. Camping is ook leuk ingericht met het sanitair in een oude treinwagon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Voor ons goede camping dicht tegen supergezellig stadje van Tossa. We hadden eerst voor 3 dagen gereserveerd maar het zijn er uiteindelijk 18 dagen geworden en we waren het nog niet beu. Sanitair hebben we nergens zo onderhouden geweten. Het is oud maar alles blinkt door zoveel te kuisen. Hier komen we zeker nog terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Leuke 3 dagen gehad begin juli op deze camping. Dicht tegen gezellige strandbar, met de fiets op 15minin Roses en te voet naar Empuriabrava. De 2 hondjes mochten gratis op de camping, dus super voor ons want op sommige plaatsen betaal je toch veel voor iets wat niets nodig heeft op de camping, maar ja...

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Erg populaire CP dicht tegen de zee. We hadden een onrustige nacht door de hevige wind (windkracht 6) maar daar kan de CP niets aan doen. Voor ons goede plaats voor we Spanje binnenrijden

Mooie CP voor 6euro met alle voorzieningen

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Rustige gratis CP dicht tegen centrum. Wel erg populaire plaats want als je na 17u komt is de kans op een vrije plaats heel klein. Supermarkt op loopafstand.

Sitecode: 2067

Mooie rustige plaats aan het water. Alle voorzieningen zijn aanwezig. In het dorpje is een gezellige wijnbar

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Rustige camping middenin een prachtig wandel-en fietsgebied. Leuke taverne aan de camping. We geven maar een 3 omdat we het spijtig vonden dat we een plaatsje hadden juist naast de mesthoop van gras waardoor de geur soms niet aangenaam was voor buiten te zitten en de tientallen vliegen die steeds op ons kwamen zitten. Daarnaast stond er op de website nergens vermeld dat het zwembad niet open was.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

De camping heeft een mooie opknapbeurt gekregen en is super gezellig gemaakt. Heel dicht bij Sint-Anneke en met de waterbus ben je voor 1 euro heen en terug naar de stad. Echt genoten dit weekend

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Mooie ruime camperplaatsen, rustige camping, mooi zwembad en heel vriendelijke eigenaar

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

Een camperplaats zoals we ze heel graag hebben, mooie ruime plaatsen direct aan wandel- en fietsknooppunten. De beheerders zijn supervriendelijk en behulpzaam. Onze elektriciteitskabel was kapot en direct hebben ze zitten zoeken naar de reden, deze gevonden en hersteld! Bedankt hiervoor!! Hier komen we zeker nog terug om verder te kunnen genieten...

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

Nog steeds komen we hier héél graag naartoe. Supervriendelijke beheerders en direct een schitterend wandelgebied vanaf de camperplaats zijn voor ons de pluspunten. Alhoewel er dit weekend redelijk wat volk was, was het zalig rustig en hebben we volop genoten. Verdiend eigenlijk een 5+

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

Deze camping is ideaal gelegen voor prachtige wandelingen en fietsroutes. Zeer vriendelijke eigenaars. De plaatsen hebben een opfrisbeurt nodig, zeker het gedeelte waar de stacaravans staan en daar zijn ze ook al mee bezig. Maar genieten doe je hier sowieso!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wat hebben we weer genoten van deze plaats. Op de nieuwe camperplaats op de camping gestaan, mooie zeer ruime plaatsen. Voor de kust is dit voor ons de ideale plaats en een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wat een heerlijke camping. We waren van plan om maar enkele dagen hier te verblijven en zijn uiteindelijk 14 dagen blijven staan. Vriendelijke uitbaters, propere camping en sanitair, heerlijk zwembad, gezellig terras, goed restaurant, enzovoort enzovoort

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Topplaats, alles wat je nodig hebt om echt te genieten van de natuur en de rust.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Mooie plaats,niks op aan te merken

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Winkels en restaurantjes in de buurt en op vrijdagvoormiddag een leuke markt

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Sitecode: 72035

Mooie gratis plaats aan Schelde met proper toilet én douche. Tot 22u lawaai van de rijbaan maar dit wisten we op voorhand dus gaan we ook niet over klagen. Mooi wandel- en fietsgebied dicht bij CP

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een zalige CP midden in de natuur en weg van verkeer en lawaai. Alles aanwezig van voorzieningen en supervriendelijke uitbaters.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Mooie CP met alle voorzieningen op 500m strand, 300m winkels zoals Aldi, Colruyt, Lidl. KBC, Action, enz. Verrassend rustig want toch gelegen naast drukke steenweg. Proper sanitair met heel warme douche 6min. Wij betaalden 36€ voor 2 nachten maar het is dan ook nog kerstvakantie. Ik denk in laag seizoen 25€ voor 2 nachten wat voor de kust goed meevalt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Nette CP, alle voorzieningen, supernet toilet en douche. Wij zijn er van 22 Dec voor 3dagen geweest en hebben er enorm van genoten. Met de bus, kleine 10min, tot in centrum en genieten van de mooie kerstmarkt. Stad Aken is ook leuk met veel winkels en mooie gebouwen

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

CP op mixparking, gratis zonder voorzieningen maar dat weet je op voorhand. wij hebben er 26 Dec gestaan om nr Winterland Hasselt te gaan en dan is dit ideaal want maar op kleine 10min stappen van CP. Stad Hasselt is ook leuk

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Nette CP, alle voorzieningen aanwezig. Overdag veel verkeer, 's nachts redelijk rustig

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima CP aan het wondermooie Mullerthal. Vanuit de CP rechtstreeks het bos in en eindeloos wandelen en genieten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie plaatsen aan het water dicht bij gezellig stadje Durbuy. Misschien wat prijzig, maar voor weekendje Durbuy hadden we dit zeker over.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

mixparking op loopafstand van het prachtig stadje Monschau. 7€ voor 24u, electriciteit 5€ voor 10u. Enkel minpuntje is verkeerslawaai van drukke weg naast parking, maar dat nemen we erbij als je zo dicht tegen aantrekkelijk stadje staat waar je tenslotte toch voor komt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

31 oktober hier gestaan, we waren wel alleen want het was het laatste weekend dat de camping open was. niettegenstaande hebben we er van genoten. mooie grote plaatsen, proper sanitair en op loopafstand van dorp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Zeer verzorgde camping, sanitaire voorzieningen ook dik in orde, we komen terug 😊

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie ruime plaatsen, enorm proper sanitair, lekker dicht bij gezellig historisch stadje, vriendelijke uitbaters

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wat een zalige CP dicht tegen centrum 400m, strand en klein haventje. 10,50€/n alles inclusief. Je hebt plaatsen met struiken tussen (iets kleiner) en daarachter plaatsen in een ronding met de voorste plaatsen zicht op zee. Genoten van het uitzicht en het gezellig dorpje

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

De CP is wat we ervan verwacht hadden. Alles was aanwezig en wij hadden geluk dat er nog een stroompaal vrij was en anders zou dit nu zo erg niet geweest zijn. Het stadje ligt echt op wandelafstand. Dit is een mooi en gezellig plaatsje. Overdag is de CP een beetje druk omdat het een gemengde parking is, maar je staat helemaal achteraan dus dit valt al bij al nog mee.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Komen hier veel,zowel camping als camperplaats fijn om te staan verder geen opmerkingen

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Van zondag 25/02/2018 t/m woensdag 28/02 hier gestaan en wat hebben wij genoten van deze plaats. Voor deze prijs krijg je echt veel zowel qua voorzieningen als qua gezelligheid. Dit plekje gaan we nog dikwijls opzoeken om de streek verder te verkennen en gewoon te genieten van daar te zijn. Dikke proficiat aan de beheerders!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Weekend 2 maart hier gestaan. Alle voorzieningen aanwezig, gezellige stal waar je de haard mag aansteken indien gewenst, genoeg info aanwezig over wandel- en fietsroutes in de buurt. Het dorpje ligt op fietsafstand en is gezellig. Voor het eerst naar Van Cranenbroek geweest en daar kun je enkele uurtjes doorbrengen. Vriendelijke behulpzame beheerder.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Wat een heerlijke plaats om te staan. Ruime plaatsen, op gras of steentjes, alle voorzieningen met extra aandacht voor zalig warm sanitair incl douche. Vriendelijke mevrouw die geld 's avonds kwam afhalen. CP op wandelafstand van mooi dorpje aan de Maas. Wij hebben dubbel en dik genoten...

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Mooie plaats aan de kust met alle voorzieningen, zelfs heel warme douche 😊. wij stonden op middenplein en daar zat weinig structuur in het parkeren. We moesten ons tussen 2grote campers zetten en die alle 2 anders geparkeerd stonden en dat was effe manoeuvreren. Maar bon nadien kunnen genieten van de zon en de rest... Verder heeft de CP nog verdere afwerking nodig zeker rond sanitairblok

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooie camping gelegen op een eilandje in de Moezel met een gezellig jachthaventje. Beheerster is niet zo vriendelijk bij het aanmelden en doet ook geen moeite als je haar niet verstaat om zich verstaanbaar te maken. Maar de plaats maakt veel goed ☺. Voor een hond is het wel duur, 4€ per hond per nacht. Wij hebben er 2 dus waren we 16 euro kwijt voor 2 nachten 😡

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Rustige plaats aan de Leie voor maar 8 euro voor 72 uren incl. stroom. Sanizuil voor waterinname was defect, maar water kunnen halen in gemeenteschool rechtover parking. Leuk gebied om te wandelen en fietsen. Hebben op zaterdag langs de Leie naar Deinze gestapt. Dit was ongeveer 5 kilometer (uurtje stappen)

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Deze plaats had echt alles wat we zochten. Rust, mooie omgeving voor te wandelen, supervriendelijke mensen Flor en Sonia, alle voorzieningen en we hebben hier dan ook 2 dagen zalig genoten. Echte aanrader!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wat een heerlijk rustige plaats in een mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Hebben hier een zeer rustige nacht gehad en komen er zeker terug...

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wij stonden hier op 29 oktober. Mooie plaats aan het kanaal, maar we ondervonden toch wat geluidsoverlast van de straat achter de campers. Hier was redelijk veel verkeer tot 's nachts. Juist voor middernacht werden we ook gewekt door een harde knal, waardoor alle camperaars opgeschrikt naar buiten kwamen.

Sitecode: 42048

mooie rustige CP, eigenaars super vriendelijk en super lief en altijd bereid te helpen indien mogelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Heel mooie en rustige plek. Je kan er heerlijk genieten van de natuur . Eten juist naast de Vaart geeft je echt een zalig gevoel. Aanrader