@SanderStegeman
- 2016
we hebben een prima overnachting gehad , stroom , water, ontzorging , toiletten alles werkte goed. het eten in het restaurant was perfect, we hebben heerlijk gegeten en de bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam.
wij hebben hier een overnachting gemaakt aan het eind van onze Moezelroute en wat hebben we genoten van deze dag. HEEL vriendelijke ontvangst met de melding kies maar een plekje ( wij waren mooi op tijd) maar het was al bijna vol. wij kozen voor het veld met uitzicht op de ezels die gelukkig s’morgens ons niet wakker balken. genoeg over de relaxte sfeer ook het sanitair kon niet beter echt hartstikke netjes. wij komen hier vast en zeker terug
wij hebben hier genoten van een heerlijke rustige avond en nacht met op de achtergrond het ruisende geluid van de rivier en gefluit van de vogels. we komen hier zeker nog eens terug. de toegangsweg is idd niet ruim en de berm moet eigenlijk wel tijdig worden gesnoeid. bij regenachtig weer zou ik er niet gaan staan er zijn geen verharde plaatsen. de toegangsweg lijkt me dan ook niet al te prettig.
Prima overnachtingsplek. we waren hier voor de 2x. mooie plek pal aan de snelstromende rivier. stroom, water en stort prima geregeld.
prima CP, we hebben hier twee nachten gestaan, heerlijk rustig pal aan de Maas. Lekker 2 dagen gefietst over een uitstekend fietspad langs de Maas. We hebben genoten
wij hebben genoten van een paar heerlijke weken nogmaals hartstikke bedankt. de gastvrijheid en de gezelligheid was top. groet Jeannet &Sander
Wij hebben genoten van een heerlijke camperplek, schoon en rustig. Fred en Blanche zijn hartstikke vriendelijke en behulpzame eigenaren die ECHT belangstellend en terughoudend zijn. Het zwembad is een bonus. Het strand en de winkels en de gezellige terrassen in Guardamar en Santa Pola zijn prima met de fiets te bereiken. Wij gaan Rosada ook in 2024 in ons reisschema opnemen. Oh ja en de WIFI is uitstekend.
We hebben op deze CP gestaan van 10 april tot 19 april. We hebben genoten van een gezellige sfeer en een prachtig aangelegde CP, 3 terrassen, mooie tuin, picknick voorziening met bbq. En wat natuurlijk heel belangrijk is schone toiletten en douches. Het eigenaars echtpaar dat de CP bestiert is vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpunt is dat het niet het hele jaar open is. Jeannet en Sander Stegeman
Wij hebben drie prima overnachtingen gehad. Genoten van het schone sanitair. Pluspunt is ook dat de fietsen overdekt kunnen staan. Je bent idd zo in de staatsbossen en ook de Maasheggen is prima te doen. Kortom we hebben het goed gehad.

De voorzieningen zijn tov vorig jaar vernieuwd en ook zijn er nog meer electriciteits aansluitingen gemaakt. Helemaal prima. De CP is achter het politiebureau, hier kan worden betaald maar zij komen s'avonds ook langs om de 5 euro op te halen.
Wat een leuke CP, vijvertje, bankjes en rust. Ligt net buiten het dorpje. WC, Water, vuil water en als je wilt ook nog electriciteit. Hartstikke goed voor een overnachting op slechts 4 km. van de A20.
Wij hebben half mei weer een dikke week bij Rudi en Dorien gestaan. Wij hebben genoten van de heerlijke plek, de gezelligheid, de erg lekkere gezamenlijke maaltijd (is echt geen verplichting) en van het propere toiletgebouwtje. Wij komen zeker en vast weer.
We hebben genoten van het plekje aan het Kanaal. Na een tijdje hoor je het geluid van de fabriek aan de overzijde van het kanaal eigenlijk niet meer en als je in de camper bent hoor je er niks meer van. Mooi startpunt voor fietstocht naar Maastricht.
Begin juni hier gestaan, was redelijk vol maar we konden er nog wel bij. Prima plek, heerlijk rustig.
Prima plek op gras. Heel rustig in de avond en nacht, overdag zo nu en dan een trein maar niet hinderlijk. Stel je niet teveel voor van het museum. tussenstop op de Vechte route van dartelt naar Zwolle. Stroom was gratis en de eigenaar/beheerder hebben we niet gesproken.
prima plek op goede ondergrond. goed startpunt voor de Vechte fietsroute van Darfeld naar Zwolle. Ga ook even kijken bij het kasteel Darfeld.
Sitecode: 20093
Prima rustige overnachtingsplaats. Het centrale plein in het dorp is echt Spaans gezellig. Is een plaats om te onthouden.
Mooi uitzicht op de echt mooie stadsmuur (s'avonds prachtig verlicht). We hebben hier 22 mei 1 nacht gestaan op de grote parkeerplaats. De Muur is de camperstop echt waard, heel bijzonder.
Een rustige overnachtingsplek. we waren hier 14 mei Inderdaad bijzondere natuur in de Spaanse hoogvlakte. Wij hebben niet veel vogels kunnen spotten.
Wij hebben half mei op de camperplaats achter het busstation gestaan. De bussen stationair laten draaien is blijkbaar noodzakelijk niet echt lekker. gelukkig was het s'avonds laat en s'nachts rustig. Mooie bezienswaardigheden in het centrum van het dorpje.
Wij hebben hier medio april bijna 1 week gestaan en vanaf 3 mei tot 8 mei. Het was voortreffelijk. Rudi & Dorine staan continu voor je klaar. De gezamenlijke maaltijd was uitstekend en heel gezellig. Naar het strand en naar Elche met de fiets is heel goed te doen. Zoals reeds gemeld wel even bellen of mailen om te horen of er plek is. Wij komen hier vast en zeker weer terug.
goede plek om te overnachten. We waren hier half april met een stuk of twintig campers. Geen last gehad van verkeer.
Goede overnachtingsplek achter het politiebureau met werkende elektriciteit. De politie kwam het geld ophalen en je kreeg netjes een bonnetje. We hebben hier midden april 1 nacht gestaan.
Prima overnachtingsplek, heerlijk rustig. De echtgenote van de beheerder is burgemeester van het dorp. Haar echtgenoot onderhoudt de camperplek en komt even een praatje maken. We hebben hier op de heen en terugreis overnacht.