@Sallanders
- 2015
Mooie groene camping voor fijne fietstochten en wandelingen. Keurig toiletgebouw. Centrum Hoogeveen is dichtbij. Vriendelijke eigenaresse Yvonne heeft routes en bezienswaardigheden in de “serviceruimte” aangegeven. Goed verzorgde en ruime plaatsen, mooi gazon! Prettige ontvangst en efficiënte communicatie als dat nodig is. Rustig. Wij stonden op plaats 12, lekker met de opkomende zon.
Kleinschalige boerencamping. Door langkampeerders weinig ruimte voor camper beschikbaar. De voorbereidde uitbreiding met fraai uitzicht is een zeer goede verbetering. Vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Fijne natuurlijke camperplaats. Indeling met twee rotondes waardoor alle camperaars vrij zicht en ruimte hebben. Opstelplaatsen zijn waterpas en dus geen blokken nodig. Nog geen sanitair ( in ontwikkeling). Goede verzorgplaats, zelf plaats uitzoeken en bankbetaling is handig.
Prima rustige camping en weinig toe te voegen aan de al gegeven positieve beoordelingen (mooi sanitair, broodjesservice, eenvoudig met OV naar Praag). De slagboom wordt handmatig door de zeer vriendelijke beheerder bediend en ‘s avonds zit er een mannetje in het huisje bij de slagboom. Geeft een veilig gevoel. Alle gemaakte kosten achteraf betalen. Restaurant is sinds medio sept 17 niet meer open.
CP op grote bosrijke RCN camping met (te) veel faciliteiten in fraaie wandel- en fietsomgeving. CP is automatisch overbodige comfortplaats(+ € 2 per nacht). Met ACSI-korting en tax € 21 pn. CP zonder goede satellietontvangst. Geen bereik voor gratis WiFi (één device). Aangekondigde verharding is minimaal, beetje grind op bosgrond. Eenvoudig, goed en schoon toiletgebouw dichtbij. Kampeerplek optie